• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Dullais.

Lietotājs+
  • Posts

    306
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    10

Everything posted by Dullais.

  1. AM VIDEO JAU NOLADEJU BTW ,TUR IR SPREADS UZ DIGLA KUR MERKE TUR ARI PULA IET ,KA ARI NO DIEZGAN LIELAS DISTANCES
  2. Tātad sāksim ar Kyle Vegan ,kā ir redzams no 0:08 sekundes tu vispār viņam netrāpi ,kā arī ir redzams ,ka viņu bieži atmet atpakaļ ,kā arī tas ir redzams 0:26 ,kā viņs vienkārsi planē pa mapi ,kā arī pats ping spēlētajam nav nofilmēts līdz ar to tā var vienkārši būt interneta vaina ,jo pašam tā ir gadijiem desmitiem reižu. John Goodman ir bijis vienreiz manā organizācija ,bet tad ka viņs tika banots viņs tajā neatradās viņs bija iekš CF (Columbian Family) mafijas. Par Sweet makavelī man nav ne jausmas ,man liekas ,ka viņs arī nebija manā org ,bet nu to es īsti neatceros ,vai arī viņs manuprāt toreiz nebrauca uz terru ,bet kaut ko lidinājas or smth. Runājot par pašu tevi un tavu so called ""Booster gang"". 3 BANOTI BIEDRI ,UN TIKAI NENOLIEDZ KA TIE NAV TAVĒJIE KĀ TU MAN TO SAVI ŠIE ADMINSTRĀTORI VAR TO APLIECINĀT. ŠEIT ARĪ PALIDZĒJA VLA PAŅEMT ZONU TIKAI LAI PĒC TAM DABŪTU CAUR FAKE PROFILU KO SAUC OZZY BEIGĀS TAS IZDEVĀS ,UN VIŅI TIKAI IZSKĒREJA NO ZONAS ,BET TĀPAT ŠO VAR NOSAUKT PAR MEIĢINĀŠANU NOZAGT ZONU ,KĀ ARĪ IEJAUKŠANOS TERRA. REKUR TEV IR 2 JA NE 3 WP ,kā arī par to Ozzy var apliecināts @Ezerinjsh Un ,kas vienmēr ir sagaidāms no ši jaunieša un viņa brigādes ,ka viņs tiek par līderi.
  3. Kāds sakars ar vispār zonu spamu pašlaik? Tu vienkārši telo idiotu.
  4. Ka biji VG īpaši normāls likies ,ka esi palicis ,bet katru gadu viena un tā paša spēle. Kā tiec kaut kur par līderi sāc tēlot atkal idiotu ,kā arī velos piebilst ,ja uzlauztu tavu gmail neviens neko tur nemainītu varbūt slepenos jautājumus ,lai tev tas neliktos aizdomīgi. 21.gadsimts neviens nav vairs taču stulbs.
  5. Izteikšos ,jo esmu iesaistīts. U dumbass neviens ne par ko neuztraucās tava pw bija leakota 100cilvēkiem. Un kāda policija stulbs paliec? Neviens ar tavu spēli nepisies te un neuzsāks kriminālprocesu ,tikai tāpēc ka tavu spēles paroli uzzinaja. Drīzāk par tevi pasmiesies tu neesi kaut kāda augsta prioritāte ,esi tikai lecīgs ķipa ielu vingrotājs ,kas ne sūda nevar izdarīt ,bet ko te dirsties dēļ spēles kaut kāds pagraba līmenis.
  6. Kinda logiski ,ja jau ta var ,tad varesi katru terru raudat ,ka mani taksisti vedā un es db. wheres your braincells?
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Danny Carnage 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Frank Velasco , Reinis Wizz. 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Terrā sauc palīga savus draudziņus kuri strādā par taksistiem līdz ar to izmanto servera tā teikt papildus funkcijas diezgan ļaunpratīgā veidā 4. Kā vainas dēļ tas notika :VLA jeb viņa nevar paņemt terru 6v3 kā nabagi ,tāpēc arī prasa citiem palīdzību pieņem visādus random cilvēkus ,jo ir no pagraba līmeņa un pēc tam met visus ārā un nemaz neņem atpakaļ. VĒLĒTOS +1WP LĪDERIM KĀ ARĪ TAM TAKSISTAM 7 DIENAS BANU +/-. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://prnt.sc/mic74a , https://prnt.sc/mic7go ,https://prnt.sc/mic7ty
  8. Atlaušos izteikties ,jo esmu iesaistīts Es tur beru ar m4 un viņam nav vienkārši asins effekti ,kā arī ir redzams anims ka pa viņu šauj.
  9. U mad bro? Ir video iemet gaidu ar prieku ,kādu wh ,mans wh ir fogdist 3600. Un nesi labāks raksta neesi. Kā ari pats ar [] spēle ,ka biji VG visu laiku teici kur visi ir. Tāpēc arī tiki izmests.
  10. Esmu iesaistīts. Vēlējos izteikties ,jo šī nav pirmā reize ,kā arī viņš bieži gsg bugo zonas ar invis līdz ar to šo klaunu vajadzētu nobanot ,un gsg līderi off.
  11. Tas nebija speciali ,ka redzams es uzreiz izkapu un muku projām ,kā ari jūs sikie nabagi beigās ka es skrēju prom nošāvāt ,bet jūs to izgriezt it kā tipiskis. Kā iet boosterit?
  12. Armors paradijās http://prntscr.com/llbeqg

    1. Atyen

      Atyen

      Armors parādijās

  13. Dūllums visur apkārt.

  14. Tas moments ,kad meiģini ieejiet twiterī pastities kaut kādu random hujnu ko esi postojis pirms vairākiem gadiem neatceries paroli uzspied aizmirsu paroli ,visu izdari un tad prasa lai ievada jaunu paroli. Tu vadi jaunu paroli un ŗada

    "You can't use the same password you already have"

    Un tev tāds dafaq?

    1. Show previous comments  3 more
    2. Delakruze

      Delakruze

      Tas moments kad tu ieposto nesmiekligu hujnu un pectam ceri, ka kads par to pareks un iegusi garaku ikranu no statusa

    3. Okonors

      Okonors

      es sev mute iemizu!!!!!!!!!!

    4. Exher

      Exher

      @Okonors patika???????????????????????????? 

  15. Rain drop.

    Drop top.

    All i hear is eat nonstop.

    1. aprk
    2. Rihards

      Rihards

      They like, "Savage, why you got a 12 car garage 
      And you only got 6 cars?

  16. Im soo fucking tired 

  17. Man tā patīk ,kad jūs vienkarši visi blatant melojat ,kā viņs var safabricēt sūdzibu ja viņs vairākas reizes ir miris? Ja viņs safabricētu sūdzību ,tad viņam vajadzētu atbilstošai personai likt atpakaļ visus status lai varētu safabricēt ,kā ari šaja video nav gandrīz vispār neviens cuts lol ,un to tik atri nevar nemaz izdarīt. Lowest IQ
  18. Esmu iesaisīts. Tātad esmu riffu līderis un šodien pa dienu bija terra pret tevīm ,kad diemžel neviens adminstrators nebija online ,iespamojam tevi ,un uz 60 sek saberot sev mašinu tu viņu vienkarši salaboji ,kā ari ierubiji hph un stavēji zonā līdz ieslēdzi aimbotu ,un tev spēle nocrashoja. Būtu iemetis video ,bet viņs iefrizojis ir un tur nekā nav redzama ,tāpec lūdzu mazāk hako ,savadāk nakamo reizi tev nepaveiksies. Kā ari šeit ir tiri redzams hph ,ar 1 hitu + damage informeru nevar būt tā kad 8-9 hiti nejiet nost ,un kkadi 6 hiti kad kāp ārā no mašīnas.
  19. Nopirksu jaunu pc redzēsi vla top hakeris jus rape 1v10 lol ,tev pašam smiekli nenāk ko saki? Es vla un top hakeris
  20. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Lucas Cardenas 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Alex Rayen 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Stavošs Drive By 4. Kā vainas dēļ tas notika : Nemāk bez parkāpumiem paņemt terras. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) VIDEOKLIPS BIJA ĻOTI LAGAINS ,TĀPEC LŪDZU TC
  21. Smieklīgais ,es vispār neizmantoja paligprogrammas lol. Tāpec no name ar 2 postiem paklusē.
  22. Am man liekas ,ka tu esi losie ,rapid atrums ir modificejams ,kā arī ja tur nav rapids tad tur ir no anims parladesanas animācijā tu vel ber. Plss bez XD slikti no autisma paliek
×
×
  • Create New...