• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

AndyR

Lietotājs+
  • Posts

    183
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by AndyR

  1. 50 minutes ago, MemberYYY said:

    1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Sebastian_Costello

    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andy_Rodriguez

    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : prost stacijā CS, DM , CARDM

    4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 

    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)

     

    Skaties, ka par multi acc nenorauj banu :( . Tev daudz multi var easy atkost, nekas gan jau kāds atklās tavus multi. Vismaz to jau var saskatīt tavā youtube kanālā. 

    EDIT: Viņs izdzēsa vecos video xddddd viņa feiki ir Emilija Zelta, Tofik Aweiro un Andrew Hafford - ja redzat šādu niku ingame, tad zināt, ka tas ir viņa fake. Iesaku adminiem pārbaudīt IP. 

    • Downvote 2
  2. 15 hours ago, Ramzze1 said:

    Te var redzēt , ka Mike labi, tu invitoji pirms terras, un ganjau ar RP, bet parādījās , ka Vagosi uzbruk pēkšņi Ray_Redler invitots GSG 

    Te viņš bīja pie jusu hood, kad jau terra gāja 1min, un pēkšņi jau gsg 

    es skatos, ka VG vispār netiek specoti. Žēl. Tev laikam vienalga par VG tie jau '' normalie- legit " Acīmredzami, ka visu terru esi nospecojis GSG. 

    P. S. Plds par Wp

    • Like 3
    • Upvote 4
    • Downvote 5
  3. 2 minutes ago, XiMiK said:

    Čau, tātad.. Šis labais cilvēks reāli visiem iedeva savu gta, ja ir vajadzības varu iedot no dc pierādījumus, jo es arī prasīju. Dēļ kam likt pašam modus , ja var uzreiz nolādēt sborku. Ainārs admins, Santa, u.tt to arī var pierādīt, jo vienā grupā runājām un likām modus. Paldies, visu labu. 

    Ko tu muldi? Viņam Joe Taylor ir multi. Kāpēc tad, kad viņu nobano par Croll insta ienak Joe Taylor un to arī nobano par Croll un tā visu laiku, kā joe taylor on tā cortezz offā, kā cortezz on, tad Joe nekad nav serverī + abi vienā gang nevajag tev te tagad piesegt. Skaidrs, ka tas ir viņa multi. 

    • Downvote 1
  4. !!!Lieku marka vietā viņam susps forumā!!!

    1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mark Rodriguez

    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Cortez_Ramzze

    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Čalim nesagāja, tur var redzēt, ka ir dmg reducer, jo hp atvelk ļoti ļoti maz nost, kad iešauj ar deagle.

    4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu

    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://streamable.com/t30ua

     

    • Upvote 2
  5. 22 minutes ago, Ramzze1 said:

    Kā nezagāt ? Palīdzēt, un zagt tas ir gandrī viens un tas pats veci ! Mums ir karš pret citu bandu, un domājat, ka jūs palīdzat mums vieglāk ? Moshk dvj mes iespamojam jūs, un mums gsg VLA atbrauc palīdzēt xddd Nesmīdini mani 

    Parādi noteikumu, kur parāda, ka par to dod warning point. Gaidu atbildi. Hoķ mēs nemaz nezagām un zona tāpat ir pie jums. Nemīz ieliec full terru, ja nav bail uzreiz redzēsi, ka mēs nemaz nezagām. Tikai tu nomīzīsi un neliksi full terru paļubom. 

     

  6. 1 hour ago, Ramzze1 said:

    t1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Cortez_Ramzze

    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Andy_Rodriguez

    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Nu ko beidzot uzņēmu pingu , un tagat nevarēsi paraudāt , ka pings tev liels , un lago ! Pings normāls 60 , un gribi pateikt , ka lago + Zog zonu, var redzēt , ka es ./s WP vienalga turpina sēdēt un šaut, un uz video beigām vēl atmauc 1 BG ar mašīnu !

    4. Kā vainas dēļ tas notika : Vina

    5. Pierādījumi par Pārkāpumu :  

     

    Mēs nezagām mēs palīdzējām VLA. Nekāds WP nemaz nebūs, ja mēs nemaz nenozagām xdddd, jo kad nošāvāt mūs mēs atpakaļ nebraucām. Un kā redzi es nemaz tajā terrā neēsmu iekšā xddd "zog terru" Wp būtu, ja es tev viņu nozagtu. 

    Pēc hakiem izskatās, bet var redzēt, ka es tajā momentā ielagoju, jo paskaties, kad es tev sāku šaut kad sāki kliegt Wp es tev tāpiju un tajā momentā ielagoju. Man ir Ping freeze, jo splēlēju uz Wifi un, ja kāds sēž internetā no tel. kad es spēlēju, tad man lago. 

    • Downvote 3
  7. 17 minutes ago, Ramzze1 said:

    Tu vari kādam citam te rakstīt, lai kautko iznjem ara ! Man ir kautkas jāņem ārā ? Mani ir nobanojuši par hakiem, nav ! Man par katru terru ir video, un nekādus sūdu hakus neizmantoju, tā kā tu vari kautko njemt ara nevis es :) 

    Un nevis es netieku , bet daudzi citi tāpēc arī rakstu ! Man tas viss kārtība un viss iet 

    AndyR - Saka lielais hakeris kuram sha būs bans xdddd Skraidi laimīgs 

    nav uzrādīts pings bans nepatiess xdddd

    • Downvote 1
  8. 2 minutes ago, Scofield said:

    Clients sūds, jo sampfuncs neiet? :)

    Izņemat savus sūdus un visi tiks serverī.

    Pilnīgi piekrītu, ko jūs visi raudat ar hakiem vairs nevarēsiet maukt? Nekas vel 1 nedēļa un, tad jau varēsiet raut ar saviem hakiem. Nevajag raudāt, tāpēc ka ielika jaunu clientu... Loģiski ka viņš ārā neņems jauno klientu.

×
×
  • Create New...