• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

AndyR

Lietotājs+
  • Posts

    183
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by AndyR

  1. kas jauns?

     

    1. Eincha

      Eincha

      Nekā jauna te nav, mēs te gaidām jau 3 menesi update 

    2. AndyR

      AndyR

      stabils kovas variks xd

    3. Fallenz

      Fallenz

      preti stacijai setu uzlika

  2. Manuprāt, tas pat nav tuvu occ, ja tevi aizvaino vārdi "sīkais perdelis'', tad es nezinu, kādam mīkstajam jābūt xdd
  3. es jau prizma visu paspeju pirms antichit :D

  4. Wtf. Ko es izdarīju? Neredzu tur neko, nesaprotams skrēns ar skrēniem nepietiek, sāc filmēt bāba. /fall 1 animāciju var easy nofeikot varu pat pierādīt ezā. P. S. Sūdzība nav noformulēta pareizi!
  5. kak tam skazaķ nu? Pipec. 

    1. RickyKaman

      RickyKaman

      A kā tu šitās frāzes zini

    2. AndyR

      AndyR

      1,5k stundas Csgo bišk iemāca krievu valodu xd

       

  6. 1. Tavs Niks Forumā : AndyR 2. Apsūdzētā Niks Forumā : MemberYYY 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Es vienkārši sāku atklāt noslēpumus par viņu a šis man sāka apsaukāt 4. Pierādījumi : https://failiem.lv/u/32y4vuas#/ (Screenshots / Topiks kurā pārkāpts noteikums)
  7. Tikai nedirs xddddd Iekritísi dríz!
  8. Kad ir on Sebastians, tad neviens no tiem acc nav on, kad ir on kāds no tiem acc, tad sebastians nav on. Un kāpēc izdēsi vecos video?
  9. Skaties, ka par multi acc nenorauj banu . Tev daudz multi var easy atkost, nekas gan jau kāds atklās tavus multi. Vismaz to jau var saskatīt tavā youtube kanālā. EDIT: Viņs izdzēsa vecos video xddddd viņa feiki ir Emilija Zelta, Tofik Aweiro un Andrew Hafford - ja redzat šādu niku ingame, tad zināt, ka tas ir viņa fake. Iesaku adminiem pārbaudīt IP.
  10. Es neko nezinu tas nebiju es. nav nekadu db prusax neko neredz
  11. es skatos, ka VG vispār netiek specoti. Žēl. Tev laikam vienalga par VG tie jau '' normalie- legit " Acīmredzami, ka visu terru esi nospecojis GSG. P. S. Plds par Wp
  12. Ko tu muldi? Viņam Joe Taylor ir multi. Kāpēc tad, kad viņu nobano par Croll insta ienak Joe Taylor un to arī nobano par Croll un tā visu laiku, kā joe taylor on tā cortezz offā, kā cortezz on, tad Joe nekad nav serverī + abi vienā gang nevajag tev te tagad piesegt. Skaidrs, ka tas ir viņa multi.
  13. Tad tagad ir atļauts lietot bugu savā labā? Tad jau es varu uztaisīt arī speciālu hp baru, kas man dotu 300 hp! + 3 hitu vietā, tad vajag 5 hitus...
  14. !!!Lieku marka vietā viņam susps forumā!!! 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mark Rodriguez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Cortez_Ramzze 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Čalim nesagāja, tur var redzēt, ka ir dmg reducer, jo hp atvelk ļoti ļoti maz nost, kad iešauj ar deagle. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://streamable.com/t30ua
  15. Parādi noteikumu, kur parāda, ka par to dod warning point. Gaidu atbildi. Hoķ mēs nemaz nezagām un zona tāpat ir pie jums. Nemīz ieliec full terru, ja nav bail uzreiz redzēsi, ka mēs nemaz nezagām. Tikai tu nomīzīsi un neliksi full terru paļubom.
  16. Mēs nezagām mēs palīdzējām VLA. Nekāds WP nemaz nebūs, ja mēs nemaz nenozagām xdddd, jo kad nošāvāt mūs mēs atpakaļ nebraucām. Un kā redzi es nemaz tajā terrā neēsmu iekšā xddd "zog terru" Wp būtu, ja es tev viņu nozagtu. Pēc hakiem izskatās, bet var redzēt, ka es tajā momentā ielagoju, jo paskaties, kad es tev sāku šaut kad sāki kliegt Wp es tev tāpiju un tajā momentā ielagoju. Man ir Ping freeze, jo splēlēju uz Wifi un, ja kāds sēž internetā no tel. kad es spēlēju, tad man lago.
  17. nav uzrādīts pings bans nepatiess xdddd
  18. Pilnīgi piekrītu, ko jūs visi raudat ar hakiem vairs nevarēsiet maukt? Nekas vel 1 nedēļa un, tad jau varēsiet raut ar saviem hakiem. Nevajag raudāt, tāpēc ka ielika jaunu clientu... Loģiski ka viņš ārā neņems jauno klientu.
  19. PIngs nav norādīts tu nezini, kā man lagoja... CHAT OFF gaidam, ko admini izskatīs.
×
×
  • Create New...