• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

golden330

Lietotājs
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

About golden330

Profile Information

  • InGame
    keita_Sceldmane

Recent Profile Visitors

334 profile views

golden330's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

  1. Sūdzības par spēlētājiem. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Keita_Sceldmana 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Kim_Quattro 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Cs 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) *Uzņemtos Screenshotus var hostēt dažādos web - bildites.lv, prntscr.com, failiem.lv, imgur.com utt... *Screenshotam ir jābūt pilnam, to nedrīkst nekādīgi apgriezt (Cropot), kā arī, obligāti ir jābūt redzamam Servera laikam, savādāk nevarēsim zināt, kad tas bija noticis!
  2. Sūdzības par spēlētājiem. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Bob_Stefanos Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Keita_Sceldmane 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Taylor_Kaman 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Bez rp cuff un uncuff 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)https://files.fm/u/gxqv35sj *Uzņemtos Screenshotus var hostēt dažādos web - bildites.lv, prntscr.com, failiem.lv, imgur.com utt...
  3. kāds sakars tad ir ar mums policistiem jašava tevi vagos?
  4. [sAMP.LV] Sūdzības par serveri Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Tava sūdzība] Persona: keita_Sceldmane 1. Apraksts par problēmu :Sveicināti, dabūju vakar par RpAvoid banu un nessmu saņemis unban 3. Pierādījumi par problēmu : Bans serveri: IrBans beigsies: 2019-10-30 11:10:44 Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta. Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn!
  5. Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Keita_Sceldmane 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Andrew_Ruiz 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Mierīgi braukājos šis nelika mieru sāka nonrp šaut 4. Kā vainas dēļ tas notika :viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) *Uzņemtos Screenshotus var hostēt dažādos web - bildites.lv, prntscr.com, failiem.lv, imgur.com utt... *Screenshotam ir jābūt pilnam, to nedrīkst nekādīgi apgriezt (Cropot), kā arī, obligāti ir jābūt redzamam Servera laikam, savādāk nevarēsim zināt, kad tas bija noticis!
×
×
  • Create New...