• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Yamada

Veterāns
  • Posts

    536
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by Yamada

  1. Labi . Līdz šim es nemaz nebiju melojis bet tik apgājis faktu ka man blakus bij kāds kam ir haki . Man ar hakiem nav nekāda sakara un to var redzēt ari video . Tad kad mums abiem šauj ar miniguniem mums šauj reizē un arī mūsu mašīna saplīst . Šeit var redzēt ka mēs braucam un mašīna vēl strādā pirms mums šauj. Apskaties mašīnas gaismas http://prntscr.com/kkdr34 . Sekundes vēlāk abas mašīnas ir saplīsušas un arī ka lodes lido UZ mūsu mašīnu. Apskaties uz gaismām un tas ka mēs samazinam ātrumu http://prntscr.com/kkdrdv Iespējams tik tālu  dūmus neredzēji jo jau bij paspēts safixot . Šeit mašīna jau ir safixota bet vēl nav vēlreiz ieslēgta. Domāju ka visi zin ka safixo mašīnu arī dzinējs jāiedarbina vēlreiz http://prntscr.com/kkdrqs .Un te vadītājs jau ieslēdz mašīnu un mēs turpinam braukt pēc mašīnas salabošanas http://prntscr.com/kkdrxd . Ja tu domā ka kādā brīdi mums vienkārši izšāva lampas tad es domāju ka mēs abi zinam ka tā gta sa nav . Līdz šim es tikai centos piesegt vadītāju . Vēlreiz video es nesaprotu no kurienes jūs ņemat ka man ir haki ja redzams ka tie ir šāvieni pa mašīnu mums . Ceru ka tie skrīni liks saprast ka mašīna tika repairota . Kas ir minigunu vecis es vispār nezinu un liku saprast ka lodes lido pa mums . Arī tavu mašīnu šauj no aizmugures nevis no sāna vai priekšas http://prntscr.com/kkdu1u .Ja domā ka es still meloju tad padomā vēlreiz . Man draud 365 dienu nepatiess bans un tālak piesegt savu bandas biedru es netaisos ko es pazīstu kādas 10 stundas .

  2. 2 minutes ago, Taz said:

    Ballasi tikai mak ar hakiem tapec tur negaju kad piedavaja xD un vari veci nemelot jus haxeris nevaca nost tikai atvaca Vla + pec teras jus uz vla hood braucat xD ka lowi ar haxeru palidzibu 

    qq Ty par vp 

    Tas ka es esmu bandā kur kāds hako nenozimē ka es hakoju . Nevienā brīdi es neteicu ka mūs nošāva , es teicu ka mūs šāva ar ko es domāju mūsu mašīnas kad iebraucām terrā . Un pat ja tas ir kāds no ballasiem kā jau teicu ar mani tur nekāda sakara nav .Ja tev ir problēmas ar to ej par viņiem raksti sūdzibu ne par mani . Šī sūdzība ir konkrēti adresēta man un kā jau teicu ka man ar citiem hakeriem nav nekāda sakara un haki kas redzami video nav nekādi saistīti ar mani .

  3. 3 minutes ago, UZI said:

    Neizskatās gan ,bet ja par jūsu mašīnu bēra izskaidro ,kā es beigās piebraucu jūsu mašīnai nav nekādu problēmu ne dūmu ,ne mazākās skrambas ,tas Cartelam repair hacks? Jo minigun ātri iznīcina mašīnu.

    Vai viņam ir CarFix to neprasi vairs man tas ir cits jautājums . Viss ko es saku ka šajā video var redzēt ka MAN haku nav .

  4. 1 minute ago, UZI said:

    Labi pienemsim tas neesi tu ,labi tad tas ir tavs komandas biedrs ,es nevēlos tevi aizskart ,bst izskatās kad tev ir LOW IQ līmenis ,kā var kāds šaut no muguras ,ja video ir redzams kad dūmu efekti ,un dzirkstelu efekti nāk no mašīnas?

    Ja tu palēnini video tad tu vari redzēt ka dzirksteles ko tu redzi mums ir šāvieni pa mūšu mašīnu nevis šāvieni no mašīnas . Lodes lido no aizmugures arī pa mums . Arī terrā tika sašautas mūsu mašīnas . 

     

  5. 5 minutes ago, UZI said:

    Tu tiešām esi stulbs vai izliecies? Jums katru terru čaļi ar minigun palīdz. Lol ieroču spawneris + driveby.cs kad no jebkuras sēdvietas var šaut ,kā arī speciāli sākumā apskatījos muguru vai neviena nav ,lai nebūtu tik debīlas atmaskas kā šis ,tāpēc šī atmaska šoreiz atkrīt.

    Tā bija mana pirmā terra sāksim ar to . Kas tie par hakiem es vispār huizin un kā es varu tev šaut mugurā ja es esmu tev priekšā? Muguru tu apskatijies video sākumā un par to laiku jau sen tur kāds varēja būt . 

  6. 4 minutes ago, UZI said:

    Protams ,tur tīri redzams ,kad lodes nāk no aizmugurē sēdošā ,kā ari jūs ballasi esat pieradisu taisīt jaunus acc ,un ar minigan maukt.

    Var tak redzēt ka tev šauj no aizmugures . Terrā mums arī šāva ar minigunu un kur tu redzi ka šauju es ? Kā es vispār varu šaut no aizmugurējā sēdekļa .

  7. Es ienesos stacijā ,draudzīgi uzsitu ar mašīnu citai ,noerpoju ka professionālis ,tu iemet jailā :(

    Es grasijos braukt ārā.Sarakstiju es patiesību ,tikai nepierakstiju pāris detaļas ;dd

    Point is - rp bija.

     

    Karoč varat vērt ciet ,atsēdēju tptās.Tik pa velti šeit kko sāku čakarēties.

    Knipi kortesam un vsjo.

  8. 1. Tavs niks spēlē :Raphael Vendetta
    2. Administrātora niks spēlē :Arthur_Cortez
    3. Pierādījumi par pārkāpumu :
    http://prnt.sc/eanl8m
    4. Apraksts par situāciju :Braucu ar savu Elegy , ietriecos mašīnā ,rpoju augstākajā līmeni un hops - Jails.

    Ja nopietni ,tad man savā ziņā vienalga ,bet manuprāt šo jailu var apsdrīdēt.Braucu es 20km/h  ,manurāt tas nav par daudz lai nedabūtu nopietnas traumas.Tas "Traumu nav" ir sūdīgs ,bet tomēr ir rp.It īpaši ja es nebraucu nemaz ātri.Es saprastu 60km/h bet tas bija daudz lēnāk.

    Iemesls kapēc vispār šo lieku ir ,jo tu man uz reportiem neatsaucies :D

    • Upvote 2
  9. 1. Apraksts par problēmu :Visās org kurās es esmu ir tā ,ka kaut vai ja panelis ir off ,bet es esmu ,tad rāda paneļa niku un manu nr.Ja panelis ir on ,tad tas pats.Mēģināju nopirkt jaunu nummuru ,tas pats.Sāk jau krist uz nerviem.


    3. Pierādījumi par problēmu : .http://www.bildites.lv/viewer.php?file=yqtk71zlof2re1nctro5.png    http://www.bildites.lv/viewer.php?file=n8cx5xplmu7yv9d5n3dm.png


  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Michio Yamada


    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Janis_Kirsteins


    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Nesen pieņēmu jaunu sekterāru domē ,izsaucu viņu uz domi,


    atnāk kkādi detroit profesionāļi ,un tad seko mums.Pēctam vienkārši nošauj bez nekāda iemesla ,vai rp :D


    Bija vēlviens ,bet nav redzams ss.


    4. Kā vainas dēļ tas notika :Loģiski ,ka es likšu sūdzību par sevi ,manas protams.Viņu tak.


    5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://www.bildites.lv/viewer.php?file=2f1pi5shsa8n5d491xk.png


    http://www.bildites.lv/viewer.php?file=cl3s9ogm8msz14njpyc6.png

    • Upvote 2
    • Downvote 1
×
×
  • Create New...