• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

real klassiks

Veterāns
  • Posts

    1,696
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    11

real klassiks last won the day on September 5 2021

real klassiks had the most liked content!

Social Info

About real klassiks

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Randu Mendez

Recent Profile Visitors

35,877 profile views

real klassiks's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Posting Machine Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

979

Reputation

  1. No čomiņa paņēmu atpakaļ accountu, tagad īstais klassiks ir hooodaa, nuu visi es domāju ka zin, ka man bija profils pie čoma kamēr nespēlēju sampu, tākā jā .

  2. Spēlētājs Kobe Adamson un Trevor Peper saņems 7 dienas banu par ārpuss DB. Paldies par sūdzību!
  3. Spēlētājs Paul_Durant saņems 365 dienu banu par hax. Paldies par sūdzību!
  4. Spēlētājs Antons Krankov saņems 365 dienu banu par hax. Spēlētājs Neo_Hernandez saņems 7 dienu banu par stāvošu DB. Paldies par sūdzību!
  5. Spēlētājs James Clark saņems 365 dienu banu par skill.cs. Paldies par sūdzību!
  6. Spēlētājs Gordon Kaman saņems 7 dienu banu par DB. Paldies par sūdzību!
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Randijs_Mendez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Artjoms_World, Rustam_Krapal 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Artjoms - DB no moča, + silent aims, neskatoties trāpa visus šotus. Rustams. MassCS, DM. 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://streamable.com/s2vc5b https://streamable.com/eli6xj
  8. Šeit jau jaunie admini īsti nesaprot kas ir lowrp, viņi jau domā ka katrai rp komandai ir jābūt ļoti garai un jāpiemin muskulatūra . Tas vispār ko te erpo lielākā daļa lielās komandas ir lowrp . Normāls RP - /me sasien bandanu vai /me ar labo roku sasien bandanu. LowRP - /me Ar kreisās rokas locītavas palīdzību pieliktu pie mutes bandanu, pēc kā ar roku muskulatūras palīdzību sasietu bandanu . Mazliet paskataties HighRP komūnus un tad jailojat, vispaŗ nepatiess jail .
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Randy Mendez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Gordon Kaman 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : HPH, CBUG . 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa . 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  10. Kāds būtu gatavs erpot OMEGĀ , ja būtu līders ?

    1. Show previous comments  7 more
    2. valca08

      valca08

      nu ja pa tiesi sastavs no Rperiem sastav tad ju,nevis Rostikiem kas izliekas ka mak rp bet huin vara

    3. -Matīss-
    4. dzabuki
  11. Tas kills skaitijās OOC, okey tas viss ir chill, viņam točna bija mašīna , tu uztaisiji QS tālāk tu uztaisiji DM, loģiski ka mēs tevi ķersim . 1) Tu teici ka tev signālus nedeva lai apstātos - Videoklipā redzams ka deva = Atmaska . 2) Tu teici ka es uzliku rokudzelžus no mašīnas - Videoklipā redzams ka piegāju no muguras = Atmaska . 3) Tu teici ka uzliku rokudzelžus NonRP - Videoklipā redzams ka bija RP = Atmaska . 4 ) Tu uztaisiji QS + DM, ja jūs caur discord runajat un teica lai nošauj tas ir MG , good admins taisa MG , nice ! 5) Teici ka vispār beztēmā mēs tevi apturējām, kā redzēji tu izvilki ieročus un publiskā vietā šavi pret personu .
  12. Bet videoklipā ir redzams kā tu atklāji uguni pret Rifu, tas ka tu neredzēji neatbrīvo tevi no soda !!! Admina pienākums ir tāds, ja tu esi ielicis jailā ne pa tēmu, tad tev ir jāpasauc citi admini ar šādām pieejām lai izņem ārā , nevis jāignorē ! Paldies par sapratni !
  13. Nē , videoklipā ir redzams kā tev bļauj lai tu stāvi uz zemes, bet tu turpināji skriet, tajā momentā biju pie domes , tad man paziņoja ka tu sāki bēgt, uzreiz biju klāt un viss ... Tur vel ir redzams kā tu nošauj vienu no Rifa biedriem un tu saki ka tu neko nedarīji ? Tapēc viņs teica ka vajadzīgi papildspēki . Pēc kā sāka pa tevi tēmēt, tev bija pie dirsas tu bēgi, tikai pēc otrās pavēles tu apstājies .
×
×
  • Create New...