• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

real klassiks

Veterāns
  • Posts

    1,696
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    11

Everything posted by real klassiks

  1. No čomiņa paņēmu atpakaļ accountu, tagad īstais klassiks ir hooodaa, nuu visi es domāju ka zin, ka man bija profils pie čoma kamēr nespēlēju sampu, tākā jā .

  2. Spēlētājs Kobe Adamson un Trevor Peper saņems 7 dienas banu par ārpuss DB. Paldies par sūdzību!
  3. Spēlētājs Paul_Durant saņems 365 dienu banu par hax. Paldies par sūdzību!
  4. Spēlētājs Antons Krankov saņems 365 dienu banu par hax. Spēlētājs Neo_Hernandez saņems 7 dienu banu par stāvošu DB. Paldies par sūdzību!
  5. Spēlētājs James Clark saņems 365 dienu banu par skill.cs. Paldies par sūdzību!
  6. Spēlētājs Gordon Kaman saņems 7 dienu banu par DB. Paldies par sūdzību!
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Randijs_Mendez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Artjoms_World, Rustam_Krapal 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Artjoms - DB no moča, + silent aims, neskatoties trāpa visus šotus. Rustams. MassCS, DM. 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://streamable.com/s2vc5b https://streamable.com/eli6xj
  8. Šeit jau jaunie admini īsti nesaprot kas ir lowrp, viņi jau domā ka katrai rp komandai ir jābūt ļoti garai un jāpiemin muskulatūra . Tas vispār ko te erpo lielākā daļa lielās komandas ir lowrp . Normāls RP - /me sasien bandanu vai /me ar labo roku sasien bandanu. LowRP - /me Ar kreisās rokas locītavas palīdzību pieliktu pie mutes bandanu, pēc kā ar roku muskulatūras palīdzību sasietu bandanu . Mazliet paskataties HighRP komūnus un tad jailojat, vispaŗ nepatiess jail .
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Randy Mendez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Gordon Kaman 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : HPH, CBUG . 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa . 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  10. Kāds būtu gatavs erpot OMEGĀ , ja būtu līders ?

    1. Show previous comments  7 more
    2. valca08

      valca08

      nu ja pa tiesi sastavs no Rperiem sastav tad ju,nevis Rostikiem kas izliekas ka mak rp bet huin vara

    3. -Matīss-
    4. dzabuki
  11. Tas kills skaitijās OOC, okey tas viss ir chill, viņam točna bija mašīna , tu uztaisiji QS tālāk tu uztaisiji DM, loģiski ka mēs tevi ķersim . 1) Tu teici ka tev signālus nedeva lai apstātos - Videoklipā redzams ka deva = Atmaska . 2) Tu teici ka es uzliku rokudzelžus no mašīnas - Videoklipā redzams ka piegāju no muguras = Atmaska . 3) Tu teici ka uzliku rokudzelžus NonRP - Videoklipā redzams ka bija RP = Atmaska . 4 ) Tu uztaisiji QS + DM, ja jūs caur discord runajat un teica lai nošauj tas ir MG , good admins taisa MG , nice ! 5) Teici ka vispār beztēmā mēs tevi apturējām, kā redzēji tu izvilki ieročus un publiskā vietā šavi pret personu .
  12. Bet videoklipā ir redzams kā tu atklāji uguni pret Rifu, tas ka tu neredzēji neatbrīvo tevi no soda !!! Admina pienākums ir tāds, ja tu esi ielicis jailā ne pa tēmu, tad tev ir jāpasauc citi admini ar šādām pieejām lai izņem ārā , nevis jāignorē ! Paldies par sapratni !
  13. Nē , videoklipā ir redzams kā tev bļauj lai tu stāvi uz zemes, bet tu turpināji skriet, tajā momentā biju pie domes , tad man paziņoja ka tu sāki bēgt, uzreiz biju klāt un viss ... Tur vel ir redzams kā tu nošauj vienu no Rifa biedriem un tu saki ka tu neko nedarīji ? Tapēc viņs teica ka vajadzīgi papildspēki . Pēc kā sāka pa tevi tēmēt, tev bija pie dirsas tu bēgi, tikai pēc otrās pavēles tu apstājies .
  14. Noskaties šo video un viss būs skaidrs, ka tavas visas atmaskas ir nevietā. Pirms liec , padomā ! Tu rakstīji ka netika dotas pavēles stāties, tev 2 reizes kliedza uz zemes, atmaska atkal izdomāta nevietā . https://prnt.sc/qio9v3 REDZAMS VIDEOKLIPĀ KĀ STĀDINĀJA TEVI .
  15. 1)Man nodeva informāciju par to ka tu bēg, tu biji izšāvis lodi pie IddleWood bendzīntanka, tev sekoja policists, tu labu gabalu bēgi, man paziņoja ka tu esi bīstama persona ar ieroci , mans uzdevums bija tev uzlikt rokudzelžus lai tu vairs nevarētu nekur aizbēgt un lai noskaidrotu situāciju ... 2) Tu mani ieliki par NonRP cuff, nevis par šādu lietu, kautvai arī es tur ne pa ķeksi uzlicis būtu, bet tur bija pa tēmu , pavēles no augstākstāvošajiem, tas būtu jārisina ar LSPD vadību vai domi , tātad večuk tu galīgi nošāvi greizi ... 3) Loģiski ja man paziņo ka tu bēgi, tad man ir obligāti jābrauc palīgā kolēģim un jāapstādina tevi, ja es tev būtu šāvis ar Tazer , tad es būtu CS uztaisijis, bet šajā momentā tu izgāzies , tapēc domā pirms liec jail . Tu tagad vispār domā citas atmaskas, kautvai tu mani vispār ieliki par nonrp cuff, bet screenos redzams ka rp bija . \ Man nav jābridina ka lieku rokudzelžus, es klausu pavēles pēc šefa norādijumiem, sāki domāt ka es tur no mašīnas uzliku, vispār es izkāpu patēmēju uz tevi ar tazer un piegāju no muguras un uzliku rokudzelžus . Tev vel brīdināja lai tu stājies, tu bēgi uz Riffu pusi . ((VIDEO NO ROSCOE)) TAVAS ATMASKAS TE NEDERĒS Tu rakstīji ka netika dotas pavēles stāties, tev 2 reizes kliedza uz zemes, atmaska atkal izdomāta nevietā . https://prnt.sc/qio9v3 REDZAMS VIDEOKLIPĀ KĀ STĀDINĀJA TEVI .
  16. 1. Tavs niks spēlē : Randy Mendez 2. Administrātora niks spēlē :Cortez Ramzze 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju : Tātad kādā vakarā patrulēju, ienāca caur /r ziņa ka vajadzīgi papildspēki paziņoja ka persona pielietojis ierocis . Šī persona ir Cortez Ramzze, labi es braucu un man Roscoe Floquet pateica ka Cortez bēg uz Riffa Gang pusi, es uzreiz braucu palīgā . izkāpu no automašīnas, sākumā sāku tēmēt jo Roscoe tēmēja, vēlāk piegāju uzliku rokudzelžus , tad mani iesēdināja NonRP cuff, kautvai ir redzams roleplay iekš otrā screen . Vēlāk teica lai iemetu pierādijumus discord, tad es iemetu, viņš sāka domāt atmasku ka es uzlicis cuff no mašīnas, vēlāk no tā viņš atkāpās . https://prnt.sc/qio0x2 https://prnt.sc/qio137 https://prnt.sc/qio17o Sekoja atmaska ka nebija viņam čatā roleplay, bet screen viss ir redzēts pat ar laiku . https://prnt.sc/qio1c8 Vēlāk mani viņš ignorēja, karoč vispār čuvaks nesaprot ko viņš dara . Pirktais admins atļaujās uzbraukt man par to ka es nemāku roleplayot . https://prnt.sc/qio5o8
  17. Beidzot dabūju back profilu .

  18. Tak man nepis ko jus rakstat, protams, ka pret adminiem nekas netiks iesākts . Netaisos velreiz mest to screenu .
  19. 1. Tavs niks spēlē : Randy Mendez 2. Administrātora niks spēlē : Frank Macwood, toreiz bija Dreamwood . 3. Pierādījumi par pārkāpumu :https://prnt.sc/ou5alt 4. Apraksts par situāciju : Reklāma no administratora .
  20. Draugi drīz CP būs aktīvs, pagaidām viss kaut kas iekrita šajās dienās .

    1. Shipmans

      Shipmans

      Nuuu labi, ja jau tu taa saki. 

    2. Delakruzee

      Delakruzee

      Ludzu ne, vairak nonrp nevajag

  21. DOME IR LOW ORGANIZACIJA .

    1. Show previous comments  3 more
    2. valca08

      valca08

      Piekritu dome ir low itseviski tas Pyotrs ar Pablo

    3. Abcd

      Abcd

      Kristian,toc nedaudz nedraudzejies ar galvinu, pienem kk lowakus,kas brauka ar Syy un dmo.Tavi domes lowaki invito armija,ka tadas organizacijas nav.

    4. capture.

      capture.

      @Legenda* Es nedraudzējos? Nu un kad es pieņemu Z51 cilvēkus ,ja admini neko nesaka par to kpe nevarētu to darīt? Ja kaut kas tev nepatīk tad ej sūdzies @Blūmentāls vai @Ezerinjsh. Otrais nevajag dirst virsū citiem ja pats knapi robežsardzi novadiji un lidoji pa jail gudrīti un wp dabuju kā likts.

  22. Es par tavu ģimeni pilnīgi neko nepateicu ! To par Mammu es duplicēju no tava IC teksta http://prntscr.com/odm1nx . Karoč + es aizsvīlos jo viens no jūsu domes darbiniekiem nomixoja un iekāpa mašīnā ar rokudzelžiem ... Jūs piebraucāt un uztaisijāt CS, PG ...
  23. Daži cilvēki ir mazliet dīvaini, viņi saka ka eju uz policiju tikai tapēc ka gribu tikt par adminu . :D

    1. Show previous comments  1 more
    2. calcium.

      calcium.

      Nav jau tā ka speciāli apstādini adminus

    3. real klassiks

      real klassiks

      Loģiski ka es speciāli apturu administratorus, lai sanāktu roleplay labāks , piemēram, Lauma, es viņu apstādinu viņa uzreiz erpo ...

    4. kortess

      kortess

      Tāpec, ka tā ir Lauma, apstādini kādu gang hakeri. :D

×
×
  • Create New...