• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

kluxx

OldSchool
  • Posts

    440
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by kluxx

  1. 17 minutes ago, Leatz said:

    Noteikti atmaskas , ne ? Kāda jēga man vispār feikot ? Pasaki ? Jā video es to nofeikoshu ! Es tev pat varu tiiru video, iedo .... Rekur cilvēks @Ezerinjsh Kursh zin, šo Anti minigun, un vinja zin, ka es čist nevarētu nofeikot, un nemāki šo darit, un vinja pazist to cilveku kam pieder šis Anti miniguns . 

    Vecīt , es domāju, kad es labāk pazīstu to cilvēku, kurš uztaisija anti minigun. Viņš man pats DC teica, kad tā var izdarīt...

  2. 20 minutes ago, Leatz said:

    Tur līdz 0:50 sec ir ārpus terras, man ar pox, bet tad sākas terras laiks.... Anhony bans par minigun / Costa hph Them Hax .. Viss tur ir redzams .! 0:56 ir par Thom / 1:17 ir par Anthony minigun terras laikā ! / 1:39 Par Costu hph .. ;) 

    Tu zini , kad šito Anti minigun var ezz nofeikot ? Tur var jebkura niku nomainit, ielikt... 

    Anthony nav lietojis un nekad nelietos minigun. :)  

     

  3. 26 minutes ago, Leatz said:

    Tev ir viens banotaijs zinu ! -  

    Te tev bus +3 banotie terras, laikā un 1 WP nāk 

    Šitas tev ir terra ?  Kad Conors lietoja palīgprogrammas tas bija arpus terras, bet par tiem pārejiem diviem hz , lai admini spriež

    Man jau cepī tas, kad šitajā terra , kāds no jūsu biedriem močīja ar invis. Un terra nobugojās

    Tie , kas ir banoti ārpus terras , pilnīgi nekasa man.. 

     

  4. 41 minutes ago, Leatz said:

    Tiešām jūties , te tik gudrs / Varbut man vēl iemest video kur Conoram hph ir ? Te attaisnojumu nebus ;) Jau kura reize, ka riffas nevar panjemt terras , bez haxiem skaties neapdirsies ... Fernando driiz bez lidera bus , jo pakers uzreiz 2 WP par haxotiem biedriem, un varēsiet smadigi skraidīt apkārt ! 

    Mani iesaistiji? Kads sakars?

    man ir tikai 1 biedrs nobanots par hax terra. Eu Tomāt, kas tad noticis , kad nehako? Tu tak mums esi tad umniks ka pipec.. 

    Es tiesi taja bridi runaju ar Konoru Dc, vins loti raustijas, un teica ka nets ritig lago. 

    Jus esat taadi umniki visi. Petrovics vispar samizies blaustas pa terru. Es jebak. :D

     

    • Like 1
    • Upvote 2
    • Downvote 1
  5. Es ta redzeju tur bija mans niks. Tātad izskaidrošu, man nekads hph nebija.

    1. Kad tu man iesavi tas deagl lodes sakuma, man atrava hp, es panemu un uzrakstiju /hp un man piepildijas pilns hp bars. Jo es pirms terras nopirku,zāles.

    2. Tad kad tu man otreiz šāvi, es hz vai nu servera vaina vai nu mana vaina, jo man apstajas laiks un es neko nevareju padarit. Tu man vispar radjies talu talu prom.

     

    • Upvote 1
    • Downvote 2
  6. gudrais, Ramzze1, skaidri tas jau sen zināms, atnāci domā esi hakera spečuks, sūds esi. kurā mirklī redzams kad izmantoju? viņš ir man aiz muguras, un tu minēji kad tikai caur koku vai sienu var izkickot, nesaskrēji savos melos? un pa tēmu - Mēs karojām , atbrauca itālis un no otras puses tevi kikoja laukā + Tev tur ar nav kārtīgi pierādijumi , lai varētu kaut ko saprast , saprastu , ja būtu nofilmējis .

    Eu tu fake fritos aizej paraudi! Nezinu kāpēc tev vēl nav izdzēst šitas profils, Raul Shady izdzēsa uzreiz fritosam pakaļā bija jalien lai pardod šito profilu? Doma visi nezin ka tu hako ? Sen jau visi zin ka tu hako, jo bez hakiem tu butu 0 , terras ķipa ar hph skraida , oi i-pincītis lielāks uzreiz palika! :)

    P.S Itālis tevi no sāna šāva :D , kaut ko labāku nevarēji izdomāt ?  Eu tikai neaizmirsti savai shady bandai pateikt lai dislike saspiež!

     

    Paldies par wp! 

    • Upvote 3
    • Downvote 1

  7. 1. Tavs niks spēlē : Fernando Cassel
    2. Administrātora niks spēlē : Richards un Owens, tur vēl kāsis, bet tas tur mazāk.
    3. Pierādījumi par pārkāpumu : 
    http://www.samp.lv/index.php?/topic/111505-bans-johnny-shipman/
    4. Apraksts par situāciju : Man Richards uzlika banu ar iemeslu "Hax/forums" . Es domāju, ka viņš to ir izdarījis kāša vietā, jo citas sūdzības ar maniem hakiem nav. Labi, nopirku unbanu. Vakar spēlēju, spēlēju un bums, vēl viens bans, bet šoreiz no kāša ar to pašu iemeslu. Ielieku es bana apelāciju, tur kāsis uzraksta, ka banojis par to vienu sūdzību un gaidīs Richarda atbildi. Richards, protams, neko neatbild, kas jau iepriekš bija paredzēts un Owens bez nekādām runām uzraksta, ka bans ir patiess. Jums ir sava administrācijas sarakste, kur jūs varat sazināties viens ar otru. Richard, ja reiz banoji par to, tad tā arī uzraksti nevis tēlo nevainīgu un pēc tam izvairies no atbildības.

    Nevēlos pirkt vēl vienu unbanu tikai tāpēc, jo Richards kā maza meitenīte mani heito un banus liek. :*

    • Upvote 1
  8. 1. Tavs Niks Forumā : Kluxx

    2. Apsūdzētā Niks Forumā : Tak hz kautkāds lowārs , aaa Eriks

    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : krč 7 dislike, mazajam nervi netur! Un tā sapratu no Kassela kad 7d banins! :)



    (Screenshots / Topiks kurā pārkāpts noteikums)

     

×
×
  • Create New...