• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

/HENNESSY/

OldSchool
  • Posts

    359
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Everything posted by /HENNESSY/

  1. 1. Tavs Niks Forumā : /HENNESSY/ 2. Apsūdzētā Niks Forumā : Noone 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Puikam meņkas uznāca, jo mēnešniekā viņam acc statusu papisu, tādēļ sāka heitot 4. Pierādījumi : http://prntscr.com/1xgz07w (Screenshots / Topiks kurā pārkāpts noteikums): https://prnt.sc/ucm0js
  2. Sūdīgi tev, ka biji ārpusē, mēs bijām knapi iebraukuši zonā kad sākām par tevi šaut un lūdzu beidz likt šitās krievu dziesmas, tev tik šogad skoliņā otro gadu māca krievu valodu, nesaprotu nax tu klausies viņas, ja nesaproti pat 1 vārdu no dziesmas.
  3. Wtf tu dzīvo Kanādā, Antarktīdā vai kādā no poliem? Pats teici, ka nespēlēsi līdz ziemai un to, ka atsāksi spēlēt ja tauta parādīsies, bet nekas nav mainījies.
  4. Ak nē tas tak Daniel Wiz, pirmā "A" klase, kurš lielās, ka var veikalā pist bez maskas, jo vēl nav pat 7 gadus vecs. Izej ārā vienreiz uzņem "D" vitamīnu un varbūt beidzot ačoknīsies, ka ir rudens nevis pavasaris.
  5. Hp nenorijās dēļ cslide un hvz no kurienes tu izrāvi wh. Vienīgais šajā vid ir manāms croll.
  6. Hmm, nez kāpēc 3-5 sec hp norijas, uzpildas un atkal norijas.
  7. http://prntscr.com/15xv4se I guess šim čalim ir taisnība.
  8. Tak tu shady a.k.a krewazz a.k.a ramzze izej uzelpo ārā svaigu gaisu un beidz pie PC sēdēt kā atmaroznijs vasarā, sameklē darbu, lai vari vēl vairāk uzbaroties pie kompīša resnīti.
  9. Tā ir, ka pa elektrību neesi samaksājis vairākus gadus.
  10. Sūdzambībel rakstāmgalds, sēž uz poda un kas aiz auss.
  11. Nu vienkārši apsveicu vecīt, ko lai citu saka. Jūs esat vienkārši tik pisti galvā, paši ar hph mauc, ka es ieslēdzu hph, jūs uzreiz izslēdzat, bimbājat un sākat filmēt. Klaunu bars, mož vēl uztaisat atkal kādu montāžu ar no recoil? #Krewazz/Ramzze Dorn
  12. @Sarkanais KamarsVer vaļā seerveri, mēs jau esam viena liela ģimene, bro nevar wnk padoties mēnešniekam. Šeit norm bērnība pavadīta, mēs tevi atbalstam kovik, ktvai esi norm slinks dārzenis.
  13. Man nebija hax es atvičaj izkritu cauri zemei kkādā veidā un uzspawnojos ārpus sētas pie Paintball. Invis tas nav, Ravens būtu stabili pamanījis tad 46 sekundē redz, ka viņš ir online id 23.
  14. Lab nerunāsim Collinam 24 gadi un kapā samp. Sad life
  15. Tu jobnutij lkm nesaproti, kas ir Hud, ej pats meklē smadzeni.
  16. Tpt ir Sobis ģēnij neuzvalkā, Tab uzspiežot Hud ir jāpazūd, bet tev tur paliek. Wnk, lai izskata augstākie nav jēga te huiņu dzīt.
  17. Wdym? Tas neesmu es, tas ir Aivars Pētersons no Marespā Ja ieslēdz Tab tad Hud pazūd, bet tev tajā vid nepazūd tākā nevajag dirst Crew Team Rociņas norm tev trīc tajā vid
  18. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Kur man hax? es ar riteni tripoju edit: Tev sobis http://prntscr.com/xgf0nh no hakeriem netiek sūdzības ņemtas TC
  19. Ja kārtīgi paskatās var redzēt, ka nickname čalim uz velosipēda sākās ar lielo "C" burtu un 18. sekundē var redzēt, ka čalis ar speedu norm aizgrūž mašīnu prom. Te smird pēc līdera off.
  20. ne leģenda, te var TC čīgānu asaras tika noziedotas.
×
×
  • Create New...