• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

LinardsK

Lietotājs+
  • Posts

    243
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by LinardsK

  1. Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks]

     

    1. Tavs niks spēlē :Costello_Snow

    2. Administrātora niks spēlē :Ricke_Cardinelli
    3. Pierādījumi par pārkāpumu :
    http://prntscr.com/a72owy  un šeit mani iemet jail http://prntscr.com/a72p8e
    4. Apraksts par situāciju :Bija terra, a man no seniem laikiem palikusi māja gsg hoodā, pats esmu varios los aztecas, un Ricke iemet jailā tieši terras laikā.

  2. [sAMP.LV] Sūdzības par serveri

     

     

    Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Tava sūdzība]

     

    1. Apraksts par problēmu : Tātad, mani atlaida no organizācijas, un izmetās kazino :S un varēju griezt.

    3. Pierādījumi par problēmu : http://prntscr.com/a0mlqs http://prntscr.com/a0mm1s

     

    Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta.

    Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn!
     

     

    • Upvote 4
  3. Perfekts vienkārši komūns. Pilna dirsa ar meļiem kuri melo un vel nav noslaukuši no lūpām mātes krūts pienu. Vispār perfekti. 

     

    Nesaprotu, man ko, Latviešus sākt ienīdēt ka tādi dalbajobi vispār ir dzimuši? Es gribetu redzēt vissmaz vienu Latvieti kurš šeit nemelotu par šo lietu. Vienkārši ka visādi meli no administrācijas puses un no spēlētāja kurš "ķip" nav vainīgs.

    Mātes neiejauc, tu pats droši vien senča zobu bakstāmo ņem aiz vaiga :)

    • Upvote 2
  4. Bērns, lūdzu izaudz un esi vienreiz godīgs, neviss melo administrācijai. Tu saki ka Tu man neesi šāvis? Labi. Lejā būs jau tava atzinība, pats atzinies ka pirmajā reizē sāki šaut un otrajā reizē sāki šaut.

     

     

     

    Lūdzu video / bildes studijā ka mēs abi [Kas vispār otrs? Es viens braucu] sākām pa viņu pirmie šaut. Vecis pats atzinās ka redzēja IC no attāluma kautkādu mehāniķi un sāka šaut pa to, bez iemesla. Es nesaprotu. Jums laikam vispār *** ko es te rakstu, jo nemākat lasīt un normāli atzīties. Var jau tagad redzēt ka Tu jau viņu aizsargā, jo viņš ir kautkāda GSG members, *** ka viņš to un to ir pārkāpis, galvenais ko parastie spēlētaji ir pārkāpuši. Vot šis man viss vairāk patīk no administrācijas puses. Kā mazi bērni uzvedās, melo, nelasa faktus, uz visu uzspļauties.

    Šajā sūdzībā  es tikkai esmu iesaistītais, es jau daudz ko varu  teikt, ka sāvu un nešāvu, bet video nekas tāds nav redzams, ka esmu vispār šāvis vai tēmējis uz tevi, samierinies ar to, ka šoreiz tu esi pats vainīgs pie tā, ko izdarīji .

    • Upvote 2
  5. Izskatās ka Tu sāc zaudēt, jo reālo hujņu sāc rakstīt par savu dvīņa brāli u.t.t.  <_<

    Šī ir OOC sadaļa neviss IC, tāpēc es drīkstu rakstīt tavu IG vārdu un uzvārdu. Dvīņu bŗalis sāka šaut.  :lol:  :lol:  :lol:

    Vecīt, es redzēju ka Tu stāvēji pie auto un tad sāki pa manīm šaut, vēlāk kad aiz Ryder mājas biju, es mērķēju uz to auto un Tu tieši uzleci uz auto sākot šaut kautkur prom un tad es tevi novācu. Man piemēram bija IC iemesls, bet par tevīm nezinu, tev tiešām nebija IC iemesla, lai mani šautu nost.

     

    E: Tagad vēlos no Tony dzirdēt dažus vārdus, vai izlasija un visu apdomāja?

     

    Tony ,tagad sīki un un skaidri paskaidrošu. Kad no'RPoju, Tu tieši sāki specot mani un tā nav mana vaina ka Tu esi lēns un nevari ātrāk kādu skatīties.

    ES PA TEVI 

    ŠĀVU ? ?KUR KĀDI PIERĀDĪJUMI KA ES ESMU ŠĀVIS// soor par caps, bet kur tu redzi, ka es tev esmu šāvis ? 

  6. 1. Tu vispār kā reālajā dzīvē notiek ar tirgošanos? Es tev ieteiktu noskatīties Gangland. IC es nezināju ka netirgosi ieročus, es nevienu vārdu vel nebiju teicis, bet Tu bez iemesla sāki šaut pa manīm. Kad kāds piebrauc pa viņu nesāk uzreiz šaut. No sākuma sāk skaidroties un tad pēc pircēja attieksmes skatās, šaut vai nē.

    Ar AK-47 nepatīk staigāt, tāpēc nolēmu nopirkt sev citu ieroci.

     

    2. Tu stāsti ka otrajā reizē redzēji manu mehāniķa numuru, Tu domā nummurzīmi? Ja jā, tad reāls MG, jo reāli man jau bija cits mehāniķa auto. Un kādā sakarā Tu kautko varēji saprast? Es tevi novācu, viss, tas skaitās PK, neko no tās lietas neatceries ka es atbraucu vai ko tamlīdzīgu.

    Bļa, kāpēc tad tu šāvi vispār pa mani ? varbūt tas nebiju es? mans dvīņu brālis ?  varbūt vispār es tur nebiju iesaistīts, un kā tu no sākuma rakstīji ''Costello sāka šaut'' Kā tu to zināji ? kad es stāvēju centrā , kāpēc tu šāvi ? varbūt tas nebiju es? kāpēc nevainīgu cilvēku nošāvi ? 

  7. 1. tu iebrauc ghetto rajonā, un gaidīji attieksmi kā pret karali ? čali sāku šaut 1 reizi , nesaproti KA NEPĀRDOŠU IEROČUS, un 2 reizi sāku šaut, jo biju iegaumējis tavu mehāniķa automašīnas nummuru, un sāku šaut, jo sapratu ka tu, un kāpēc tev vajadzēja bumbiņpistoles, ja  jau bija ak47 ? (kā video redzams) čali tev tak cs, vienreiz iebrauc pa tevi sāk šaut 2 reiz iebrauc atkal šauj, jo nedalec pats vainīgs , ka līdi ghetto rajonā. 

  8. Tā,kā es tur biju vēlējos piebilst to, ka tu jau otro reizi sāki pa mani šaut, es nodomāju, nu labi vienreiz jā, un tad otrajā reizē atbrauci, un sāki mukt šaut kad bija iespēja, tad man piegriezās un stāvēju vienkārši vidū, jo tas bija uzreiz saprotams ka nošausi otro reizi, un pats vainīgs pie tā, ka nesaproti ko dari , reāli iebrauc ghetto rajonā un šaudies, tas ir ppc.

×
×
  • Create New...