• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

-Khalifa

Lietotājs+
  • Posts

    355
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by -Khalifa

  1. Nestāsti pasakas, bet par to ka haxko. Labāk jaill sēdi nekā hako. Es iebraucu savā hood tu ar hakiem izlidoji!

    Domā neredzēju. Nu lai man jailā met, bet kaut hakeru jaill būs un acc tpt on nebija. :)

    Svētkos apsveicu. :)

    ko tu ble tagad dirs, tu visiem meti savas smirdigas zvaigznes, un tikai nedirs ja ble
  2. Ko Tu te vēl raudi? Sūdzība ir par Tevi??

    Nu jo bēgu no jums, līdz ko sākat pa /m teikt lai apstājas ceļa malā ir jaapstājas?? :D :D Kur tas ir dzirdēts??

    Un kā es tev būtu paspējis paerpot ja jūs man skrējāt pakaļ?

    Da jebal tavu lasīto es vienkārši RĒKT gribu ble, jo ko tu darītu ka tev reālajā dzīvē palūgtu apstāties menti? Tu domā ignorētu? Nepis, jo tev būtu bikses pilnas un pēctam tevi mutere sistu kā mazo. Tur tev pašam CS, jo reāli tu viņus ignorēji un viņiem nekas cits neatlika kā tevi nošaut, jo paļubasu tu būtu uztaisijis LogOff un dzīvotu ar savu varenību ka aizbēgi no mentiem. Tur viņi vairāk pareizi izdarija ka nenoerpoja, jo pats tu slinks izskatijas biji lai apstatos un samaksātu tos sūda 10k. Ebbaaalll. Dodies mācīties RP bērns!

     

    Plz, nevar, jo nu te menti visu pareiz izdarija, vienigais ka nenoerpoja. Es skatoties uz šito nevarēju sēdēt bez vārda.

  3. Iepriekš līderis bija on, un ar viņu sarunāju ka tiekamies hood, bet viņš izgāja off. Un tas Johnny_Haze pat nebija vēl VG!!!

    xDDDDDDDDDD Es tevi pat nepazistu un nemaz tu ar mani neko nerunāji. Wtf čali, tu taisi pats CS, ko tu dari mūsu hood? Tu man pat zvanijis neesi. Jā un 10 gadīgus nepieņemu. LOL

     

    P.s paldies par wp :)

  4. Tātad, mani pasauca draugs, lai es atbraucot palīga, jo jūs viņam neparko piekasijāties. Labi es gribēju visu noskaidrot ar vārdiem, bet Tu man neatbildēji uz maniem jautājumiem. Es Tev vairākas reizes prasiju kas te notiek un kāpēc tu viņu apturēji. Tu man uzrakstīji vari izmest āra ko es arī izdarīju. Tāka nečīksti, pats pisies tur ar nonrp un stādini visus ko nevajag. Te var TC + es ar viņu eerpoju pirms mani izkikoja.

    • Downvote 1
×
×
  • Create New...