• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

-Tupac-

Lietotājs+
  • Posts

    92
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by -Tupac-

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Bob_Cassel 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Taylor_Wesly 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Jaila, parpratu par mix un taka jauajot jautaju nav biki mix? un sis saka 4. Kā vainas dēļ tas notika : Labs jautajums 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://imgur.com/Y5qJ8Ih
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Bob Cassel 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Oliver_Fox 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Teicu ka man ir pierādijumi par viņa Dm ko viņš veica šautuvē, bet viņos īsti neredz ka viņš nošāva, bet beigās viņš veica OCC insult (Mīzels). 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa... 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  3. http://www.samp.lv/index.php?/forum/227-personas-datu-maiņa/ Raksti šajā vietā pēc parauga pieteikumu kad domes mēŗs aceptēs tad tikai mainīs administrācija!
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Adam_Private 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : SS ir redzams 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tēloju teroristu un uzmeta MG zvaigznes! 4. Kā vainas dēļ tas notika : DA hvz 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/images/3mm64nq1d1psnjs7057q.png http://www.bildites.lv/images/of3t0quthitakurkpjcx.png P.S Tad vel biju Adam_Private
  5. Labi man vienalga par Wp. Bled Daumant tu vispār zini Omegas uzdevumus, kā tu tiki par līderi blec? Omega ir pretterorisma vienība, kura nebraukā pa ielām un nešaudas! Noskaties bļed YT video ko dara speciālo uzdevuma vienības!
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Adam_Private 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jessica_Keenann 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Braucu uz staviju ar ārstu un stacijā sāka šaudīties 4. Kā vainas dēļ tas notika : Nezinu, bet dēļ manis toč nē! 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://youtu.be/Wo7RZJf9GCE (Screenshots vai Video) P.S Viņai bija hph kad sprāga mašīna viņai nekas nenotika!
  7. Viss Lai izskata Administrācija! Katrs nākošais post +2WP !
  8. Jūs laikam nesaprotat Robežsardzes būtību jums jāstāv pie robežām un jāpārbauda!
  9. A un tas video redzams kurš grib jautrību? tas nevaz nav ja? Teikšu rupji beidz dirsts tas ka admini nav on nenozīme ka drīksti ar heli nolaisties stacijā!
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Alan_Sartorius 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Vid redzami! 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Es skrienu uz staciju un redzu heli tur pekšņi izrādas ka robežsardze un beigās vel mani sagriež! 4. Kā vainas dēļ tas notika : Laikam gan ka viņu! 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://youtu.be/ufe_9-Apb3g (Screenshots vai Video)
  11. Zinu ka būs WP bet nu ok! Čalīt tas nac ooc tas ir ic jo beigās viņam nav iekavīņu! Un tev ir mix par to kur tu rakstiji gaidi banu!
  12. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Alan_Sartorius 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jimmy_Williams 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Iebraucu mierīgi stacija cenšos apstāties a šis sāk nepačeksi šaut! 4. Kā vainas dēļ tas notika : Laikam gan ka viņa! 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://youtu.be/cXanCAwtPwU (Screenshots vai Video)
  13. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Alan Sartorius 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Limar_Peterson 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Ielidoja stacijā un nolaidās ar heli lai adzīvinātu cilvēku, bet cik zinu to mierīgi ar auto var izdarīt! 4. Kā vainas dēļ tas notika : Nemācēšu teikt! 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) P.S. - Iekš servera bija administrātors Mark_Lane kurš neko nedara lietas labā!
  14. Es kā Omegas komandiera aizvietotājs ar viņiem pastrādāšu! Tiks sodīti!
  15. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Alan_Sartorius 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Sergeijs_Jefimovs 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Es iegāju cietuma trenežierzālē un viņš mani sāka sist! 4. Kā vainas dēļ tas notika : Da protams ka viņa! 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prntscr.com/bhw0wf (Screenshots vai Video) P.S Es jau neesu sudzambībele ,bet besī šādi cilvēki!
×
×
  • Create New...