• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Linducha

Lietotājs+
  • Posts

    52
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Linducha last won the day on February 3 2016

Linducha had the most liked content!

Social Info

3 Followers

About Linducha

  • Birthday 06/10/1998

Profile Information

  • Gender
    Female
  • InGame
    Linda_Minka

Recent Profile Visitors

3,347 profile views

Linducha's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

209

Reputation

  1. 1. Tavs niks spēlē : Linda Minka 2. Administrātora niks spēlē : Antonio Zanetti 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://prntscr.com/pifspr http://prntscr.com/pifsve 4. Apraksts par situāciju : Reali izkikoja Cilvēku ar tekstu Maini niku lox, es uzrakstiju /report tas itka occ insults ta pieduriena pēc,adbilde bija tu ari maini lox,pec laika ari manu draudzeni Mariju kick ar tadu pasu tekstu,kamer taisijam ierocus !
  2. izlasi blin iemeslu no sakuma ! Un tur ir rakstit ka pretenziju pret tevi un edij nav ja nelasi topikus lidz galam nepiss man galvu !
  3. es vispar staveju atnacu no izstabas juss jau sakat shaut pa mani wtf neko neredzeju ka man kads ko butu rakstijis taka pieradijumi ir par parkapumu !
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Linda Minka 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Maikl Walker 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Stacijā abrīnoju sava sexīgā autiņja salonu un tas izbojāja vissu baudīšanu ! Pret ediju un Stivenu nekas pret nav jo vinji pasi soka bija kad vins db + mix saka taisit ! NO ZONA 51 ara ! 4. Kā vainas dēļ tas notika : Diagnoze AUTISMS 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prntscr.com/pfw9ed http://prntscr.com/pfw9z6
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Linda Minka 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Nicholas Coltrane 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Mass Dm!+CS+PG+RK~ Sākuma stacijā,bet ka rūdīta arminiece instinktus liku lieta un kill vinju ! Bet tad saņēmu draudu vēstuli kur mani nogalināšot ! Un pēc laika sāka pa vissu karti ķerstīt,bet kad saprata ka esmu pārāka par vinju ieroču ziņjā,viņš izmantoja izdevību kad esmu vārga slimnīcā un kādas 10 reizes ja nepārspīlēju nošāva ! 4. Kā vainas dēļ tas notika : Kauna dēļ 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://prntscr.com/pai7w4 http://prntscr.com/pai832 http://prntscr.com/pai7oj http://prntscr.com/pai8po
  6. Linducha

    DM

    vinjam uz muzu banu iedot vaidzetu slimnica shauj nost,stacija ari !
  7. Nedodat wp... Es joka pec pamēģināju arītik bet nekā..Kautkāda kļūda iznākusi.. Varbūt pamēģini veco parloi ';)
  8. Lūdzu šo TC.Nezzinu kāpēc ielikās divas vienādas sūdzības *
  9. Tas bija pec kada laika un ja es ar pirmoreizi par kautko tadu dzirdu ! Un šaubos ka tu to dari !
  10. 1. Tavs niks spēlē :Kate_Kirpicha 2. Administrātora niks spēlē :Rickie_Cardienelli 3. Pierādījumi par pārkāpumu : bildīte stāvu zemāk ! 4. Apraksts par situāciju : Braucam ar draugu iegādāties māju un pēkšņi iemet jaill un izdoma savus noteikumus ka ir jarpo !
×
×
  • Create New...