• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

》☆flyer☆《

Lietotājs+
  • Posts

    599
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by 》☆flyer☆《

  1. Citāts no Latvijas likumiem - "ikviens var aizstāvēt savas tiesības un likumiskās intereses taisnīgā tiesā. Ikviens uzskatāms par nevainīgu, iekams viņa vaina nav atzīta saskaņā ar likumu."

    1) Es sēdēju blakām un kāds sakars, ka man hax?? Pirms tā visa es ar PR komandām attaisīju logu un es sāku apšaut to mentu, bet pēkšņi maha sāka lidot un hana, policists mani ievainoja un es atrados bandā, tāpēc šāvu pa policistu pretī!.... Kā arī otrajā video redzami citi haki, jāpamācās atpazīt hakus, ja jau lien uz adminu, nevajag tādus, kas neatpazīst hakus+ Tu neredzēji, kas bija pie stūres... **Sūdzība aplama TC**

    2)Man nemaz nav infas, nu jā, tā nav liela problēma dabūt, bet nu jā!...

    3) Kā es varētu lidināties un šaut ar db vienlaicīgi?? Es kkāds dievs vai??? :D

    4) Tavs DMG informeris neko šajā situācija nepierāda, kā arī tu neredzēji, kas vada automašīnu, tu ej uz adminu un atkal būs kārtējais, kurš banos par neko??? Iemācies atpazīt hakus no RP terminu pārkāpuma un tad runā :D

  2. Es tak saprotu savu kļūdu  :D vienīgais ko es centos izdarīt- pasargāt kāsi no dažu h jail, kā arī vēlos saņemt attiecīgu sodu, neiešu te strīdēties un atmazgas domāt  :D

    Tici man, jūs iemestu uz max jailu, kāds vien iespējams.

    Visi jau zin, ka tu piesedz savējos ((1h jail vietā, ko paredz ceļu policijas sodu sistēma, tu gribēji ielikt uz 10 minūtēm, kas ir vispār nekas...))
     
    Par šo labo darbu, tev tika iedots prizmas panelis! http://prntscr.com/h2l6e4
     

    Man bija 2 iespējas. Rakstīt pasīvo RP, ka atnāk fbi pārstāvis, vai arī uzrakstīt pasīvo RP un iejusties fbi pārstāvja tēlā. Izvēlējos 2. Variantu, jo izskatījās ka jums svarīgāks ooc chat. Runājot par atbildēšanu. Es atbildu uz reportiem, cik vien varu izsekot līdzi. Johnny tika iemests jail uz 10 min, jo zinot jūs - par to ka esat uzēdušies uz cilvēka, mestu jail uz max laiku.

     

    Runājot par tavu /b .. šeit notika IC situācija, šo te varēji noskaidrot report, būtu atbildējis, šajā gadījumā man bija IC siuācija, kuru neaizspamoju ar tavu ooc.

     

    Nu un, bet vēlāk varēji kaut vai atbildēt, ja tad notika RP situācija.  Tavs pienākums ir būt par galveno servera administratoru, palīdzēt spēlētajiem spēlēt samp, nevis vadāt kravas, braucot pāri zaļajai zonai, tu redzi, ka tur stāv policija, bet tu speciali brauc... CS,

     

    PoFo*  Paskaties cik daudz spēlētāju atbalsta mani un Daumantu ((Snow)), bet par Owen murgojumiem liek - rep... Cerams, ka tas skaidri parāda, ko cilvēki tiešām nevēlas te redzēt.... 

     

    Cerams, pieņemot lēmumu, ņemsi vērā spēlētāju viedokli :)

     

    Bet viņam par šo visu ir Poh* http://prntscr.com/h2lay6

    • Upvote 4
    • Downvote 1
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Dyson_Cayenne


    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Edward_Zambrotta


    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Viņš haxo...


    4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa


    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)


    0.08-0.10 (Aim, jo lode palido garām, bet redzamas asinis Danielam+m  novelk HP)


    0.11-0.12 (DM informeris uzrāda, ka man ar 1 šāvienu novelk 93HP, un viņs mūs abus nošāva ar 2 šāvieniem katru)


    Līderis off :)


    0.12-0.13 (Mistiski paslīd :) )


    P.S. Lai labāka kvalitāte, video skatieties YT


    https://www.youtube.com/watch?v=rdMSwgPt-8s&feature=youtu.be


    • Upvote 3
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Dyson_Cayenne


    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :John_Deztrecty


    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Viņš muka no policijas, taisija RP Avoid, tad pēkšņi GSG sāka šaut mūs nost, un viņam bija zvaigzne, tāpēc viņš mani labāja, kā redzams ss, viņam bija Mix,, jo tur rakstīts bija NonRP.... Tākā, viņš domāja par ārpustēlu!


    4. Kā vainas dēļ tas notika :Nu nez...


    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)http://prnt.sc/f2wmka


  5. Pag,pag, ko tu te stāsti, es skeitparkā prost lēkāju ar BMX, tu piebrauci un sāki šaut, pareiz darīja ka iemeta ķurmē, nav DM? Piebrauc un sāk prost šaut. Prikols, ka es tev piebraucu un tu nokāpi un puļiji. Paskaties cītīgāk savu video, redzēsi, ka es nekur nemuku, līdz tu sāki šaut.
    Pls newarn, jo tas esmu es, kuru šauj.

    • Upvote 3
    • Downvote 2
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Dyson_Cayenne


    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Klavs_Disel


    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Brauca ātri, agresīvi un muka, ietriecās stabā, saplēsa fūri un tad es gribēju uzlikt rokudzelžus, a šis iziet ārā!


    4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa!


    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)


    https://www.youtube.com/watch?v=MDHursFqbqA&feature=youtu.be


  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Dyson_Cayenne, bet es izmantoju video no sūdzības http://www.samp.lv/index.php?/topic/97869-s%C5%ABdz%C4%ABba-lewis-zabrotta/


    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Lewis_Zabrotta


    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Video ir redams, ka kārtības policijas darbinieks, piesienas par Ātrumu uz ceļa, ja nezin kas jādara kārtības policijā, tad ir jāmet laukā viņš, jo pasakiet vai esiet redzējuši kārtībniekus apturot par ātruma pārsniegšanu, esmu redzējis tikai ceļu policistus kas to dara ((Tas no dzīves, bet kā var gribēt uzlabot RP serverī, ja ir tādi, kas pat nezin kas jādara kurā organizācijā, un ka kārtības policija bez radara noteica cik ātri brauca smiekli nāk! ))


    4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa


    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : 


    https://youtu.be/HYDYsqqJyUo


     

  8. tu čist sists esi? vēzi var paraut no tava rakstītā un smaidiņus arī salicis kā p0k3mons. Ja strādā ceļu mentos, tev būtu jāsaprot , ka radars bugojās. Man rāda, ka braucu 60km/h - tev radarā 75km/h. Ej nomirsti, draugs. Nu tur ir zīmes, bet es jau biju ārpus sf.

    Draudzin tu biji SF pie ostas bendzntanka, nu nezinaju ka tur beidzas pilseta :)

  9. Ja? Tas , ka tu uzliec man jobanu sodu par to , ka es uz šosejas uz 60 braucu, tas poh? Forši ne? Ja tev nav ko darīt ceļu mentos kā tikai uz radaru ņemt uz šosejām, tad ej nomirsti. Pat atļauties normālu monitoru nevari , ka uz 800x600 spēlē?

    Ne draudzin :) man tas ss ir no molberta, jo savadak nevaru uznemt :) Un runajat pa to tu brauci pa pilsetu, nejua pa soseju :) Taka zimes ir daudzkur ka max ir 50km :D un ja bruac uz 60 tad radars neker, ka ari nenovirzies no temata, jo tu uztaisiji police abuse un NJ :)

    ((Sorry garumzimes nerakstas ))

  10. Pff. Nezināju, ka LS -SF robeža ir CP iecirknis. Tu vairāk par DM laikam nezini. Nevis , k anepaspēji uzrakstīt PR, bet labāk atdzīsti, ka esi nonerperis. Pat ja būtu pie iecirkņa, tas nemainītu būtību, ka tas bija nonrp + mg.

    Un ja nepaspēji rakstīt RP, tad būtu nofilmejis manu "CS,PG,DM". Ja nav tev RP, ko pierādīt, tad diemžēl sēdēsi, ko esi nopelnijis.  

    Kāda jēga frapu turēt on 24/7, neesmu atkars kurš 24/7 sēž sampa. man arī ir dzīve un skola, takā iegāju uz īsu laiku, a tu jau priekšā, kāds sakars, nav video, pet par ko lai es sēdētu?? 

×
×
  • Create New...