• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

PaulH.

Lietotājs+
  • Posts

    320
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by PaulH.

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Paul Hayes 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tysons Gibbers 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : db 4. Kā vainas dēļ tas notika : manas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://streamable.com/k0crr
  2. 1. Tavs niks spēlē : Paul_Hayes 2. Administrātora niks spēlē : Maximilliano_Gainz 3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://prnt.sc/rcrqd6 4. Apraksts par situāciju : Nu nekā tāda baig jau nav, tik vēlētos lai maxam izsaka fuj fuj par tādu attieksmi. Nav pirmā reize tho. Vēlējos pasaukt viņu un kaut ko viņam pateikt, rakstīju divas reizes max?, cerēdams ka atnāks. Manuprāt es to neuzskatu par lieku report. Krch, otrajā reizē tiku izkickots. Max, viss ir ok, tik savu attieksmi pamaini. Ja es tev nepatīku vai kaut kā savādāk, tad tā arī pasaki.
  3. 1. Tavs niks spēlē : Pauls 2. Administrātora niks spēlē : Tony Gainz 3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://prnt.sc/qv8wm5 4. Apraksts par situāciju : Piedalījās terrā. Cik zinu, administratori terrās nevar piedalīties. Tony, būtu labi, ja iemestu video no terras, jo jums tās ir jāfilmē.
  4. Pirms filmēšanas es tev trāpīju, nevis tu man. Manā video skaidri un gaiši var redzēt, ka es biju aizlīdis aiz stūra, kā tu man trāpīt varēji? "ar hph ielikt sūdzību".. Es neesmu tāds dau*is, lai ko tādu darītu. Začem man sev pašam bedri rakt un pakļaut sevi bana riskam? Kur tik stulbam cilvēkam jābūt? Es hph nekad neesmu izmantojis un arī neizmantošu. Kad mums bija terra, mani 2x šis kickeris izkickoja. Tas pats notika arī maniem biedriem. e: Lūdzu piemērs ar to, kā Silent Kickeris strādā.
  5. Es tev tieši lūdzu neteikt ko tādu. Ja galīgi nevēlētos nekādas problēmas, tad nebūtu hakojis. Lūdzu beidz melot, es tak redzēju kā speedu izmantoji. Pirms mani ar silentu nošāvi, jūs visi sakapāt mašīnā un taisījāt db, taču to es nenofilmēju. Es neesmu vienīgais, kurš ir tevi pieķēris hakojam. Arī citi manas bandas biedri piefiksēja tevi izmantojot palīgprogrammas.
  6. Tieši tā, to es tev varu arī paskaidrot, kāpēc skaņa bija, bet hp nenoņēma. Tu ieslēdzi silentu, lodes šāvi garām un līdz ar to lodes netika reģistrētas, taču ar silenta palīdzību lodes ķip trāpīji un tāpēc bija arī skaņa. Un kā lodes netika reģistrētas, tā serveris padomāja ka man ir hph un izkickoja par #19'to. Gnjau ka nepareizi paskaidroju, taču admini sapratīs. Kā arī, ja tu būtu man legit trāpījis, tad nostrādātu dmg informer. Jūs tur viss lsg maucat vaļā ar hakiem - speedu, aimu, hph un ar tādiem pašiem kickeriem. Un tu nēesi nekāds izņēmums. Redzēju kā terrā ielidoji ar speedu, tāpēc lūdzu nesāc teikt, ka nelieto hakus vai ko tamlīdzīgu.
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Paulinsh 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Pauls Alvarez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : es viņiem sāku šaut, alvarez tak protams šaut nejēdz un izdomāja aiz dusmām ieslēgt kickeri. 4. Kā vainas dēļ tas notika : manas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  8. Citēju drauga teikto. Nē, Maximiliano nebija specā. Viņš bija aizskrējis jau uz staciju, tāpēc screenā viņš nebija redzams. Un tā izbīde ir kaut kāds gļuks. Ps. Dvjj mazie heiterīši, spiediet tos downvotes.
  9. Metu drauga vietā, šamejam forums sačakarējies. 1. Tavs niks spēlē : bertrups 2. Administrātora niks spēlē : Maximiliano_Gainz 3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://prnt.sc/qswbvh 4. Apraksts par situāciju : Ooc ins
  10. Kur tev pierādījumi ka tīšām? Weps palika uz rokas kad biju mašīnā, izkāpu un pēc tam netīšām peli nospiedu, ko tu raudi?
  11. Ko? Kāds sakars? Kur tur redzams ka es kādu nošauju? Es vienkārši netīšām uzspiedu kreiso peles pogu un izšāvu. Te droši var TC, nav pierādījumu.
  12. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : pauls 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Cruz_Lopez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : ooc ins 4. Kā vainas dēļ tas notika : nezinu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://prnt.sc/qpg1jm
  13. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : pauls 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : miks 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : ooc ins 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://prnt.sc/qlgckl
  14. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : pauls 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : kuģuvīrs 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : lauž mašīnu. 4. Kā vainas dēļ tas notika : 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  15. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : pauls 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Janis_Baltais, Andrew_Miller 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : kamēr admini off, šamejie pifpaf no mašīnām 4. Kā vainas dēļ tas notika : nezinu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  16. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : pauls 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : ruslans 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : ruslans ļaunprātīgi izmanto sava aladina spējas. 4. Kā vainas dēļ tas notika : aladina 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://www.youtube.com/watch?v=9K1-LwrbdVk
  17. Ahemm, gadījumā Bullet Tracks nav aizliegts? Tu viņu vari kā WH izmantot, skatoties, no kurienes kāds šauj Kristap, neliec wp, ir Ziemīši (:
  18. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : pauls 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : eddys 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : sarijās drosmi un sāka dmot 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa? 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  19. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Pauls 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nicholas un Liams 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : aiz garlaicības sāka šaut man un manam kolēģim 4. Kā vainas dēļ tas notika : hvz 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  20. Tu ar pirmo nesaprati? Es tev jau ig pateicu, man kaķis uz klaviatūras līda. Tak es uzreiz noņēmu wepu, ja neredzēji xd
  21. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : pauls 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : James_Kaman 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : sēžu jailā, šis drosmi sarijies cuffo visus kuri ir jailā un ņem nost visas licenses, tiesības. 4. Kā vainas dēļ tas notika : nu tak protams ka manas vainas dēļ, es sev pats visu atņēmu. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://prnt.sc/q59kof https://prnt.sc/q59kvr Un kur bija prāts augstākajiem spēkiem likt kamanus sapd? tas tak zināms, ka viņi huiņu dzīs, kad acc off. Ieteiktu to kļūdu labot. p.s. būtu jauki, ja es visu kaut kā atgūtu atpakaļ. spasiba
  22. Bet ir tak smuki. Var redzēt visu tavu smaidošo ģīmīti.
  23. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : pauls 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kim_Quattro 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : abižoja mani 4. Kā vainas dēļ tas notika : manas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://prnt.sc/q53due https://prnt.sc/q53ehs
  24. Nu beidz, pupsik. Ne velti tu bļāvi ''ej lidot''. Sākumā lidināji tu, pēctam pievienojās Rosļiks. Tak var redzēt, kā esi pacēlies gaisā ar savu vespu.
  25. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : paul 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Porterz_Howards, Roslik_Menkez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : divi burvji 4. Kā vainas dēļ tas notika : burvju dēļ 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://prnt.sc/q425bk https://prnt.sc/q425on
×
×
  • Create New...