• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

PaulH.

Lietotājs+
  • Posts

    320
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Posts posted by PaulH.

  1. 1. Tavs niks spēlē : Paul_Hayes

    2. Administrātora niks spēlē : Maximilliano_Gainz

    3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://prnt.sc/rcrqd6

    4. Apraksts par situāciju : Nu nekā tāda baig jau nav, tik vēlētos lai maxam izsaka fuj fuj par tādu attieksmi. Nav pirmā reize tho. Vēlējos pasaukt viņu un kaut ko viņam pateikt, rakstīju divas reizes max?, cerēdams ka atnāks. Manuprāt es to neuzskatu par lieku report. Krch, otrajā reizē tiku izkickots. Max, viss ir ok, tik savu attieksmi pamaini. Ja es tev nepatīku vai kaut kā savādāk, tad tā arī pasaki. 

  2. 50 minutes ago, †Zigys a.k.a. Zaige† said:

    xD 14sec video Tev tieši trāpa ,hp atkal nenoiet nost un Tevi izkiko par aizdomām čītu lietošanā. +pirms sāki filmēt es arī Tev dažas reizes trapiju

    ne nu ko lai saka, normāls nazis esi. ar hph ielikt sūdzību

    E: varētu iztikt bez wp lucu, cenšos mazliet palīdzet tā teikt. jo es arī biju tajā vidakā

    Pirms filmēšanas es tev trāpīju, nevis tu man. Manā video skaidri un gaiši var redzēt, ka es biju aizlīdis aiz stūra, kā tu man trāpīt varēji?

    "ar hph ielikt sūdzību".. Es neesmu tāds dau*is, lai ko tādu darītu. Začem man sev pašam bedri rakt un pakļaut sevi bana riskam? Kur tik stulbam cilvēkam jābūt? Es hph nekad neesmu izmantojis un arī neizmantošu. Kad mums bija terra, mani 2x šis kickeris izkickoja. Tas pats notika arī maniem biedriem. 

    e: Lūdzu piemērs ar to, kā Silent Kickeris strādā. 

     

  3. 24 minutes ago, Papa Alvarez #24 said:

    Neaizmirsti, ka es nehakoju. Man stāv pieteikums un es galīgi nevēlos nekādas problēmas..

    Es tev tieši lūdzu neteikt ko tādu. Ja galīgi nevēlētos nekādas problēmas, tad nebūtu hakojis. Lūdzu beidz melot, es tak redzēju kā speedu izmantoji. Pirms mani ar silentu nošāvi, jūs visi sakapāt mašīnā un taisījāt db, taču to es nenofilmēju. Es neesmu vienīgais, kurš ir tevi pieķēris hakojam. Arī citi manas bandas biedri piefiksēja tevi izmantojot palīgprogrammas. 

  4. 21 minutes ago, Papa Alvarez #24 said:

    Jaunais cilvēk tev tur ir hph. Uzslēdz 0:05 sekundi, tur ļoti labi var dzirdēt, ka tev kkas trāpa. Es tev 2 no 8 lodēm trāpiju takā, pašam būs 365, man nekā nav.

    Paldies par sūdzību.

    Tieši tā, to es tev varu arī paskaidrot, kāpēc skaņa bija, bet hp nenoņēma. Tu ieslēdzi silentu, lodes šāvi garām un līdz ar to lodes netika reģistrētas, taču ar silenta palīdzību lodes ķip trāpīji un tāpēc bija arī skaņa. Un kā lodes netika reģistrētas, tā serveris padomāja ka man ir hph un izkickoja par #19'to. Gnjau ka nepareizi paskaidroju, taču admini sapratīs. Kā arī, ja tu būtu man legit trāpījis, tad nostrādātu dmg informer.

    Jūs tur viss lsg maucat vaļā ar hakiem - speedu, aimu, hph un ar tādiem pašiem kickeriem. Un tu nēesi nekāds izņēmums. Redzēju kā terrā ielidoji ar speedu, tāpēc lūdzu nesāc teikt, ka nelieto hakus vai ko tamlīdzīgu. 

    • Upvote 1
  5. 2 hours ago, Mr.Willie said:

    Ai da neciksti, pats labi zini ka noDMoji mani. Ja ne par DM tad tevi drosi var jailot par CS ka publiska vieta šaudies ar ieroci. Un neataisnojies ka netišam uzspiedi nav pieradijumu ka netišam. 

    Kur tev pierādījumi ka tīšām? Weps palika uz rokas kad biju mašīnā, izkāpu un pēc tam netīšām peli nospiedu, ko tu raudi? 

  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : pauls

    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : James_Kaman

    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : sēžu jailā, šis drosmi sarijies cuffo visus kuri ir jailā un ņem nost visas licenses, tiesības.

    4. Kā vainas dēļ tas notika : nu tak protams ka manas vainas dēļ, es sev pats visu atņēmu.

    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://prnt.sc/q59kof

    https://prnt.sc/q59kvr

    Un kur bija prāts augstākajiem spēkiem likt kamanus sapd? tas tak zināms, ka viņi huiņu dzīs, kad acc off. Ieteiktu to kļūdu labot.

    p.s. būtu jauki, ja es visu kaut kā atgūtu atpakaļ. spasiba

×
×
  • Create New...