• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Prezidents

Lietotājs+
  • Posts

    77
  • Joined

  • Last visited

About Prezidents

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Calvin_Fikss

Recent Profile Visitors

1,047 profile views

Prezidents's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-8

Reputation

  1. Raudāt negribas par tādu uzbraucienu? Nabadziņš, saku, ka viņš jāsoda par pilnu programmu! :b_grins: :b_lol3: :b_lol3:
  2. Tas jau vienalga kam rakstīji, ooc insult, paliek ooc insult, vienalga kuram tu to raksti!! Un Kaķi, tiešām par šādu mēslu jāliek sūdzība, sad laijf!!!
  3. Akdievs... Pašam kauns, par tādu sūdzību? Čista mīzelis esi? Cmon, liek par visiem sūdiem sūdzību Akdievs, cilvēki tiešām paliek memmesdēliņi!
  4. Neapraudājies, kad viņš to pateica? Ak nabadziņš.. Smeikli nāk par tevi
  5. Akdievs, nopietni? Neapraudājies no tā, mātei vismaz pateici mazs bērns esi, ja pat par tādies sūdiem liec sūdzību! Un vēl, *** NAV LAMUVĀRDS, bet gan suns meitene lol Vienkārši vārdi trūkst, ka tagad pat par visiem sīkumiem liek sūdzību. Nosauc par lohu - Sūdzība, pasaka "ej dirst" -sūdzība Akdievs, rl arī raud par šitiem mēsliem. Var redzēt, ka mazi bērniņi Poh man par wp Vismaz godam nopelnījis esmu
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Calvin_Fikss 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kika_World 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Karoč, izsaucu taksi, atbrauc šī taksiste. Saku ka uz Prizmu, braucam šī man prasa 15k. Es viņai iedodu 5k un saku, ka viņai vēl valsts maksā. Pabraucam gabaliņu viņa apstājas un saka lai kāpju ārā. Saku lai atdod 5k, šī nedod. Pēc tam ar rp pats paņēmu 5k, a šī vienkārši izkāpj un ķipa iet prom. Tad es viņai eju klāt un saku lai dod, ja nē bans, šī mani vēl sāk dauzīt un vēl dm. Kopsavilkumā sanāca RPavoid un DM 4. Kā vainas dēļ tas notika : Protams, ka viņas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://prnt.sc/c0l7w8 http://prnt.sc/c0l80g http://prnt.sc/c0l82a (Screenshots vai Video)
  7. Tad varēji jailot par non rp! Ka jau teicu, ja izietu afk, tad mani kikotu! Tad neukādas jēgas vai tu paliec ar ieslēgtu spēli vai ask. Jo simt punkt, ka pats arī uz 2 minejot no datora neizslēdz afk!
  8. 1. Tavs niks spēlē : Bent_Moreti 2. Administrātora niks spēlē :Ricke_Cardinelli 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://www.bildites.lv/viewer.php?file=zswourd2ouxn8ftnp851.png 4. Apraksts par situāciju : Mēs ar draugu braukājām pa LS. Es aizeju taisīt maizītes, atnāku atpakaļ pie pc, skatos mani pēkšņi iemet jailā par CS! Es tāds wtf? Prasu draugam kas notika, šis saka ka pilsētu tik driftojis. (Viņš arī cietumu dabūja) Es vienkārši nesaprotu ko es izdarīju, ka mani jailā iemet!
  9. Es uzskatu, ka mentiem tad arī nav jāredz. Jo dzīvē ja menti neredz, vari braukt pāri sarkanajam. To "Luksaforu stunudu" Var uztaisīt tādu ka menti paši liek cietumā par luksaforiem un bārgāk nekā parasti!
  10. 1. Tavs niks spēlē : Calvin_Fikss 2. Administrātora niks spēlē : David_Howard un Vitalijs_Tenorss 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://www.bildites.lv/images/rijpio9s6onixbcpbvjo.png http://www.bildites.lv/images/1hvpcealcoizhpm2aba1.png 4. Apraksts par situāciju : Karoč, šie divi administratori izdomājuši ka vajag pēkšņi ievērot visus CSN vai arī būs cietums (Kurā viņi paši kā administratori ieliks) Domāju ka tas ir pilnīgs vājprāts, jo man liekas ka ar CSN jānodarbojas policijai, nevis adminiem. Tas tak vairs nav Rp. P.s Gribu lai izskata kāds cits, nevis David_Howard un Vitalijs_Tenorss
  11. Bet ne jau par to 7200 sek! Tu nopietni? Varbut vel banu butu uzlicis? Tad mosk butu pietiekami liels sods! Lai so izskata kads normals admins, nevis tu!
  12. BET PAR TO 7200?? Nopietni? Man tagad 2h par to jasez? Rl, tev par to ari cietuma jasez? Smiekligi!
  13. Nopietni? Par to uzreiz 7200?? Un RL ir redzeti tadi gadijumi! It seviski mazas pilsetas! Un es nemaz negaju nost no mainas! Labi ja uz 1-2 min aizgaju!!
  14. 1. Tavs niks spēlē : Calvin_Fikss 2. Administrātora niks spēlē : Tony_Taison 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://www.bildites.lv/viewer.php?file=xaprb7rs4omusf3bjgdy.png 4. Apraksts par situāciju : Man atri jaiziet uz isu bridi - Gaju taisit est! Es 1lvl vecitis, autobusa soferis! Nolieku autobusu aiz spawn un sezu, aizgaju taisit est! Atnaku atpakal, skatos, neatrodos tur, kur atrados pirms tam! Apskatos, ielikts uz 7200! PAR KO??? Par to ka autobusa sedeju? Vienkarsi ko? Tagad man reali 2H, jasez cietuma par neko!
×
×
  • Create New...