• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

LEWA

Miss
  • Posts

    238
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Posts posted by LEWA

  1. TĀ Megana vispar tututu , ar puss serveri nolaidusi :D

    bišķ vairāk, manuprāt. Viņai nepatik, ka Trevors ir par diviem gadiem jaunāks, a pati ar Zigi salaida, kuram 30+.

     

    cik saprotu skypā parunājāt ja?:D

     

    par tēmu ...http://prntscr.com/bi9x33

    Ja es gribētu pateikt mafka, tad arī tā teiktu. Netēlo, meitnēn..oj, tu tak zēns, dīvaini. Ja saki, skype parunājām un ka kāds ko kaut kam laiza, tad sanāk , ka tu Solvitai, khm, nu tu saprati, draudziņ. Vari tēlot cik vien uziet, pats labi zini, ka es nedomāju viņu saukt tajā tulkojumā. Kapēc Tev jāliek sūdzība? Gribi patēlot baigo mačo Solvitas priekšā, sūdzās par meiteni un vēl tēlo, varonēns.
    • Upvote 4
  2. Varoni netēlo, ja mani nezcik reizes nosauc par mauku, nodēmo man vajag būt laipnai un kārtīgai, Oj, nu komatu pēc tu neieliku, viss, pasaules gals. Tu labi zini, ka bļad nav insults, bet lamuvārds, kurš nav domāts , lai kādu aizskartu. Saderam, ma tu arī ikdienā lieto to "bļad" , jo es 99% pārliecināta , ka lieto. Es neņēmu ss, jo nedomāju ka tāds mačo-mens sūdzēsies, jo izdomā savus krievu valodas noteikumu kas ir bļad. Sakarā ar tavu pēdejo teikumu.. , es tev tādu domrakstu uzrakstītu kas tu esi, tikai negribu suspendu, nervus savaldīt māku.

    • Upvote 6
  3. Klauu, baigas vecis, labi melo. Te jūs sākāt mums braukt virsū ar savu princesīti Solvitu, kura visus nodriš. Bļad nav domāts uz viņas, bļads ir līdzīgs vārdam "bļin" , tikai skarbāk. Un tu nevari zināt pie kā es vērsos, jo neminēju ne niku ne vārdu. Gribi iegāzt mani, hm, neizdosies. Es sāku šaut virsū?a tā kundze tik ignorē izsaukumu. Nezinu vai Andrews piefiksēja, bet adminu čatā vareja redzet, ka tu mani novāci, es vēl nezcik reizes reportoju.

    • Upvote 5
  4. Tātad, izskaidrošu situāciju. Mūsu mafijas biedri nolaupijām sliminīcas vadītāju, lai noslēgtu darījumu, ka mēs viņam sagalabājam dzīvibu un nodrošināsim mūsu fizisko aizsardzību pret to, ka tas mums piegādās medikamentus un citus preparātus. Pēc rp, sliminīcai bija jābūt tukšai, jo mēs par to likām parūpēties direktoram, bet cilvēki mirstot respawnojas un to nekā nevar novērst. Neuzskatu to par cs, jo tika neitralizētas kameras un pēc mūsu roleplay, sliminīcā bija jāatrodas tikai mums un vienam tam ārstam, kas pakoja zāles, bet , kā jau minēju, tā ir servera vajadzība, lai cilvēki tur respawnotos. Pirms liec sūdzību, izjautā, mēs nenācām tur, kur respawnojas cilvēki, bet gan citā telpā, te Jūs visu laiku nācāt pie mums. Peace.

     

    E: Un runājot par cs, diezvai, ja tu reālajā dzīvē redzēsi cilvēkus ar ieročies skriesi iekšā un prasīsi '' Kas notiek'' ^_^

    • Upvote 6
×
×
  • Create New...