• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Ziediņš

Lietotājs+
  • Posts

    148
  • Joined

  • Last visited

About Ziediņš

  • Birthday 09/27/1997

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Meitenes, Supermoto
  • InGame
    Ian_Collin

Contact Methods

  • Discord
    bmx11221

Recent Profile Visitors

3,015 profile views

Ziediņš's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

91

Reputation

  1. Good job. Ko tur vairāk rakstīt. Izteicu savas domas īsi un kodolīgi.................
  2. Es tād Lan Collin nepazīst, man liekas, ka neviens nepazīst, varat droši TC.
  3. Vispār bija šādi - tu man prasiji vai likt sūdzību par Keitu, es pateicu nē, tad tu prasiji lai maksāju, tad es tevi nošāvu. Tak zbal liec vai neliec, nečīksti.
  4. Kas tu smīdini ? Ten par melošanu var warnu iedot, tak video skaidri redzams, ka izšauj, bet, lai visi labāk redzētu, ielikšu bildes. Tag biju domājis par visiem hakeriem, bet nu ok, ja Blaine uzskata, ka adresēts viņam, tad nav nekādu problēmu. E: Amaru, par katru hakeri varu pateikt lohs, peģikš, kas piš spēlēt prieku :/
  5. Kāds serveris lago, serveris, kamēr es biju on, nevienu reizi neielagoja. Un bļa āpsis esi tikai tu, neviens cits. Kāds te Gvido, man tak galīgi *** par viņu. Tev tur maģija bija, DB stabili, DM arī, jo bezpriģelā sāki šaut. Man NonRP - par to, ka stabu nonesu, OK, nenorpoju.CS driving ķipa gribi piešūt man CSN ? Par QS jau rakstiju, tikai gribēju pārliecināties par tavu melno maģiju, lai soda mani par maniem pārkāpumiem, netaisos neko attaisnoties. Tu mani aizvainoji lietojot palīgprogrammas serverī, esmu dziļi šokēts un domāju, ka tev pienākas bans. Forumā nevienu sliktu vārdu neuzrakstīju, foruma noteikumu pārkāpuma nav. Lai izskata kāds administrātors.
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Ian Collin 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Blaine Steinhauer 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Hakeris + DB, tur reāli redzams, ka es viņam šauju un viņam nenāk nost HP. Nahrenizēt viņu. Nemeiģini attaisnoties, iepriekš tas pats bija. :wub: 4. Kā vainas dēļ tas notika : Nu mana vaina tur nav, labi QS, bet gribēju pieķert šo indivīdu izmantojot maģiju. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://www.youtube.com/watch?v=5mXjPq7raVQ&feature=youtu.be
  7. Bauska vai Bolderāja, divi variani, droši dodies, nav nekādu problēmu. Un palūgšu adminus pievērst uzmanibūbu tavam naudas daudzumam uz rokas. - 49. Aizliegts uz rokas turēt vairāk nekā 500,000 , pretējā gadījumā Jūs tiksiet sodīts par CS uz 40 minūtēm cietumā
  8. Bļa, tagad atej no datora un padomā kurš te raud. Pasaki man acīs, ka es esmu tirliņš, jeibogu, kārtējais interneta varonis.
  9. 1. Pirmajā daļā nebija dm, man un amigo tas čalis atņēma rolleri, esmu mafijā tāpēc neko citu nemāku kā tik izreiķināties. Neko citu dzīvē arī negaidītu, ja mafijai atņemtu rolleri. CS varbūt ir, bet nēē, maz cilvēku stacijā un tie paši man pazīstami, draugu loks. :wub: 2. Otrajā kur tevi apvācu, sapratu, ka neesi starp mums un vari mūs nodot policijai, tāpēc izvēlējos novākt tevi, lai nav liecinieku, kas iespējams nemāk turēt muti. Mafijas dzīve. 3 Atkārtošu vēlreiz, stacijā nebija gandrīz neviena cilvēku, tik pazīstamie IG. Neuzskatu tad to par CS. E: Tirliņš esi tu, neviens cits.
  10. Tev uz ielas par šādiem vārdiem redeli iznestu, tak sāc domāt ko tu raksti / runā. Pilnīgs bezpriģels. Šādus indivīdus nahrenizēt vispār no šejienes, nevaig tādus ''varoņus'' šeit.
  11. Ja tu man dzīvē sabāzīsi kaut kur moča sēdeklī sešus milionus, tad es to neuzskatīšu par PG. P.S- Kopš kura laika 500000+$ skaitās CS ? Manos laikos vēl bija PG.
  12. Es nemaz nepievērsu uzmanību, nepamanīju
  13. OMG, tak tev sūdīga kvalitāte, reku labāka Lieciet kaut jail, bet bija vismaz kaut kas interesants E: Reku vēl
×
×
  • Create New...