• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

-Zapītis-

OldSchool
  • Posts

    3,625
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    29

Everything posted by -Zapītis-

  1. Ko jus uztraucas par to samp ? Pa dienu mos 3 cilvēki serverī
  2. Visiem noteikumi ir vienādi , viss vairāk neko nepostoju te, lai lemj administrātori. Banu par AA nopirku jau unbanu , kā sen. NU , bet kas ar Misha Coltrane tavs ip vienāds tapat sanak mūlti acc. Taka jes
  3. No wp , bet admini ganjau šo neredzētu . Bans par Multi acc? Zinu , ka nav iedots bans ig, jo nēesi iegajis saņemt banu. Bet uzzināju Misha_Coltrane Paul_Makaveli 62.85.67.245 hax//s�dz�ba 365 Sakrīt ar tavu forum ip.
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Morgan 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Leo kautkads vidaka krč ir 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :ha pe hax 4. Kā vainas dēļ tas notika : Nez 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : :
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Judy MIlan 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jim heal , Eddy stefanos, un bonifacijs kautkāds. 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : HPH 4. Kā vainas dēļ tas notika :Nez šie nevar bez hakiem nošaut 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  6. Tu runāsi ar tiko uztaisītu profilu ? Feiks eban i s izaudz un runā čig
  7. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Judy Milan 2. Administrātora niks spēlē : Jim Mendez 3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://imgur.com/a/L9qYktl Galvenais admins pat nezin sodu sistēmu , kaunies . 4. Apraksts par situāciju :Tātad...., DM ir nogalināt cilveku bez ic iemesla, bet manu druagu policija saķēra es palīdzeju aizmukt, šāvu pa mentiem un tad hujac jims uz 2 h jailā. + Ja tas nav rolleplays , tad kas bija no admina puses ka čalis uzkāp uz rollera un jūs pēkšni rr rolleriem uztaisijāt . Paši pis RP un raud. Un vēl saka , ka nešķiro spēlētajus . Āksts
  8. Esmu iesaistīts , man tapat bans ir , nezinu kapēc viņs to slēpj
  9. Tev kāds lika muti atvērt? Velviens āksts , kas nezin , kas ir ip sakritība. Ej paskrien ar kane
  10. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : JUDY MILAN 2. Administrātora niks spēlē : Jim mendez 3. Pierādījumi par pārkāpumu : 4. Apraksts par situāciju : IP Sakritība , vienīgais šie admini nerubī ar galvu neko , @Sarkanais Kamars Izskati tu . Savādāk Jims škiro spēlētājus nevis, kā normāli , bet pēc paša cilvēka un attieksmes. Heiteris. #NostJimACC . Un nav tā ,ka neispējama ip sakritībā murgo tālāk.
  11. Tagat gaidu Jim lēmumu ko viņs iepostos saistībā ar fake , jo daudz saka ja nav bans var močit no cik grib. Un par ko tu tagat neesi apmierināts, ķipa jūsejiem nevienam nav vairak par 2 feiki ? nestāsti man te pasakas
  12. Pateikšu lai ielik tas čuvaks kurš spēlēja no tā acc , bet lai @Jims pastāsta kā tad ir ar tiem acc. @Tweety Vnk kam tad ir domāts šis noteikums ? https://imgur.com/a/HIQS6PU .
  13. Labi pateikšu lai ieliek no sava profila , baigi tas kautko maina+ Tad jau te puse mauc ar fake acc un liek sūdzības , bet cik saprotu fake ir aizliegts ja tev ir bans uz viena un tu nevari spelēt no cita. +GRibu lai @Jims pasaka kā tad īzsti ir ar tiem fake vai var spēlēt ja nav bans, vai nevar.
  14. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Catalino_Ramzze 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Video 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : HPH abiem 4. Kā vainas dēļ tas notika :čubi nevar pacelt, trusenes dibenē iesprūdušas. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  15. Kad es prasiju rikija sūdzībā lai kāds admins pieprasa full vid , visiem poh bija . GL gaidam admina lēmumu.
  16. Neveidosim čatu lai izskata admini. Kā arī ja vaidzēs iemetīšu garāku video kur redzams ka meklēju ne tikai tevi , bet velvienu čūbi arī.
  17. Man teica ka id 5 un 15 ir invisā, tapēc skraidiju visur un devu naļik. Ja tev lagotu nebūtu nolicis mūs 2 . Taka beidz te bļe atmaskas hujārīt. Rekur tavs lagojošais pings . https://prnt.sc/1vuspv4 Kāds nospread , tu ko sapīpējies esi? Pat redzams 2 lodes kuras bij jābūt hit, nebija. Biedz pīpēt. Kā arī redzams ka šāvu cita vieta , bet pats pieskrēji priekšā lodei
  18. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : AaAa 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : WASHMA BUTT 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : HPH_INVIS 4. Kā vainas dēļ tas notika : Mūsu , jo šie satrakojās ka iespmojām viņus. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  19. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : a 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Nick Rito 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : DB arpus 4. Kā vainas dēļ tas notika : a l e l u ja 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://www.youtube.com/watch?v=qhNKB3a5Dw8
×
×
  • Create New...