• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

mazaisnarix

Lietotājs+
  • Posts

    338
  • Joined

  • Last visited

About mazaisnarix

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Džimijs Karneo

Contact Methods

  • Discord
    Tāda nav

Recent Profile Visitors

3,802 profile views

mazaisnarix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

51

Reputation

  1. Apsveicu jūs visus sieviešu dienā. 

    1. Dandriks.

      Dandriks.

      Paldies, es tevi arī apsveicu.

    2. Bijušais moderators

      Bijušais moderators

      Paldies, tev arī priecīgus svētkus 

  2. Ko tu mīz? Tu tāpat unbanu nopirksi, vaine? Nevajag tā stresot, puik.
  3. Es varu vēl otru skrīnu atsūtīt, vajag? Tur viss ir skaidri redzams, ko tu izmanto. Kāpēc tu vēl centies kaut kādus batonus ausīs salikt, ja pierādījumi ir skaidri un gaiši?
  4. Viņš tev nav jāredz. Tev te vispār nav ko meklēt. Edit: Labi, noņēmu aizvainojumu nost, lai viņš nejūtas tik aizvainots pēc tā.
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Nariks 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Arthur_Kessler 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Nezinu, laikam ciet šitam aizgāja. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Nejau manas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nariks 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Frank_Velasco 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : braucu un gandrīz apdirsos no tāda spama 4. Kā vainas dēļ tas notika : nezinu, man gta negrib tā krašot, ja jau tā spamo. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) http://prntscr.com/lzvzrn
  7. Es neesmu Lietotājs+.

    1. Show previous comments  4 more
    2. Atyen

      Atyen

      kerija teikteis ne, lietotajs+ tikai ja grupu nomainis

    3. mazaisnarix

      mazaisnarix

      Nu, vairāk kā skaidrs. 

    4. Edijs_Tremeks
  8. Tu cipa visgudrākais esi te? Pēc tava pirmā komentāra jau redzams ir, ka tev vairāk nav ko pateikt - Uzreiz spriežam pēc loģikas, stresa gadījumi un beidzot spogulī skatīšanos. (Aiztaisīju tavus čakrus ciet) Tavi komentāri te nekam nav vajadzīgi - lasies prom, draugs un nesmirdini gaisu te. Visu noteiks admini, nejau tu. Man antidepresantus nevajag lietot, jo man ir chillout jau bez taviem ieteiktajiem palīglīdzekļiem. Uz veselību sev pirkt unbanus, lai tik tu varētu aiztaisīties ar savu egoismu te. Es obligāti paskatīšos spogulī, nākamreiz, kad iešu mazgāt savu seju. Paldies par padomu, draugs.
  9. Vienīgais, ko tu vari izdarīt, tas ir vienkārši pasēdēt malā bez saviem komentāriem, jo tavs uzrakstītais dzejolis nevienu nekrata. Tādi jūs jau vien esat mudaki, kuri nevar normāli neko izdarīt. Atradies te gailis, kurš domā, ka ar savu komentāru kaut ko panāks. Tik pat labi visus, kurus es uzfilmēju - visiem ir jādod jail par cs. Nedomāju, ka uz to tik ļoti vajag iespringt. Kadrā ir redzams, ka tavs draugs taisa DB. Edit: Ko jūs visi varat stresot? Cipa ar saviem diss domā, ka nedos banu or kā? :DDDD Viņš tāpat nopirks unban - Neredzu jēgu tev te kaut ko pisties un skaidrot. Tas tik vien parāda, kādi jūs naivi lohi esat no malas. Kurš gan tik intensīvi neaizstāvētu savu draugu. Bravo tev !
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Esmu Nariks 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Maximiliano_Gainz 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Nejauši ierubiju F12 un nofilmējās. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Laikam, tā cilvēka dēļ, kuru viņš tādā veidā nošāva. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) Tu tik neapvainojies. Es zinu, ka tev ir daudz kredītu un stopudov jūs man diss samētāsiet, bet man darīt nav ko.
  11. A par savu video nevari neko paskaidrot, konkrēti? Tavs skolas līmenis, laikam, to neaptvers. Sēdi biksēs, draugs.
  12. Tas ir viss, ko vari paskaidrot par savu sūdu, ko tu uzfilmēji? Paši jau nesaprot, ko uztaisīt, tāpēc vajag, laikam, tādu safabricēšanu taisīt. Ej taču atpūties no sampa, ja tevi tik ļoti besī tas. Neviens tevi nespiež te spēlēt. Ka tik pats nedabūn pizdi par savu spread.
  13. Tu pats saprati, ko nofilmēji? Ej tak ārstējies.
×
×
  • Create New...