• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

~Reinis~

Lietotājs+
  • Posts

    1,114
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

~Reinis~ last won the day on August 31 2016

~Reinis~ had the most liked content!

About ~Reinis~

  • Birthday 04/23/2016

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Petja Zhogs

Contact Methods

  • Discord
    Privāti prasi.

Recent Profile Visitors

24,189 profile views

~Reinis~'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

261

Reputation

About Me

-In Character-

 

Vārds Uzvārds: Jim Oconnor

Tautība,rase: Amerikānietis, Baltādainais

Gadi: 30 gadi

Nodzīvotie gadi štatā: Deviņpadsmit gadi

Darbvieta: Miltu ražotne

Amats: 

Dzīvesvieta: Los Santos, Idlewood

Transports: Nav

Atiecību statuss: Brīvs

w9yocyrzj1h0w7m9b6to.png

Par manu pieredzi šeit

 

Tātad, savas samp.lv gaitas es uzsāku 2016. gada janvārī, pašā sākumā. Kā jau lielākā daļa iesācēju, roleplay es nepratu nemaz.  Sākumā man nebija vēlmes mācīties roleplay, taču tad sapratu kas ir organizācijas. Man ļoti patika organizācijas, mans draugs tolaik atradās SFPD. Ļoti gribēju tikt iekšā SFPD, bet ar manām roleplay prasmēm (nemācēšanu) nekādīgi tur iekšā tikt nevarēju. Tad nu lai pieteiktos organizācijā zvanīju draugam skype, viņš man teica visu priekšā. Tā nu es tiku iekšā SFPD, bet ne uz ilgu laiku - bija pārbaude, kurā es roleplay nemācēšanas dēļ tiku izmests. Tad nu es sāku mācīties roleplay. Roleplay man palīdzēja apgūt tas pats draugs, to es apguvu diezgan ātri, taču to varēja saukt par vidēju. Tas roleplay nav salīdzināms ar manu tagadējo roleplay. 2016. gada janvārī es izdomāju apskatīt forumu. Man galīgi nebija vēlēšanās veidot savu profilu, tāpēc palūdzu draugam viņa profilu, no tā abi izmantoju forumu ilgu laiku. Nebiju tur diezgan aktīvs, taču lietot lietoju. Tā nu laikam skrejot pienāca 23 Aprīlis, 2016 gads. 23 Aprīlī, 2016 gadā tika izveidots mans foruma profils, tas ir šis profils. Forumu es piereģistrēju ar niku ''Trollītis'', iemeslu tam es nezinu.

Mana pirmā vadītā organizācija bija CSDD. CSDD man patika, taču tur bija garlaicīgi. CSDD es novadīju divas nedēļas. Sākumā daudziem vajadzēja licenzes, vēlāk vairs vajadzēja tikai 1-2 dienā. Apskates arī neviens negāja. Gribēju rp'iski dot rangus, nevienam tas nepatika - visi gribēja licenzatora rankus. Nepiekāpos viņiem.

Mana otrā vadītā organizācija bija Kārtības policija. Kārtības policijā man patika, bija interesanti vadīt treniņus visiem. Ar laiku tur apnika, RPotāji bija maz, aresta laikā lielākā daļa taisīja log off. Apnika tas. Novadīju ilgāk par mēnesi.

Mana trešā vadītā organizācija bija ''Omega''. Omegā bija interesanti, komandu savaldīt bija ļoti grūti. Daži teica - nolaidu. Bija tiešām grūti novaldīt komandu, tāpēc aizgāju no omegas līdera. Patika taisīt treniņus, bija forši reidi. Nezinu cik ilgi vadīju.

Ceturtā vadītā organizācija bija ''Los Santos Vagos Gang''. Bandā bija interesanti, sākumā bija tikai viena zona. No vienas zonas pacēlu uz sešām. Ballasi visu laiku mauca terrās ar haxiem, tā atņēma man visas zonas. Izdomāju es arī pirmo reizi samp.lv vēsturē ielādēt hakus, parāvu ban par invisable pirmajā terrā.

Piektā vadītā organizācija bija "S9Radio". Daumants iedeva pavadīt, ir lieli plāni. Vienu brīdi bijām vienādā līmenī ar N-Times. Divas nedēļas organizāciju sava stulbuma pēc nevadīju, tagad esmu atpakaļ. Diemžēl, viss ar organizāciju mainījies ar slikto pusi, mazliet aktivitātes ar nebija, privātā dzīve ir. Pēc kāda laika pieņēmu Yamadu par paneli, paziņoju gov par pieņemšanu un devos offline. Yamada nezināja par obligāto prasību - drēbēm pirms invite. Tā nu viņš invitoja cik tur cilvēkus bez tām drēbēm, par to man visu sanāca 3/3. Tā kā Daumantam tīri vienalga uz doto mirkli ir par organizāciju, es teorētiski varētu skaitīties kā viņa aizvietotājs. Sarunāju lai iedod Yamadai līderi, piepildīju viņa sapni.

Paralēli S9Radio līdera amatam biju PLUG.DJ Administrators (Co-Host), pēc aiziešanas no līdera turpināju savu darbu iekš pluga . PLUG.DJ bija diezgan nolaidies, diezgan pacēlu to. Atnākot nebija neviens cilvēks tur, sava amata pildīšanas laikā uzstādījām arī rekordu apmeklētāju skaitā - 32 cilvēki. No amata es aizgāju privātu iemeslu dēļ, nesaskaņas ar Fritosu. 5.03.2017-23.03.2017

Sestā vadītā organizācija bija "Narkodīleri". Sākumā dīleri likās interesanti, tagad vairs tā ne īpaši. Diezgan bugaina organizācija, ferma bugojās. Pat uz brīdi gribēju iet prom, nebiju aktīvs, pārdomāju.  Sapratu ka galīgi nav jēga, aizgāju prom. Nav galīgi ko tur darīt. Ļoti garlaicīga organizācija. Ferma bugojās, kopā bija kādi seši bugi fermai. Organizāciju ir nepieciešams pilnveidot/salabot, Kamār.  Vismaz varējām sākumā ar Džesiku patusēt pa fermas lauku, kopā skatīties uz bugiem, kopā šancēt dīleros, mazliet pabraukāt, paākstīties. Paldies Tev, Raita. Neviens arī rp negribēja taisīt. Uzskatu, ka esmu vadījis narkodīlerus tik labi, cik vien tas bija iespējams. Narkotikas nevienam nevajadzēja...

w9yocyrzj1h0w7m9b6to.png

 

Iegūtās mēneša nominācijas

 

     je9wxgtr3zzru2dxkgvo.png

gJKtmc3.png

ojaUMV2.png

yYqvryx.png

 

 

4klmuqX.gif

 

 

11ECwRR.gif

 

 

Balvas konkursos (POTW/AOTW/SOTW)

mFgUHfT.png

image.png

a93NPTP.png

AkiwPCe.png

02008652275813991293.png

Un citas, šeit nav visas.

 

 

 

w9yocyrzj1h0w7m9b6to.png

Vadītās organizācijas

 

 y2gw3ol0q7pg4q71hz82.png-2016

 

plvnk8z551h7kx54ck59.png-2016

 

i1berinmf4k2wsfbzzlu.jpg-2016

 

8pvf8JV.png-2016

 

jb5k1q3zi33oijukkd02.png-2017

 

allEsIj.png-2017

 

Foruma grupas/statusi

 

qemx4fgvuyl4j46ge2t5.png-2016

  

gfw7wute1grr7jfzovb.png-2016

 

BXrNu0e.png-2017

w9yocyrzj1h0w7m9b6to.png

Pieseko man iekš instagram

×
×
  • Create New...