• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Termoss

OldSchool
  • Posts

    250
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Termoss last won the day on May 27 2013

Termoss had the most liked content!

About Termoss

  • Birthday 01/23/2003

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Supermoto, Enduro, ATV, moto trial
  • InGame
    Gunars_Termoss

Contact Methods

  • Discord
    Guntis#3987

Recent Profile Visitors

6,515 profile views

Termoss's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

120

Reputation

  1. Dzīve ir kā lielveikals, ņem ko vēlies, tikai atceries, par to būs jāmaksā

  2. Tu esi saspiedies? esmu no Detroit, ģēnij! Mums ar sicilian mafija bija karš. Kāda vēl zagšana?
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Vincent_Scream 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Joedat Taylor 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tā tad karojām mēs (Detroit mafija) preti sicilian mafija. Bet beigās uzradās Itāļi Ja video skatamies palēninājumā, tad redzam, ka man iešauj vienu lodi pirms viņš vispār pavērsis ieroci pret mani. PLUS: lodes no deagle lido kā no automāta. Viņš man trāpija 2 lodes, tā it kā šautu no m4 vai cita automāta. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Haku 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://www.youtube.com/watch?v=nbuN4diaW4k&feature=youtu.be
  4. Džims bija tieši viņam blakus. Tā tad, vajag tikai viņa video un būs arī nick.
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Vincent_Scream 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jason Raz un vēl viens 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Karoč ar biedriem izdomājām iebraukt pēdējās 60 sekundēs, taču Bija divi itāļu indivīdi, kuri nevarēja nociesties un šāva ārpus! Viss jau būtu labi, taču skatoties atkārtojumu pamanīju, ko interesantu. Kad sākas palēninājums video, skataties uz pretinieku pie armijnieka (Jim Castellani) mašīnas. Ļoti ātri noreaģē un uztēmē uz manu mašīnu un blakus tieši nošauj Kristianu Cobalti. Un tad skataties uz manu HP! Mani nošāva pirms mašīna paspēja uzsprāgt. Ja skatās lielā palēninājumā, tad redz, ka vienā sekundē no deagle izšauj 3 lodes (kas nav iespējams) Ir iespējams, ka es kļūdos! 4. Kā vainas dēļ tas notika : Nebūtu Aim, nebūtu problēmu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  6. Man ar bija šāda problēma, taču nepildi to testu un uzreiz dodies pie mašīnām, pāri ielai, paņem vajadzīgo auto: C kategorija - Smagā mašīna (Road Train) B kategorija - vieglā automašīna A kategorija - Motocikls (NRG-50) Un sāc braukšanu! Tikai pirms vēlreiz dodies pirkt tiesības, lai varētu nolikt, pārbaudi, vai tas transports, ar kuru tu liksi tiesības, ir uz vietas. Gadās, ka instruktori savāc motociklus un A kategoriju nolikt nevar! Tas /csn tests nestrādā! Vienmēr uzrāda, ka tiesības ir, lai gan patiesībā nav!
  7. 1. Apraksts par problēmu: Vakar nopirku biznesu starp LS un LV 24/7 veikalu, nevis benzīntanku. Biznesu nopirku no Guntis_Vitols (Mans Real Life brālis) pa 400k + valsts 120'000 Kā jau zinādams, nopirku licensi pa 100'000 un produktus nedaudz 5'000. (atveda arī) Kontā ieliku 20k, vakarā ienācu un jau bija 32k - 10k peļņa. Taču šodien, ienākot online, uzrakstu /bpanel- Paradas, ka nav biznesa, aizbraucu un točna- bizness valstij! Tagad pa dir*u- 550k, Nopietni? Nauda kontā noteikti pietiktu līdz šodienai, license bija, produkti bija (18k), bizness bija atvērts - Kāds var paskaidrot, kapēc tas pārdevās? 2. Pierādījumi par problēmu: Var apliecināt Guntis_Vitols, Sean_William un varbūt vēl kāds!
  8. The same.... (newarnot, pa tēmu) Vakar serveri biju un speleju, šodien ap 15:30 gribas ieiet un bans. Varu zināt iemeslu? Man pat modu nav!!! Man atri vajag unbanu, jo savadak maja pazudiis.
  9. 1. Tavs niks serverī: Vincent_Scream 2. Admina niks serverī: Jason Redler 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): http://www.samp.lv/index.php?/topic/32236-s%C5%ABdz%C4%ABba-arturs-masalskis-mix-john-raz-mix-vincent-scream-mix-alex-price-dm/?hl=%2B[s%C5%ABdz%C4%ABba]+%2Bvincent_scream 4. Apraksts par situāciju. Tātad šodien es biju jail uz 40 min par MIX.(LInka sūdzība) Cik sapratu Redler tad tas vairs neskaitās.(Bilde) Es atsēdēju cietumā 40 min! Es tagad vēlos 1 milijona ciešanas naudu. Jo atsēdēju par neko. Tas nav normāli!!!
  10. 1. Tavs niks serverī: Vincent_Scream 2. Admina niks serverī: Jason_Redler 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): Tā tad, cik saprotu, ka nav jēgas forumā likt sūdzību, ja to parbauda Redler http://www.samp.lv/index.php?/topic/31179-s%C5%ABdz%C4%ABba-volesa-domingo/?hl=%2B[s%C5%ABdz%C4%ABba]+%2Bvolesa_domingo Bet reku ir sekas hakoram: Mans brālis ir Guntis_Vitols un arī viņš nesaņēma jail Tas vel nav viss reku par manu kaimiņu sūdzība: http://www.samp.lv/index.php?/topic/31091-s%C5%ABdz%C4%ABba-jack-steels/?hl=%2B[s%C5%ABdz%C4%ABba+%2Bjack_steels Sodu nesaņēma! 4. Apraksts par situāciju. Nu lūk nav jēgas no foruma sūdzībām! Un gaidu nevis kaut kada 1 vai 3 lvl admina atbildi, bet gan vismaz 6 lvl atbildi! Audio ar! Drīzumā šitā visus adminus parbaudīšu Visiem ļauju postot, jo šitā nav normāli izsakat savas domas par šito!
  11. Tu akls esi tur tacu ir timestamp. Kaut kas kartiba ar aciim nav
  12. Varat Nevārnot, jo pats ar biju cietējs un Viņam ir hp hack. Ar FBI mes meginajam Cuffot, bet ta vai ta vinjs aizbēga un noshaut ar nevarēja!!
  13. Tā tad es gribēju nopirkt 1m no foruma. Es aizsūtīju kodu un man atnāca atpakaļ unlock kods. Es ievadīju to ailītē un nesapratu, kapēc man tas rāda, kad kods jau ir izlietots. Zvēru es nopirku pa 7,11 euro caur sms bet kodu vel neesmu lietojis. AUDIO lūdzu pievieno man 1m vai pasaki isto kodu, ja kas varu iedot savu tel. nr. un atsūtīt screenu no tel. koda. Naudu nopirku draugam, lai IG mēs sadalītu naudu uz pusēm. PALĪDZAT!!!!!!!!!!!!!! Mans tel.
×
×
  • Create New...