• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

-Ficuks

Veterāns
  • Posts

    155
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by -Ficuks

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Alex_Luciano

    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Nezinu

    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Karoče nozaga profilu, vakar meiģināju ieejiet, nevar, tagad serveri sēdēja laikam hakoju,  iespējams arī im wh iznesa...

    4. Kā vainas dēļ tas notika : Nu tā kurš nozaga....

    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) Nav nepieciešami

  2. Vecīt,ja tu nezini tad nerunā,tu nezini kad man ir takā jā,pingu vareji paskatities kad man ir problemas ar netu,sudigi kad neuzņēmi! :)

     

    P.S-Instagarmā nezikaties kurš var atbildet par bazaru,tik kaut ko netā ļečī,bet dzīvē kad satiktu pat nevaretu neko pateikt!Un dirš tikai podā !   :)

    bļeģ man *** ko pa mani domā, man pat instaa nav bildes ar 16-17 gadu... vispār man liekas man tur nav bildes īsti ar mani, takā nepisies.... tev pašam smiekli nenāk ko tu te raksti??

     

    e: pats sevi jau čist parādīt nevarētu, jo nu kauns paļube

    • Upvote 1
  3. Calit ja kas es visu tavu dirsanos uz mani uztveru to ka ooc. Tur nekads mix nebija.. Tema bija pa sudzibu foruma taka ic tu nesac vispar runat pa forumu. Ja kas tev CS ari ir jo tu disies uz mani bez iemesal ic. 

    Bļe low es essmu bandas loceklis,  kāds cs? Es sēžu jail, esmu noziedznieks, man *** par tevi, es tev tajā jail varu nosist joptv.

  4. tas ir nakts laikā + tā bija stacija nevis kaut kāds veikals + stacijā ir novērošanas kameras + vēl blakus bija cilvēki , jeb liecenieki , nedomāju ka tā tu RL daritu ;)

     

    Par jailu pierādijumi nav jaņem!

    Bet lai tad sauc mentus, bļe te tak mentiem jādara tas nevis tev, tev ir tikkai vienīgais ataisnojums:PAR JAILU PIERĀDIJUMI NAV JĀŅEM! tas nozīme kad esi apisies.

    • Upvote 2
  5. 1. Tavs niks spēlē :Alex Luciano

    2. Administrātora niks spēlē : Asmens asais.
    3. Pierādījumi par pārkāpumu : Tak lejā
    4. Apraksts par situāciju :
    http://prnt.sc/cmh417 ,http://prnt.sc/cmh69n. Nu ok, tad parādi man ss, kur ir nonrp invite. Tu teici kad tev ir video.

    1. Jeff bija afk ka ienācu tapec viņu es kick. Viņs tieši bija noerpojis, es biju afk un mani serveris izkkikoja, tad tu viņu izkikoji, es ienācu, viņš ienāca, es ivnite viņu, jo pēc rp viņš bija saģerbies. 

    2. tevi teleportēju jo gribēju pajautāt vai spēlēs csgo ta pat kā vakar. Tas nav jādara ar tp, kāda sakarā? Varbūt es pelniju naudu, taisiju ieročus? Kāda sakarā? Ir /rr kur tu vari pajatāt.

    3. tu teici ka tev ss ir pa rp invite . Tas neko nemaina, par cik tu mani nobanoji un vel uzliki wp, izmeti manu paneli, tad pierādi lūdzu ar savu video vai ss.

    4. te ss ka tu nodirs mani /b chatā http://prntscr.com/cmh82f Jā šeit tomēr ir patiesas ir abas lietas, kad tas occ insults, gan bans.

     

    E: A un cs vakar spēlēju ar čaļiem, kas gribēja apskatīties cik tu esi zemisks gals...

  6. 1. Tavs niks spēlē :Alex Luciano

    2. Administrātora niks spēlē : Asmens asais.
    3. Pierādījumi par pārkāpumu : Tak lejā
    4. Apraksts par situāciju :
    http://prnt.sc/cmh417 Čalītis mani teleportēja, es viņam neprasiju.http://prnt.sc/cmh69n Šiet izmeta manu paneli Jeff, nez par ko, nu tad pierādijumus par nonrp invite. Kur šitādus adminus.. Kas nemāk rp un dara ko grib...

     

    A un ss par aa arī iemet, neredzu nekādu aa, jo es runāju ar savu čomu Jeff. Takā tur nekas ar tevi nebija saistīts

  7. Pie ta es neesmu vainigs tad jails bus patiess!

    Ir nobanoji, šeit vel tc nevajag jo nesaprotu par ko tas lunis man wp uzmeta, ss ir šāds... http://prntscr.com/bin6b7

     

    Es nēssu kaut kāds Heets, neuztver to sampu tik tuvu, ka tev sirsniņa sasāpējas... Domā man tavs wp pišs, man vnk patīk tevi patruēt par retardu, sapisies sūdzība, parādiji savas rp prasmes, sapisies wp liekot, tu kaut ko māki tāda gadijumā?

  8. Sveicināts Alex Luciano!

    Diemžēl sūdzībā neatradu bildi, ar tavu pielietoto esmu nevainīgs Play, palūgšu to šeit ievietot pavisam drīz.

     

    Ar cieņu, Bob Stefanos.

    Tu domā kas esmu tāds dalbons kad man vaidzētu visur ss maukt dēļ kaut kāda jobana sampa? Tak bļe tāpat, man sods ir jāsamazina, ja jūs mākat rp un pieslēgt smadzenes.

    • Upvote 1
×
×
  • Create New...