• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Zaļais

Leģenda
  • Posts

    1,571
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Zaļais

  1. nu kā,nu jūs tur nenoerpojāt ka atsprādzējāties,vai kā Zaļais izņēma ārā no roba,vai nepagaidīja kamēr mašīna pieleks,vai izkāpāt no aizslēgta auto,ir simtiem iemeslu kāpēc iemest. :D

    Traks esi? Tad jau jaeRPo arī  kā tu elpo. 

     

     

    Atrada par ko likt jailā :lol:  ...un uz divām stundām  :D  klauns   ;)

    Nu jā, tā sodu sistēma galīgi garām. 

  2. Jap, ja bruc ar sašautam riepam ar auto, tad skaitās PG, nemelo, ka brauci malā, tev blakus sēdēja čalis no GSG un maucāt uz LS

     

    Nu viņš sēdēja, kāds sakars viņam te vispār? Un jā, malā braucu. 

     

    Kāds tev PG, es jebal. Tas ir tas pats, kas tukšas riepas. Nu vot un RL tu mierīgi vari braukt ar tukšām riepām, tas ir izdarāms. Tātad PG tas nav. Tu pat vari uz diskiem braukt. Protams uzreiz vadāmība ir sliktāka un tāpēc arī sampā tā mašīna vairs īsti neklausa stūrei. 

     

    Es pats vēl gabaliņu ( lielāku nekā sampā ) pabraucu pa pilsētu ar tukšu priekšējo riepu, jo sadūru vienā vietā. Tajā vietā bija bijusi avārija un kaut kādi sūdi laikam bija palikuši uz ceļa, tāpēc tā sanāca. Nu ja es pats RL esmu to izdarījis, tad kādā veidā tas var būt PG???? 

    • Upvote 1
  3. 1. Tavs niks spēlē : Anthony_Mangano

    2. Administrātora niks spēlē : Ray_Stefanos
    3. Pierādījumi par pārkāpumu : 
    http://prntscr.com/avk2bj Tas ir vienīgais, ko var ielikt. Jo es tak nevaru zināt, kad mani ieliks cietumā vēl jo vairāj ja netaisu pārkāpumu. 
    4. Apraksts par situāciju : Nu braucu pa ceļu ar policijas auto, kuram bija ieslēgtas sirēnas, lai pievērstu uzmanību apkārtējiem. Un arī bija cauras aizmugurējās riepas. Par braukšanu ar caurām riepām tiku iemests cietumā ar iemeslu PG uz 2h. Bet tas nu galīgi nav PG, jo RL tu mierīgi vari braukt. 

    P.S. - mēģināju nobraukt malā, lai apstātos un izsauktu mehāniķi. 

    • Upvote 1
  4. Parasti par tādu pārkāpumu metu uz 7dienām par Jailbug. Varam tevi unbanot, bet banošu uzreiz uz 7 dienām par JailBug, izvēle tavās rokās paliek.

    Paņem un pierādi mums ka tu izgāji ārā, ja nē unbanos un metīšu banu uz 7 dienām.

    Un ko man tagad darīt, ka par tādu pārkāpumu 7 dienas bano??? Es neesmu to darījis. 

     

    "Paņem un pierādi mums ka tu izgāji ārā, ja nē unbanos un metīšu banu uz 7 dienām."

    Čo? Kā es to varu pierādīt ja neesmu neko tādu darījis un pat ja būtu, tad sanāk, ka man savs pārkāpums jāpierāda jums, lai bans sanāktu paties nevis kā tagad??? wtf? 

     

     

    Paļubom man būs taisnība un kova pateiks "nu jā adminu vaina tc". Nekāda soda jums nebūs. Bļa lai naudas sodu uzliek jums :DDDDDD 

    • Upvote 3
  5. Tevi nevar ielikt jail. Tie ari ir pierādījumi par jail bug, jeb tavā gadījumā vnk izgaji no jail ārā. Kā savādāk man cīnīties, ja ej ārā no jail un RP stundas laikā taisi lielu NonRp.

    RP stunda :DDD Ko vēl neizdomāsi :D

     

    Tie nav pierādījumi ne par kādu jailbug, ne par kādu iešanu ārā no cietuma. 

    Un kā es varu zināt kāpēc mani nevar ielikt??? Varēji pamēģināt unjail, varu derēt, ka rādītos "Šis spēlētājs neatrodas cietumā". 

    Varēji arī kickot un paskatīties kur uzspawnojos tikko kā ienāku serverī. 

×
×
  • Create New...