• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

kaviaars?

OldSchool
  • Posts

    213
  • Joined

  • Last visited

Status Replies posted by kaviaars?

  1. Kāds grib uzigrāt kādu maču CS:GO?

  2. Runājot par Oldschool.Prasības tiks atstātas.Tas ,ka esat forumā 3 gadus neko nenozīmē.Uztaisijāt profilu tad ,nespēlējāt ,un tad uzskatat sevi par baigajiem oldschooliem.Tas ,ka jums atsaka ,ja ir visas prasības ir tapēc ,ka jūs vispār neviens nepazīst ,bet ir tikai prasības.Tas ir kā sūds skaistā papīrītī.Tiek jau atteikti vairāki ,tapēc ,jo forumā vispār neviens viņus nezin.

  3. Runājot par Oldschool.Prasības tiks atstātas.Tas ,ka esat forumā 3 gadus neko nenozīmē.Uztaisijāt profilu tad ,nespēlējāt ,un tad uzskatat sevi par baigajiem oldschooliem.Tas ,ka jums atsaka ,ja ir visas prasības ir tapēc ,ka jūs vispār neviens nepazīst ,bet ir tikai prasības.Tas ir kā sūds skaistā papīrītī.Tiek jau atteikti vairāki ,tapēc ,jo forumā vispār neviens viņus nezin.

    1. kaviaars?

      kaviaars?

      ka tu zini, ka nespeleja ja pats sheit esi no 2k15 lol

    2. (See 14 other replies to this status update)

  4. Runājot par Oldschool.Prasības tiks atstātas.Tas ,ka esat forumā 3 gadus neko nenozīmē.Uztaisijāt profilu tad ,nespēlējāt ,un tad uzskatat sevi par baigajiem oldschooliem.Tas ,ka jums atsaka ,ja ir visas prasības ir tapēc ,ka jūs vispār neviens nepazīst ,bet ir tikai prasības.Tas ir kā sūds skaistā papīrītī.Tiek jau atteikti vairāki ,tapēc ,jo forumā vispār neviens viņus nezin.

    1. kaviaars?

      kaviaars?

      Tas ,ka esat forumā 3 gadus neko nenozīmē.Uztaisijāt profilu tad ,nespēlējāt ,un tad uzskatat sevi par baigajiem oldschooliem

       

    2. (See 14 other replies to this status update)

  5. подойди погаварим!

  6. ko darīt tādā brīdī kad tu saproti ka vēlies kko vairāk kā draudzību ar meiteni ko kopā sūdus esi vārijis jau no bernudārza laikiem?

    1. kaviaars?

      kaviaars?

      tas ir loti skumji ka no bernudarza laikiem jau vari sudus

    2. (See 30 other replies to this status update)

  7. Te vajadzētu sākt sodīt kas pizģī nikus jeb iesaukas, Karlis_Thompson bija pirmais "Rozā zilonītis" nax jāpizģī? ORV visi sauca par "Haizivju Bendi" ok es ka rays kruts admins janopizgi

  8. Šodien sporta dienā bija jāvada stacijas sīkajiem ,viens čalis apmīzies staigāja ;DD

  9. Twitterī lasīju, kad PewDiePie no pirmā janvāra beigs youtube karjeru, kādas jūsu domas? Baumas vai patiesi?

  10. Kuri ir tādi ,kas vēl spēlē labo ,veco CS1.6 ? varētu turnīru uzmaukt(protams bez hax)

  11. Bļe ejat un izaugat sīkie dirsēji. Kādu jūsu pistu darīšana kas un kā? Savs kontakts palika ar īpašnieku un? Beidzat degredēties un ejat ārā. Besī šitie visi sīkie dirsēji, kuri neko nesaprot. Nenozīmē ka paši pērkat visādus sūdus, ka es arī tērēšu naudu priekš sūda sampa.

  12. Šovakar nebūšu aktīvs, jāgatavojas diagnosticējošajam darbam!

×
×
  • Create New...