• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

- FUNK.

OldSchool
  • Posts

    235
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by - FUNK.

  1. http://prntscr.com/ca7x9s - Kur tev tur ir noņēmies 90 hp? 

    Es par to PoFo prasīju, viņš pats pateica, ka unbans. 

     

    hlfg70e6qe7ehkqlx60y.png

     

    Nožēlojami, Skot, ka kaut kādu sūdzību taisi. 

    Šis apliecina visu, ka tiešām GSG aiztāvi izmantojot savu acc. 

    Nezinu vai Tev ir nepieciešamas brilles vai kaut kas cits, bet jebkurš idiots redz, ka animācija izšauj 1 lodi, bet izšaujas 2 lodes un abas trāpa. To sauc par FastDeagle haku. Pārāk daudz sakritību priekš 1 momenta. + Paskaidro sākumu, kur viņš uzvilka uz Rey_Diamond. Kā arī Mārcis trāpīja Sawyeram un viņam norāva ~24hp, nevis 45 kā paredzēts. 

    Un kā Scofields aizstāv? Viņš ielika sūdzību, te nav iesaistīts neviens gsg, kuru varētu aizstāvēt no kāda, kuram draud sods. Tu vot aizstāvi ballasus un visus nātrītes, kuri Tev ir ielīduši līdz pēdējam. 

    • Upvote 3
    • Downvote 1
  2. Pašā sākumā redzams, ka šauj pa mašīnu, kurā ir Taylor_Marquis un Mareks_Howard, bet pa vidu aims aptur uz Rey_Diamond, mazliet nobijās un sāka atkal caur sienu šaut pa Mareks_Howard. Mazliet dīvaini + Rey Diamond neatrodas mašīnā un nav redzams no šī leņķa tajā pozīcijā. 

    • Upvote 2
    • Downvote 1
  3. 1. Tavs niks spēlē : Funk_Gutii

    2. Administrātora niks spēlē : Rickie Cardinelli
    3. Pierādījumi par pārkāpumu : 
    http://prntscr.com/9wwd79
    4. Apraksts par situāciju : Braucām ar draugu līdz domei. Izbraucu cauri sētai, abi saņēmām 12k sekundes jailu. Labi, varbūt bija nonrp, bet es neuzskatu, ka šeit ir tik augsts roleplay līmenis, lai par kaut ko tādu liktu ~3.5h jailu. Pie tam apkārt neviena nebija ar ko rpot, tādēļ arī to nedarījām un es neticu, ka kāds no administrātoriem vai arī pats Rickie būtu šajā situācijā pielietojis rp komandas, jo tas galīgi bija nevietā. Kā arī man patīk jūsu atsaucība. No ~3 reportiem atbildēja uz 1 un vēl pēc tam saņēmu kick. Paši izprovocējat, gaidiet, kad izvedīs no pacietības un banojat. 

     

    Varētu netaisīt ciet kādu laiku, jo man būs vēl sakāmais. :) Kā arī Benjamin- esi tik laipns un aizej sameklē kaut ko par draudiem. 

     

    P.S. Neesmu vienīgais, kurš domā, ka šeit nav tik augsts rp līmenis. http://prntscr.com/9wwmg5 Ja nemaldos, pat LS-RP nav tādu sodu, kā šeit un ar sodiem neieviesīs neko augstāk, visi par spīti gribēs pārkāpt noteikumus. :)

    • Upvote 4
  4. Tu saproti, redlers bij afk, tu saproti ka besii tie hakeri? Nesaproti, kad viņi ir slimi? Un par pid*****, utt, vienkārši tu nesaproti kas tas ir, vienam pašam sēdet, un kikot tos mēslu gabalus, protams paldies tiem spēletajiem kas pastāsta par viņiem, es neredzu jēgu no sūdzibas, galvenais viņus likvidēt, un tādus iemeslus nelieku es vienīgais ( nejau šajā laikā... ) . Ai nezinu, lai skatās 6līmeņa admini... Zb haxori.. Par /o Čatu, tur daudzi admini joko, tas ir ooc čats, Nu labi, tur pieļauju savu kļūdu... Un man liekas kad liec sūdzibu, visiem skrīniem jabūt pilniem... Nevis izgrieztiem.

    Nu labi, /o chats nav tik svarīgi, bet kikošanas iemesli- saprotu 1x, 2x, bet nejau visu laiku + normāliem cilvēkiem.. Marks arī max 1-2x kikojis ar tādu iemeslu pēc kārtas, cik atceros.. 

  5. 1. Tavs niks serverī: Funk Gutii

    2. Admina niks serverī: Norelly_Kquruel (hz)

    3. Pierādījumi (Screenshots/Video): http://www.bildites.lv/viewer.php?file=vl9ei37mptmfllx3om.png

    4. Apraksts par situāciju. Kicko ar kaut kādiem tizliem iemesliem. Saprotu, ka izbesī čīteri, bet tāpēc jau nav jāizrāda savs stulbums un sava nestabīlā nervu sistēma.

     

    turpinājums.. gan jau būs daudz..

    edit v1. http://prntscr.com/38g47k

    edit v2. http://prntscr.com/38g4ob

    edit v3. http://prntscr.com/38g4w2 (nabags delj sampa sprags badaa..) [lieks /o chats]

    edit v4. http://prntscr.com/38g8h0

    edit v5. http://prntscr.com/38g915

     

    Nav bail savos 12 ta runat?

  6. Daļēji esmu iesaistīts. Es nezinu kā, bet tev itkā bija rokudzelži un tu izkļuvi no mašīnas.. Tajā brīdī pats nevarēju pakustēties, jo iebugojos kaut kādā čuhņā.. Policistam 0,5/2 brīdinājums. (Jo bugs, bet nu varēja jau norpot.. nebūtu bugs, būtu 1 brīdinājums)

     

    Par jailu.. Gribējām mest uz 30 min, bet nobugojās ar laiku kaut kas.. Paprasīšu, lai unjailo.

  7. 1) tu trīs reiz pēc kārtas ieskrēji manā mašīnā, brauci pārbrauci pāri, apgriezies  un atkal triecies. 2) Nebija QS 3) Tu esi nonrperis, kurš ietriecas, pēctam nofočē kā tevi noša'vu, pats vainīgs

    haha, pierādi. Tavu rp ss nevar redzēt, rp nebija- qs, jo izkāpi bez ieroča no auto. 

  8. Tu esi parliecinats kā tas ir LSPD? Varbut SFPD?

    ir vins lspd.

     

    Atvainojos par komentaru, bet man ir kas sakams.

     

    Vakar ap 1 nakti nolaupijam lspd komisaru. viss ar rp. nebija nekadas zinas par noklausisanas ierici (/do komandas). Racija tika iemesta udeni, aizvedam sho uz klusu vietinu, atbrauc shis te barnijs un vel viens purns, uztaisa db un novac(ne smaka no rp). Diez kaa, ja nebija nekadas ierices + racija udeni? lspd rp sux hard.

    • Upvote 2
  9. DM? Viss bij ar rp, žēl kad nenofilmēji iepriekš, kad vienkārši ar mašīnu lidoji mentu maha, un pietam CS, ielidoji mentu mahā, visp nevienas /me /do komandas no tevis neredzēju, pietam es teicu Nekustēties, bet, tu izkatijies kā kāds kurītājs, skraidiji apkārt.... Tavu draugu es ieliku par DM,NONRP,QS, Tas prost izlien no mahas paņem m4, un sāk šaut pa mani, un novāc manu draugu, un? Ķip tas nav DM? Žēl kad cilvēki nefilmē pirms mana ''Dm''...

    Atvaino, bet kas tas pa rp- nekusties. Manuprāt, šis admins ir jāsoda ar pāris dienu banu par tālbraucēju dmošanu + acc savā labā. Un vēl papildus laiks par to, ka viņš rāda sliktu piemēru citiem. :)

     

    atvainojos par post, nav vienīgā sūdzība par šo 12 gadīgo administratoru.

     

     

    Tpt Video nevar redzeet tavu vardu uzvardu ,Sorry for post

    Chata var redzet visu.

×
×
  • Create New...