• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

eisijs

Lietotājs+
  • Posts

    251
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

eisijs last won the day on December 1 2013

eisijs had the most liked content!

About eisijs

  • Birthday 04/12/1998

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Nick_Miller

Contact Methods

  • Discord
    eisijs

Recent Profile Visitors

2,593 profile views

eisijs's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Reacting Well Rare
  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

92

Reputation

  1. Vispirms iemācies sakarīgi rakstīt. Kāda ir iespēja, ka var lagot tā, ka tevi notriecot vairākas reizes pat 1hp nenoiet? Tur skaidri var redzēt, ka viņš tiek notriekts, jo pārstāj šaut. Tātad, viņu nav iespējams nogalināt un tādā veidā tiek veidotas nevienlīdzīgas iespējas uz teritorijas iegūšanu. Pastāsti, kāda ir iespēja, ka IG ir vakars un visiem ir vienāds ID? Cik bieži tā var būt? Tā bilde ir tieši pēc terras. Un par to, ka Jawyer'iem ir aims, neko nezinu, ja vari pierādīt, droši liec sūdzību.
  2. Tad kāda velna pēc tu atrodies serverī? Tevi nav iespējams nošaut un tādā veidā tu bojā visiem baudu spēlēt. Pēc terras uzņemta bilde
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nick_Miller 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mark_Ross 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Video redzams 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nick_Miller 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mack_Makaveli 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Palīdz GSG iekarot terru mūs Hoodā DMojot. Pēc tam prost braucu, a šis sāk šaut. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : Un vēl trešais video zemāk Un vēl ceturtais video zemāk, kurā palīdz GSG terrā.
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nick_Miller 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Adrian_Law un Paul_Steels 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Adrianam DB+DM+MassCS, bet Paulam Haxi, jo bez problēmām brauc ar sasistu mašīnu un barjerām pāri. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nick_Miller 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ainars_Breidaks 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : HP HACK 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nick_Miller 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Michael_Price 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Rapids 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nick_Miller 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Rico_Marquis 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : DMo ārpus terras 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  9. Kāds sakars? Es stāvu stacijā, tu pienāc nekādus doķus, pilnīgi neko nepaprasi un tad bez RP uzliec sodu. Tevi cik vien ātri var mest ārā no policijas, ja nejēdz kas tai jādara.
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nick_Miller 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Raivo_Hill 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Vienkārši stāvu stacijā, pienāk ments un konfiscē mašīnu. Tādus uzreiz atlaist no policijas un aizligt tur iet. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/images/0hxu0edl65l6t533yf5.png
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nick_Miller 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Salvador_Rhodes 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Braucu ar mašīnu un hakeris ar speed un rapid sāk šaut. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
  12. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nick_Miller 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Roy_Helliwell 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : DM 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :
×
×
  • Create New...