• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Arthurio

Lietotājs+
  • Posts

    227
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Arthurio last won the day on July 28 2013

Arthurio had the most liked content!

About Arthurio

Profile Information

  • Gender
    Female
  • InGame
    Alex_Deluro

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Arthurio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

232

Reputation

  1. Tu neesi apveltīts, jo tev šeit nekas nav jāraksta, indivīd. FAIL!
  2. davaj, lai parāda kāda veida pierādijumus, čatu izrakstus, viģiku or man pie dirsas. GAIDU!
  3. 1. Tavs niks iekš serverī?: Arturs_Vallbergs a.k.a Alex_Gomez 2. Administratora niks iekš serverī?: Willard_Fon_Gonzalez 3. Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: prosta spēlēju ar citu profilu, kuram nekā nav, tikai bomža skins un 10k kontā. Sēžu LS spawnā, pēkšņi nobano par hakiem. NU BĻED, TAS KA ES ESMU BOMZIS, UZREIZ JĀDOMĀ, KA ES HAKOJU? ES TAS BIJU, VAI ESMU, KAS KATRU DIENU MĒTĀ MAHAS PA GAISU SPAWNĀ? STULBAIS WILLARD, TEV SEJU VARĒTU IZĀRDĪT. KUR TĀDI INDIVĪDI KĀ TU RODAS, ADMINS BĻED... CITIEM ATTIEKSME NAV LABĀKA. NĀK JAUNI CILVĒKI SPĒLĒT AKA, AR BOMŽA SKINIEM, IENĀK JOBANS BEZSMADZEŅU INDIVĪDS AR 1337 ADMINA TIESĪBĀM UN BANO TO, KURU UZSKATA PAR PAREIZU. ADMINISTRĀCIJA... ATTIEKSME..... 4. Kā vainas dēļ tas notika? DĒĻ VIŅA BĻĀ, APVELTĪTS AR PRĀTU ADMINS. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video: http://lejup.lv/f/52768522e800dvtwxxvb1383499042.png NEBRĪNOS, JA TAGAD PATEIKS, KA ESMU HAKOJIS, PĒRC UNBANU VAI LASIES......
  4. Izlasi - http://www.samp.lv/index.php?/topic/4338-svarigi-izlasi-vispirms-ban-apelacijas-piemers/
  5. Interneta pieslēgums? Speletajs Amigos_Lasina Uz cik dienam 365 IP 212.93.100.33 Iemesls sob Admins Zane_Kawaii Šim cilvēkam, identiski kā tev ir tas pats internets, un čīterus vai IP sakritības neunbano, diemžēl.
  6. Rūteris? Paskaties whatismyip.com tad restartē rūteri un paskaties vēlreiz.
  7. Auri arī ir tikai cilvēks, un vēl mācās pamatskolā. Saprotami, ka viņam laika vairs nav, kā bija vasarā. Uzjautā kā cilvēku, nevis ''EU, čalīt, pacan'' vai tml. tad atbildēs.
  8. http://www.samp.lv/index.php?/topic/4338-svarigi-izlasi-vispirms-ban-apelacijas-piemers/
  9. Nu un, ka viņam ir 12 gadi. Apskaties uz sevi labāk, viņš kā admins ir atsaucīgs un izpalīdzīgs, dara visu, kas jādara kārtīgam adminam. Par bildi runājot, izskatās pēc photoshopa.
  10. Nu Diablo, tas pats ar mani. Tu pat neļauj mums apstrīdēt sūdzību par LSPD ''nonRP''. Es arī no savas puses nesaskatīju nonRP. Nemēģini pēc minūtes nākamreiz slēgt ciet sūdzības ar savu viedokli. Pagaidi 24h, un tad izvirzi viedokli. Paskaidrošu situāciju īsumā: Tātad, mēs LSPD (Valters_Lans un es, Alex_Gomez) vienkārši braucot garām Rifai, izdzirdējām šāvienus. Mums Rifa IC neko nenozīmēja līdz šim, ka atklājām, kas viņi ir, kādas bandas grupējums. Mēs iebraucām Rifas hood kā parastā dzīvojamā rajonā, jo izdzirdējām šāvienus. Izkāpām, un tur, kādi 3 purni stāv ar ieročiem. Viss, ko mēs gribējām, tikai redzēt ieroču licenzes un pabrīdināt, lai viņi nešaudās publiskās vietās. Uzreiz saruna iesākās tā, ka Rifas sāka blatot uz mums par aizliegto zonu, lai nerādoties bez kratišanas ordena, un tādā garā. Es teicu, uzrādiet licenzes un mēs brauksim prom. Kay_Snow teica, ka viņi sāka šaut ar /me, bet tā nebija. Nošāva mūs divus ar Valteru - pilnīgs nonRP. Atbrauca ārsts, atdzīvināja mūs. Mēs aizbraucām uz LSPD, saucām visus savējos, sapulcējāmies un devāmies ieviest kārtibu Rifas hoodā, kas mums bija kā parasts dzīvojamais rajons. Kā mērkaķus piespiedām pie sienas, tad jau draudēja ar sūdzībām un tādā garā. Atradām narkotikas katram no Rifas locekļiem, un secinājām, ka tas ir bandas grupējums - IC. Vienmēr LSPD nonRP, viegli teikt visiem. Daudzi caur /call kko lej, ka menti smird, bet paši pat nav izbaudījuši uz savas ādas, kā ir būt likuma sargam. Situācijas ir sarežģītas, daudz nonRP, tāpēc darbs nav no vieglajiem. Protams, ja esi admins, pazīstams visiem, tad jā, saprotami, ka tevi cienīs, lai nesēdētu ķurmī.
  11. aha, daudzi nav mierā ar viņu, kā ar adminu, jo viņam nav tādas sajēgas, lai citus varētu likt jailā nepatiesi. p.s. kad beigsies bans, jeb, pēc 24h no plkst. 20:00 rīt, tad vēlos saņemt unjailu, paldies.
×
×
  • Create New...