• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Dzihads Gerkans

OldSchool
  • Posts

    1,273
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Posts posted by Dzihads Gerkans

  1. . Tavs niks spēlē : Dzihad Gerkhan

    2. Administrātora niks spēlē : Richard Blumenthal

    3. Pierādījumi par pārkāpumu : Ko man SS ar jailu dot?

    4. Apraksts par situāciju : Iemet jailā uz 6000 sekundēm par  DM un carDM, bļāvu čalim lai kāpj laukā, nekāpa. Izkāpjot no auto sāku pa viņu  šaut un nošāvu. Blūmentāls iemet jailā. Like es šāvu pa savu auto:? Viņš manu auto bija nozadzis, pēc tam vēl uzmet  ignoru reportā? Like hello?

    Tur nav DM, jo tam bija iemesls, jo mans auto tika nozagts, carDM arī bija iemesls tāds pats, moš man tur iekšā svarīgi dokumenti un vajadzēja dokumentus dabūt?

    Esmu mafijas boss man nauda ir, lai nopirktu jaunu, tapēc CS tur arī nevar būt, vienkārši iekšā moš bija dokumenti?

    Nepadomāji par to Blūmentāl?

    • Upvote 3
  2. 1 hour ago, CripplingDepression said:

    Noteikumos kaut kur rakstīts ka jābridina? Ne nav. Beidz raudāt tak, kad man bija 16 biedri on bez bridinajuma iemeta wp. Samierinies un domā citreiz pirms invo parak daudz cilveku.

    LMFAO samierinies, ej palasi noteikumus, kad varēsi savākt normālus pepiņus, nevis savus sīkos brālēnus ko onkulis uztaisījja tev, tad nāc runāt <3

  3. 1. Tavs niks spēlē : Dzihad Gerkhan

    2. Administrātora niks spēlē : Diego Quarz 

    3. Pierādījumi par pārkāpumu :

    4. Apraksts par situāciju : Tātad, uzsākam pakaļ dzīšanos, atkārtoti, jo pirms tam mūsu draugs Vanags nemāceja roleplayot, tātad iepisās sienā, bez nekādam problēmām izkāpj no, probably kāpjot arī uztaisa QS , vienkārši uzskrien virsū pēc tam vēl, nu tas nav īsti normāli, saprastu ja sāktu šaut ar kaut kādu roleplay, bet bez nekādām roleplay komandām to dara. Jau kurā sūdzība par šo jaunieti.

  4. 1. Apraksts par problēmu : Nu ķipa sēdēju spamoju GSG gaidīju kad ienāks on, skatos ka iespamoju ar, bet nerādas kuru bandu iespamoju un neviena banda nebija on, pēc tam arī ķipa uzvarēju, bet nu hvz. Basically iespamoju neredzamu zonu neredzamai bandai.

    3. Pierādījumi par problēmu : 

    Rekur ķipa iespamoju to zonu, bet hvz ko es iespamoju.

    https://prnt.sc/kqtvv9

    Te uzvarējām

    https://prnt.sc/kqtvx3

  5. 41 minutes ago, PretHax said:

     :D:D:D Tu tiešām esi mazliet retardēts,tas signs vnk OP ,tava vecene ,ne,a ja,piedod,tev nav :(  :D kkads lašaraika signs? man draugi ir vairāk ,ka tev gadi ,mazais šmurguli,pats vari saavu jebalu zavaļit,man poh,kads tu Conorika grupejums,tpt jus visi boti,zonas tik ņem,kad gsg on,tu vsp šaut nemāki,sēdi vien savos pameros ,tālu tiksi,čau.

    P.S. Tev tur ''Member title'' vietā vajag nevis ''Apdāvināts idiots'' ,bet gan apdauzīts Lox :) 

    Ja tu būtu kaut cik gudrs,tu netēlotu nekādu te retardu un mācītos zaļais krabi,tākā tev tā nav,tad vien esi,SAD LIFE, un jā ,iemācies kko citu uzrakstit,nevis par mammam kko dirst,es tev pasaku,tas jau tev bus jauns sasniegums,mosh maxima tiksi par kasieti. ;)

    Yo Santino, nezinu kapēc taisīji jaunu prof, jo tulīt atkal sēdēsi zem suspja.

    • Upvote 1
  6. es diemžel izglītojos un esmu gudrāks neka tu es tik te sb speleju jo taisu kaut ko intresantu lai paradītu latviešu īsto samp.lv serveri :)

    Nuuu, par to izglītošanos es nebūtu tik pārliecināts, jo es nevaru izprast ko nozīmē šis - zin ko es tev pateikšu džugi mankare osti pipeli dikana melne autist , bet nu jā .

    Paldies par wp un jebli ciet

  7. Pastāv tāds forumā noteikums.

     

    Es neiedziļināšos tajos noteikumos, bet pastāv tāds noteikums:

     

    *Ja persona raksta bana apelācijas vai tās pašas sūdzības nedrīkst izteikties cita persona, kura nav iesaistīta šajā sūdzībā/bana apelācijā..

     

    Sūdzība ir tāda pati kā bana apelācija.

     

    Šeit jau vaidzēja būt +wp tev.

    Draugs, ir arī tāda iespēja , ka Moderators izvēlas neiedot wp, jo uzskata ka šis posts nav lieks, tas ir darīts neskaitāmas reizes un to ir darījuši visi Moderatori, ja tu vēlies vari moš arī taisīt sūdzību par katru reizi, kad tas ir noticis.

     

    Es saprotu, tu atnāc uz šo komūnu, lai veidotu drāmu , kur tai nevajadzētu būt, bet tu varētu nedaudz piebremzēt.

     

    Pēdējais posts no manis, gaidīšu Kekssa atbildi. Bučas, mīlu <3

  8. O, paldies par sūdzību mīļum, beidzot dabūšu izteikties.

    Nuu, es neredzu nekādu pārkāpumu tur, jo tas lieks posts nav. Es tikai pierādu pretējo tavam teiktajam ar screeniem, kuri ir redzami tajā imgur.com linkā, jo tev nepadodas melot. 

    Un par līšanu Kristapam, es hujzin no kurienes tu to izvilki, bet nu čalīt tev ir talants huiņu izdomāt.

     

    āā un paldies par to, ka manu profilu nolinkoji, būs vēl daži viewi klāt, bučas <3

    • Upvote 3
  9. Tu esi līderis vai nē? Ja nevari savākt savus kadrus, nespēj novadīt bandu un spēlēt pēc noteikumiem, tad kam tev līderi?

     

    Un attieksme ir svarīga lieta. To nevajag bāzt kurā katrā vietā :D

    Tas, ka mani nepaklausa nenozīme, ka man ir jāsez tāds pats sods kā viņiem, kaut arī neko neesmu darījis. 

    Tu čalīt tagad runā par samp.lv , nevis par ģimeni kaut kādu kur bļe klausa senča/muteres pavēlēm.

    • Downvote 1
  10. Tu to savu attieksmi vari iebāzt kaut kur, bet tas ir cits jautājums.

     

    Nu un kuru daļu no ārpus tur var redzēt? Ķipa braucam garām un manējais izšauj vienu lodi un pēc tam uz zonu aizpisam atpakaļ? Pēc tam kad jau braucām garām tiem apaļajiem mēsliem tie bija reāli pie zonas tieši.

     

    Pēc tam galvenais iepis tos divus par ārpus, bet es pat neizšāvu un mani iemet uz 1h , vot pasaki man bļe kā tas strādā?

  11. ​1. Juan Gerkhan


    2. Frank Underwood


    3.  https://prnt.sc/j3hest


    https://prnt.sc/j3hf1a


    4. Tev ar jebaļņiku viss labi čalīt? Pieņēma par adminu tagad vari savus sodus izdomāt?


    Karojam terrā , labi moš izbraucām nedaudz ārpus kad taisījām DB, bet sākām šaut tikai kad jau gandrīz bijām zonā. Bākš ***. Underwoods iemet trīs mūsējos par ārpus uz stundu jailā, es atvainojos tev viss ir labi? Uz stundu par ārpus? Terrās viss ko es esmu redzējis kiko un tu iepis uz vienu stundu? Pēc tam otrajā  paprasīju kāpēc man ķipa ir stunda, ja viņi sāka šaut un es biju tikai pie stūres , sekojoša atbilde redzama otrajā scrēnā. Es saprotu, ka ķip gribi būt labiņais un censties ieviest RP, bet liekot uz 1h par ārpus tas nesanāks čalīt , tikai vairāk heitu dabūsi.


    • Upvote 4
    • Downvote 1
×
×
  • Create New...