• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

#Nātre

Veterāns
  • Posts

    1,220
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by #Nātre

  1. Awai, nejaushi uzspiedu 3x C + scope nu sorry es negribeju
  2. Ļoti lūdzu nelikt warn, bet tu nopirki komplektu līdzi ņemšanai un tas uzreiz nepalīdz izsalkumam, to tu ņem līdzi. Ja gribi uz vietas paēst tad vajag ņemt uz vienu augstāk vienmēr.!
  3. 1.Video- ir labi redzams ka terra netika nozagta, sūdzība aplama, jo mazs pierādījumi TC. 2.Video- Nav tiešo pierādījumu kas tas bija Rifas, jo serverī ir daudz cilvēki on. Nepietiekoši pierādījumu TC. 3.Video- Pienākas bans par DB, bet jāskatās kuri ir šāvuši. KĀDS BĻE WP TU GALĪGI ATSISTS ESI ? xD Te var TC, jo viss skaidri redzams, WP nebūs maksimāli vienam vai otram bans par DB.!
  4. Kova dīvains tu esi.! Sākumā saki ka celsi samp.lv un netaisies taisīt viņu ciet kaut būs 1 cilvēks online. Tagad ar šito darbību tu pierādi ka tu esi zaudējis MPsūdam, tu saprati ka neko vairāk izdarīt nevari un viss? Dod jau īpašnieku kādam citam, tāpat tu neko nejeēdz darīt. Kādā vastī tu centīsies uztaisīt serveri pie tevis nenāks, ne Krievi ne viens nenāks, ar šitādu attieksmi tu neko nepacelsi.

    1. #Nātre

      #Nātre

      Tu vērosi kas notiek? Labāk tu sāktu ko darīt, nevis vēros kā viss ripos kaķim zem astes.!

    2. Sarkanais Kamars
  5. Kova, lūdzu attīri savu PM. Man problēmas ar līderi

  6. Dzokeli, kapec nevar iedot 12 un izlabot RP, ka citiem tas ir iespejams.?

  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Maak Sawyer 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Haralds Korneo 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : 1 reizi nejaushi iesitu, man nomest edienu. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Vina 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video http://prnt.sc/e88xt1
  8. Kāds rīt piedalās Vieglatlētikas sacensībās? Rīgā? :D

  9. Es hujej, man pings bija 300-400 un mani ban par HPH, Bans patiess. Te chalis nolec HP pilnas, ***? Andrew tak tu sikais beidz attaisnoties. Es nevaru, te labi redzams HPH. TC un Acc off. Lai pērk vēl, naudas daudz. Nav tas bugs. Jesica pierādīja. Liekat WP, vienkārši besī kad sāk šītā melot, bugi utt. Tak tu bļe nofilmē video, kur tev sanāks HP nenoņemt? Low.
  10. Mark Lane? Tevi nopalīja ka 150 Euro iemeti?

    1. -EddieM

      -EddieM

      Tas nozīmē, ja esmu no Ventspils tad tas esmu es? Es daudzus pazīstu no Ventspils kas spēlē šeit. Un pat arī ja tā būtu man pc neredzētu tad. :D

  11. es varu pārfilmēt video gudriniek,. Paskaties Bana apelāciju, tas arī stāvēja sākumā.
  12. Autist, paskaties video Jeff ari skraida. -_- Tas ka tu atsists pa dzivi tikai proti ar Aim spelet, neskaitas kad citi ari. Noperc brilles, ja neredzi ka vinsh skraida ari.
  13. Pelīti? Ok ņem Video, kur pierādu ka nav aims.
  14. Maak_Sawyer Jesica Cookie http://www.samp.lv/index.php?/topic/93754-bans-daumants-chestwoot-kautka-ta/ Kāds bļed aims? Aims ir kad visas lodes strāpi nevis tikai dažas.!!!!
  15. True.

    1. Dievs Chengalz

      Dievs Chengalz

      pirmajas sekundes padomaju,ka tev labak nvjg nemt awiku,bet atrak butu to pirmo pacaku panemis,butu panemis round,bet tā,ka tev ir vnk pzdc,bija vot šitā :DDD

    2. Kruos

      Kruos

      Nais, kāds tev ranks?

    3. #Nātre

      #Nātre

      Man bija MG2 un draugam VAC ielika, un tagad MG1

  16. 1. Tavs niks spēlē : Maak Sawyer 2. Administrātora niks spēlē : Jesica Cookie 3. Pierādījumi par pārkāpumu : Nonema lideri. 4. Apraksts par situāciju : Nebiju 3 dienas aktīvs deļ PC, un Jesica pat neiedeva man Warn. Uzreiz pa taisno off? Tas ir absurds.
  17. SAMP.LV Admini, nebiju aktīvs 3 dienas, dēļ PC. Tas bija remontā, neielika pat WARN. Uzreiz Līderis off? Tu nopietni? Pff.

    1. ✞ ✞ ✞

      ✞ ✞ ✞

      Daaa, ko tu gribēji? Šeit, lai būtu līderis ir jābūt za drotam..

    2. Wildcat's

      Wildcat's

      Vecīt, es vienreiz uz vienu dienu nebiju un Benjamins man noņēma LSPD līderi un uzlika sev, jo es esot neaktīvs...

  18. 1. Tavs niks spēlē : Joe Sawyer 2. Administrātora niks spēlē : Jim Cortnez 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://www.samp.lv/index.php?/topic/93476-sūdzība-jeff-cub-sawyer-aimbot/ 4. Apraksts par situāciju : Tu galigi atsists? Neredzi kad tam chalim staav MODI, tu bljed pieradi ka vinam ir tiri noformuleti tie MODI. Redzas, kad SKINS STAAV VINAM PRIEKSHA, BET IEROCIS SHKIBI, TAS KAD MODUS VEIDOJA AUTISTI, NESKAITAS KAD TAS IR AIMS. http://prnt.sc/d9794f ​Redzas ka lago M4 mods
  19. Nevaru tagad būt aktīvs. 2dien braucu uz ārzemēm, aktivitāte būs nakošāš nedēļas brīvdienās.

  20. Samp.lv ir brīnumu pasaka. http://prnt.sc/d5js0t

    1. Hitman

      Hitman

      sen zināms joks, ja nav beigusies terra, bet laiks ir, trešā gang var iespamot kautvai tām divām terra nav vel beigusies

    2. Sarkanais Kamars

      Sarkanais Kamars

      tas sīkums nevis bugs... :D labot to viegli...

  21. Mums laikos vienīgi sniegs tā birst? Jau apmēram 5-8 CM :d

    1. Keipers

      Keipers

      Pie mums arī apmēram tāpat. Jāgaida kamēr ledu lies, varēs hoķi igrāt. :D

  22. Kortness ej attīsties. Tu posto tur kur te nav atļauja... Iepis sev Warn. Jo tev tur nevar postot, nabags. Man tie warn ir pie vienas vietas.

    1. Show previous comments  4 more
    2. #Nātre

      #Nātre

      Es atbildeju, jo tev cits neatbildes, jo WP bial dabut, bet man ir pie kajas tas.

    3. Narkomāns Rocky

      Narkomāns Rocky

      Nātrite pats ej attīsties heiter . ;*

    4. #Nātre

      #Nātre

      Nemainishu domu tava pieteikums neceri

×
×
  • Create New...