• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

MilkySis'

Miss
  • Posts

    260
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

MilkySis' last won the day on October 5 2018

MilkySis' had the most liked content!

Social Info

4 Followers

About MilkySis'

  • Birthday July 28

Profile Information

  • Gender
    Female
  • InGame
    Rebecca Rossi

Recent Profile Visitors

7,580 profile views

MilkySis''s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

472

Reputation

  1. Iesakat kādu labu filmu, vislabāk psychological horror vai sci-fi.

    1. Show previous comments  1 more
    2. MilkySis'

      MilkySis'

      Cmon, step up your game, esmu jau visas redzējusi kas ir tajā listā ;((

    3. Delakruze

      Delakruze

      @MilkySis' :DDD Tad nevarēšu palīdzēt.

    4. La!kam
  2. 1. Tavs niks iekš serverī?: Rebecca Rossi 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Luis Morreti 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Viņš nozaga manu tālbraucēju mašīnu, es noRPoju, ka izvelku ieroci un sāku bērt pa viņu lai sabojātu mašīnu, viņš sāka IC bļaut rupjus vārdus un nomixoja ''DM'', tad es nošāvu viņu un viņš uztaisīja OOC insult. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time):
  3. 1. Tavs niks iekš serverī?: Rebecca Rossi 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Nikita Veremeicik 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Nikita - HACK, kā no mafijas var dabūt armor ? + vēl noDMoja, bet ss tas nav redzams. Luis vēl teica, ka Nikitam ne HP ne armor negāja nost. Vēl vēlāk redzēju viņu lidinamies apkārt. Un vēl ieročus nozaga no busa. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): Time diemžēl nebūs, bet tas notika šodien no rīta, Tremeks vēl var pierādīt, jo mani jail iemeta par PG. Kur viņš bija ātrāk?
  4. Tas nav aizliegts. Tā nemaz nav nekāda appišana. Tu neveidoji RP līgumu, tādējādi iekš spēles iedevi viņam vienkārši naudu.
  5. Šī sūdzība ir par foruma lietotaju - Tubzix. Tātad, pirmais iespaids par viņa signaturiem bija šāds - niks neiederas, un slikta kvalitāte. Tāpēc arī sāka rasties aizdomas par to, ka darbs ir viņa paša veidots. Un tā, nedaudz parakņājoties pa deviantart, atradu šādu pašu darbu. Nebrīnītos, ja otrs arī ir zagts. Lūdzu suspend viņam.
  6. Kāpēc gan IC nevarētu notik soču olimpiāde, ne tikai OOC? Nu es nezinu, lai lemj administrātori.
  7. Es atvainojos, ka es šeit postoju, bet vai tad samp.lv serveris netiek uzskatīts kā Latvija? Ja tā, tad jau tas par sočiem nav nekas īpašs.
  8. 1. Tavs niks iekš serverī?: Rebecca Rossi 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Michael Madler 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: DM, CS 4. Kā vainas dēļ tas notika?: Viņa, 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video(bilde un video ir jābūt gan ar /timestamp, gan ar /time): Time nepaspēju, bet tie kas tajā laikā bija INGAME, var atcerēties tos sludinājumus. http://prntscr.com/2sfknl http://prntscr.com/2sfkvs http://prntscr.com/2sfl4d
  9. Paldies visiem, kas palīdzēja. Funks un Camerons atrisināja situāciju, paldies!
  10. Nūm, es pamēģināšu Marka ieteikumu, tagad nevaru to izdarīt, jo vecāki skatās televīziju, un tas internets ir saistīts ar to modemu un jā, kaut kā tā...
  11. Bet man ir rūteris, un IP nomainīt nemāku. ;$
  12. Kāds varētu šo izskaidrot? Esmu mēģinājusi vairākas reizes gājusi iekšā un ārā, bet nekas nemainās. IP nomainīt nevaru, jo man ir lattelecom rūteris*...
  13. HP hack var arī izslēgt. Kad tevi nošaus, tad teiksi, ka tagad vairāk nav tādi ''lagi'', ka kādu nevar nošaut. Mafbizz laikā visus varēja nošaut, mierīgi. <_<
  14. 1. Tavs niks iekš serverī?: Rebecca Koehler, bet video filmēja Sebastian Begal. 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?: Mark Scofield 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: HP Hack terras laikā. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Viņa. 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:
×
×
  • Create New...