• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Dealing Ounces

Lietotājs+
  • Posts

    143
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dealing Ounces

  1. kada jega no tehnika ja update tapat nak 1x gada?

    1. Show previous comments  2 more
    2. JackeyMAD

      JackeyMAD

      Kāda jēga no Tevis, ja tikai negācijas dzird no Tavas mutes :1f914:

    3. darkijs ♡

      darkijs ♡

      xaxa, nezinu, labāk atpakaļ PoFo* :1f602:

    4. TraxDzex

      TraxDzex

      @Sarkanais Kamars Kāda jēga no tevis, ja pieņem neaktivus adminus, un kas tiešam palidz serverim atsaki, cilvēki prasija jaunu staff tu pieņem visus vecos, jo lūk viņiem ir pieredze, a tu jau nezini ka piesedz tieši tadi visus, kaunejies būtu.

  2. У МОЕЙ ДЕВУШКИ ДЕНЬ РОЖДЕНИЯ

  3. Tu svaigasi gaiss, lowaks nav apvainojums var redzēt kā 3lvl admina dabuji tagad blatos te kaut ko, sakapa galva tapat ka flakonam kadreiz. Pat ja es tev saku lowaks tas par tevi ir fakts, un par faktiem neapvainojas.
  4. 1. Tavs niks spēlē :Pablo Walker 2. Administrātora niks spēlē : Mike_Scofield 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://prntscr.com/oa42ae 4. Apraksts par situāciju : LOWAKS NAV APVAINOJUMS TAS IR FAKTS PAR TEVI PIRKTAIS SUD GABALS TU!!
  5. Aij ble pis izaugt, bail ka sampā aizskar, jebaķ tu tak esi dievs . Krč pašol ***,
  6. Ko tu piepisies viņai, sūdus savārīji, muti pavārstiji, viss sodu nopelnīji. Neraudi bērnc, dabūšu es savu wp
  7. Džihādist, kā sencim?

  8. Atvainojos nelīdzsvarotais cilvēciņ, sacīšu to, ka es ne tevi, ne Matthewu nenosaucu par loxu, tas bija domāts par cilvēku, kurš vispār samp nespēlē, so kam pis vai tu liec sūdzību vai neliec? xd
  9. Kurš nāks sisties ar oliņām? xd

    1. La!kam

      La!kam

      tev tak nav ko sist :D

    2. Atyen

      Atyen

      ejat jūs *** ar savām lieldienām,zbal hujovijie svētki.

  10. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem 1. Tavs niks spēlē : Nav vajadzīgs. 2. Administrātora niks spēlē : Richard_Blumenthals. 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://www.samp.lv/index.php?/topic/113955-bans-mattias-mendez/&do=findComment&comment=893245 4. Apraksts par situāciju : Tajā video var redzēt, ka tam Pucēns ir aimbots, paša viņa video sevi nodod: http://prntscr.com/ixjo68 Sākat skatīties video no 1.35 tas ir aims, jo velk tēmeklis uz cilvēku, kad viņš aizskrien, ja vēlaties pārbaudīt, uzrakstiet man privāti, zinu šo aimbota nosaukumu. Nekad ar roku tev neies tik precīzi uz cilvēku. Vēl nolādēšu video, ja persona izdzēš no kanāla video! Es neko nepārmetu, varbūt tu pat nenoskatījies video, izlasīji ko uzraksta mazāka līmeņa administrators, ka unbans un viss, bet es iesaku jums būt vērīgākiem. B) NostArKrāpniekiem!
  11. 1. Cik tev gadu??? 2.Ja tik ļoti gribi unbanu tad bļ@ nopērc Vnk.No tās dienas līdz šodienai kad tev uzlika banu,sen jau būtu nopiricis 5unbanus. 3.Zināsi kā draudēt meitenēm -__- vienīgais mēs nezinam Kas un kā bija ;)
  12. Atvqinojos par postu bet,ko tu dirs? Paskatīties cik rūdas,paskatīties var arī bez busa
  13. Tu esi cirvis??127k uz rokas ir maz,skatoties ka citiem parasti pie milliona ir
  14. nezin kaa tas ir? skaties atver durvis,nu parauj to suudu,un tad izkriiti nevis izej,jo ja mashiina brauc tu tak neteiksi ka izkaapi,bet izkriti ;)
  15. Kada sakara par skaistajiem vardiem suspend? vins visus lamu vardus aizklaja ar * tatad tas ir apslepts un nepabeigts,par to nedrikst likt suspend ;) es ta domaju,bet par temu,jaa piekriitu mike dundee gariigi slims un atpalicis,kas nedabujot savu uzspiezh kautko,kaa te redzams,izsak sakot pilniigs pun****s,kuram gribetos 1 aci izsist tam ublju**** nezin kaa tas ir? skaties atver durvis,nu parauj to suudu,un tad izkriiti nevis izej,jo ja mashiina brauc tu tak neteiksi ka izkaapi,bet izkriti ;)
  16. 1. Tavs niks serverī:Jason_Deray 2. Admina niks serverī:Daniels_Stiflers 3. Pierādījumi (Screenshots/Video):1 daļa,pierādijumi :hronoloģiska secība http://fotohost.lv/i...dynxl62weza.png http://fotohost.lv/i...r3j0vka2jnz.png http://fotohost.lv/i...a5et4bweywz.png http://fotohost.lv/i...7ad5umdbslo.png http://fotohost.lv/i...lw9e27xlq0e.png http://fotohost.lv/i...pmq6hc7fyh1.png vot tāds vot admins!!! 2 daļa pierādijumi!! 4. Apraksts par situāciju.Sveiki,tātad sūdzos par šo adminu un par to ka pēc manām domām šis bans ir nepareizs,un atkal ielikts ar neredzīgām acīm jo,šis ''augstās klasses'' admins,mani jau iesēdināja par CS un pēctam saprata ka viņam nav taisnība,bet no Jail neizlaida jo teica ka ir pateicis to jau citiem adminiem sk. 1 daļa pierādijumi!! Un tagad cits story,vakar tiku Jail,par ko? Par to ka iegāju bārā,gribēju iedzert,tu bija 2 LMV čaļi,kr4 vienam tur ***ja 1 ***,un teica lai pišos prom,es teicu ka neiešu peace,es tik iedzer,nu pēc tam viens piedāvāja pa seju,es piekritu viņš iesita ,es pretī un tad 1 ar deagle man iešāva,izvilku vepu nošāvu vinju,un tad cits sāka šāut,praktiski nošāvu bet 1 shootgun šāviens visu izteica,es nomiru un srazu Jails, par DM,galvenais par to ka aizstāvējos,bet tas vēl būtu mazākais!! Pēctam satiku tur maza ranga čali NO LM tad no sākuma tur paspēlējāmies,un tad kāds teica ka LM smird,un tas no Lm kas bija banā kamerā sāka dirst virsu Pa OOC,un es arī pateicu ka SYY bandas radītājs (māte)smird tas bija apvainojums IC uz bandas radītāju,kas piedzemdēja bossu,kr4 OOC nsults nekādi nesanāk,un pēc 10min Es esmu banots par OOCinsult,domāju kāds ielicis sūdzību,bet ne,admins vnk izdomāja ielikt mani,nevis to otru kas dirsa OOC čatā kautko,kas sanāca ooc insult,tpc jo tas kas teica ka OOC insult,tas no LM teica ,''a man pohhuj,mēs te tāpat jailDM,gaidu pierādijumus par manu OOCinsult,jo bans bez reason nav bans,pierādijumi 2 daļa skatīties!!! Jā,tikko ieraudziju ka viņš uzlika banu uz 365 bans aktīvs,bet ieejot spēlē man nerādās ka man ir bans,tpc tik gāju spēlēt ;) + kādā sakarā man bans uz 7 bet citam playeram tikai uz 1 dienu??? un noteikumos par sodiem,rakstīts ka no 1-7 dienām bans,un nav rakstīts ka (atkarīgs no admina) nesaprotu 1 lietu,ja pat es ko pateicu,jēga uz 7 dienām,a ja es pateikšu kautko riktīgi daudz spamošu par kāda ģimeni ko,tpt ieliks uz 7 dienām,+ ka es neko traku,vspr neko neapvainoju,varat izskaidrot????? http://fotohost.lv/images/xmi6or3ave74mbnw4sz.png
  17. 1. Tavs niks iekš serverī?:Jason_Deray 2. Pārkāpēja niks iekš serverī?:Stivais_Jānis 3. Ko pārkāpējs darīja? Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Raktija bezsakarus /d čatā!!un aizvainoja spēlētājus 4. Kā vainas dēļ tas notika?viņa 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video http://fotohost.lv/i...dv9qq1f8q4q.png http://fotohost.lv/i...vljeufje6jf.png http://fotohost.lv/i...fnwgcfhm24b.png Ir editots
  18. Nu to es nedaudz ceru jā,jo krāju naudu biznesam,atkal kādu huiņu nemācēja norm sataisīt,un viss pazuda,tas pats kas ar slimīcu ;)
  19. 1. Tavs niks iekš serverī?:James_Franklin 2. Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo:Tātad pēc servera vairākiem čakariem ieeju serverī un,atspawnojos SF STACIJĀ ,mājas kas man bija nav,mašīnas ar nav,no 600k kontā ir tikai -37k,nav nekādas būtības ka meloju,jo kā pelnot naudu PD varu dabut -37k kontā?Neloģiski,gaidu ko admini var teikt par šo,un vai ir iespēja ko dabūt back,((SS ar māju ir,ar naudu nav bet tur viss skaidrs)) 3. Bugs/kļūda/Cits(Vajadzīgo iezīm)?Nav bugs bet kāda kļūda ;) 4. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video:http://www.bildites.lv/viewer.php?file=2mscvztyu4vyb3ir0d5.png māja kas pazuda,ja vajag vel ss sakat!!
  20. Mark saproti,lieta tāda ka Mani ieliek jai uz 10k sec,izmet no organizācijas kur bija 8 rangs,mana kontā tgd ir -37k Un neviens nevar paskaidrot par ko tāds sods,uzrakstiju reportu atbilde Administrators (nenosaukts) Tu ārdijies ar hunter spawnā ,viss,zvēru nedariju nekā tāda,man liekas kāds speciāli tādu uztaisijis ;(
  21. Nu WTF? man tagad sakaa ka esmu pa spawn lidinājies un šaudijies ar hunter,man vajag pierādijumus,nekā tada nedariju Varbūt kāds admins var palīdzēt,vai ielikt,kā es un kur ārdijos ar hunter pa spawn???
  22. Nu lai tad kautvai pasaka un pierāda par ko tāds drausmīgs sods jāsēž,ja pat nav nekādas drausmīgas sūdzības par massiveDM,DB or smthing
  23. Nu varbūt ir bijis tev,bet ir parr ko,a man ieeju serverī,zbisais laiks skatos ~10 000 sec Pirms pēdējo reizi gāju sagaidiju PD un viss ienāku un Da labi :D
  24. Jā,es nezinu kas ar mani notika un kāpēc smirdēju,bet tas laiks arī smieklīgs 10 000 sekunžu <_<
×
×
  • Create New...