• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

REKUR KUR LAKIJS

Veterāns
  • Posts

    2,120
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    6

Posts posted by REKUR KUR LAKIJS

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Lucky Wright


    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Sergeis Andreis


    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : publiskā vietā, šajā gadījumā slimnīcā prasa vai var tikt gangā. :D man šķiet, ka tas Cody ar viņu nemaz nepazina, uzreiz MG klāt. 


    4. Kā vainas dēļ tas notika : ..


    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)


    thumbnail.png


     


  2. ivm50xps4n6m2xljr4.png

     

    820898_m.png

     

    [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem

     

     

    Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks]

     

    1. Tavs niks spēlē : Chucky Makaveli.

    2. Administrātora niks spēlē : Mark Lane, Mike Scofield.
    3. Pierādījumi par pārkāpumu : Nebūs.
    4. Apraksts par situāciju : Da, ko.... Viens iemet jailā par cs, jo menti bija pie manīm, bet viņi visu caur /b prasīja + man ir licese un es pat neko nedarīju. Laikam jau nezini kas ir cs, paši viņi ar privāto mašīnu vien braukājas. Otrs Mike Scofield galīgs autists. Visu laiku ar tizliem reasoniem met ārā no servera. Rakstu pa /report, viņš izmet ar rsn "Nomierinies". Dabas kļūda bļ

  3. Sākumā izskatijās, ka animācija ir iebugojusies, bet tālāk jau viņš vnk sāka hakot. Tiešām piekritīšu Nātrei, ka ar animbug tu žogu nesaplēstu, bet gan bugotos cauri.

     

    Liec tos wp cik gribi.

     

     

    E: A jā, čista ja par kkādu citu ieliktu šādu sūdzību, piem -Howiju, sen jau pateiktu, ka haki un tc. :D :D

    • Upvote 2
  4. ir lieta, ka tas /acceptdeath nav līdz galam salabots. Nomirstot dažreiz, ir tā, ka esi kkādos jobanos laukos, vai arī iekš mājas, bet ja paspēj uzrakstīt to accept, tad ārstiem jābrauc diezgan liels gabals līdz tie laukiem. Par otro screenu varu teikt to, ka tur ir jaunais IM hoods, tur nav bugu. Ar to jāsamierinās, ka spēlētāji uzraksta /acceptdeath ne tajā brīdi, tāpēc paskaties - ja ir uz laukiem - nebrauc, pajebaķ. 

    • Upvote 4
  5. Antičīta vaina, sen jau zināms, ka hujovs antičīts te. Visticamāk, ka pings bijis diezgan liels, vai arī esi nesies diezgan lielā ātrumā no kalna. Tev neko neatdos, vēljovairāk tie ir tikai 40k, par kuriem Audio ir kkā pie dirsas. Servera vaina, ik pa reizei izkiko, tāpēc pats nestrādāju par tālbraucēju. 

  6. dat rp. Čali, rl tev arī iekurījot zaļo vai ieedot kkādas narkotikas nesadzīst kāds pušums or smth. Narkas ierijot tev ir kaifs, vai sūdīgi, viens no diviem. Narkas ierijot mazliet HP nāk klāt, un burgeri arī. Ja nemaldos, ēdot lielāku burgeri, dod vairāk hp, tas pats ar narku daudzumu. 

    Te tak laikam bija rp serveris, tad arī spēlēsim pēc rp.

×
×
  • Create New...