• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Wildcat's

OldSchool
  • Posts

    720
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by Wildcat's

  1. Klausies, tagad jau smieklīgi sāk palikt. Tu gribi man teikt, ka tu netīšām paskatījies listā viņa ID, netīšām uzrakstīji ''/eject ID'' un tad aizbrauci?

    Ar šitiem tekstiem tu pēctam nonāc sev pretrunās. Tas ir skaidrs, ka nekāds Hard RP te nebūs, es tomēr te esmu kādu laiciņu ilgāk nekā tu, ja tīri tā paskatās pie profiliem. Diezgan vienkārši, es vienkārši braukāju ar taksi, vedu cilvēkus, ''braukāju un ierēcu'', bet tad parādās tāds kruts čalis kā tu, kurš manā vietā nolemj ka man ir jātērē savs laiks un jāskrien kaut kur.

    Sūdzību ieliku vienkārši tāpēc, lai pačakarētu tevi, jo tu pačakarēji mani. Par laiku neuztraucies, vairāk kā piecas minūtes neaizņēma. :*

  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Max Black

    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Zigmars Drebelis

    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Šancēju par taksometra vadītāju, savācu Zigmāru un Stefanu, bij jāved uz GSG hood. Nometot viņu, čalis izkāpa ārā un uzreiz kāpa iekšā, domāju ka grib kaut kur citur braukt un vēl pagaidīju. Rezultātā izmeta mani no mašīnas (bez RP), izmeta Stefanu no mašīnas (arī bez RP) un vēl pa ceļam notrieca kaut kādu low levelu.

    4. Kā vainas dēļ tas notika : Zigmāra.

    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://failiem.lv/u/waun9fuq#/view/Grand+Theft+Auto++San+Andreas+2018.09.03+-+20.00.09.05.DVR_Trim.mp4;play

  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Sean_Collins


    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Lee_Cordinelli, Jon_Keenan, Alfreds_Lapins, Artis_Makaveli


    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Nu, sēžam hood, pēkšņi iesperas GSG un ar drive by visus atmočī.


    4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu vainas dēļ.


    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)



    • Downvote 2
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Sean_Collins


    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kai_Jones


    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Braukājām ar bandas biedru, stāvēja šitie čubriki. Piebraucu sasveicināties ar Darkiju, a šitas Kai izliecas pa logu un taisa stāvošu DB.


    4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa vainas dēļ.


    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)



     


    (Tam video tāda migla pāri, nezinu kāpēc)


     


  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Sean_Collins


    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Maikl_Cammisano, Jamal_Gerkhan


    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Stāvēju ar zvaigzni vienu, šitie piebrac ar sirēnām. Es uz ātro reakciju bēgu prom, šitais ar radaru spamo līdz 6 zvaigznēm, pēctam sašauj mani un vēl sāk apcietināt manu draugu, kas vispār neko nedarīja.


    4. Kā vainas dēļ tas notika : Droši vien ka viņu


    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://youtu.be/pQFZl_aLTyg


  6. Sāksim ar to, ka šobrīd, es nemaz neceru uz nekādu unjailu. Tas, protams, būtu jauki, bet mērķis ir norādīt uz kļūmi, jo cik saprotu viņš ir jauns admins. Kā arī man pierādījumu nav.

     

    1. Tavs niks spēlē : Sean_Collins
    2. Administrātora niks spēlē : Dylan_Colucci
    3. Pierādījumi par pārkāpumu : Nav, nepaspēju neko tur izdarīt.
    4. Apraksts par situāciju : Tātad, tika uzsākta pakaļdzīšanās pēc sadursmes ar policijas auto (tas TIKA noRPots, jo sadursme bija smaga). Bēgšanas iemesls bija tas, ka man nebija automašīnas tehniskās pases. Tātad, mēs bēgam, viss kārtībā. Tad kad sāka benzīns iet uz beigām, mēs nolēmām mēģināt noīrēt auto, pie LS autoveikala manis vadītais Bullet uz bremzēšanu saslīdēja un mēs tā ''nobučojām'' sienu. Es paspēju izkāpt ārā ar domu paiet malā, lai tas policists mani nenotriec, bet pagāja max 3 sekundes, kad Dylans mani iejailoja par nonRP driving.

    Tātad, pirmkārt- pēc noteikumu 7 update, ir noteikts ka spēlētājiem NAV jāizmanto roleplay komandas, ja sadursme ir vāja, kas šajā gadījumā tāda arī bija. Sadursme nevarēja būt letāla ņemot vērā ātrumu un to, ka tas ir moderns sporta auto.

    Otrkārt, mēs vēlējāmies sākt RP situāciju ar visu sadursmi un skriešanu uz nomas mašīnu, tāds bija mērķis, bet Dylan mūs iejailoja pirms es vispār komandu paspēju uzrakstīt.

    • Upvote 2
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Sean_Collins


    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jim Lawrence, Matthew Howard, Lawrinson Lawrence


    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Ierados kā žurnālists Ceļu Policjas pieņemšanā, sāku fotogrāfēt, pateicu vēl, ka priekš ziņām. Tad no kaut kurienes izlec šie OMEGAS pro roleplayeri un sāk man dirst, ka nafig es fočēju Omegu, tas ir specdienests un es taisu CS utt. Tajā brīdī es no smiekliem gandrīz kolu uz klaviatūras izspļāvu. Tu nopietni? Viņi ar emkām staigā riņķī pa pieņemšanu, pats pateica: ''Esam specdienests''. Jā, jūs esat specdienests, nafig jūs tur rādāties ceļu policijas pieņemšanā?


    Vispār vajag to Omegu pamācīt. Viņi tak uzvedas kā parastie menti, nevis specdienests. Ķer ātruma pārkāpējus! :D


    4. Kā vainas dēļ tas notika : Tak ne jau manas!


    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) http://www.bildites.lv/images/jkykgagy/18518/original.png  http://www.bildites.lv/images/vxg7wf2s/18519/original.png


  8. Nav ko dirsties tik daudz Tu vinam vislaik sms sutiji kaut kadus sudus uzprasijies draudeeji utt tapec pats vaiinigs,

     

     

    Es neko nēesmu viņam sūtījis. Goda vārds! Varu parādīt savu chat logu. Lai viņš atsūta skrīnšotu ar to ka es viņam kaut ko sūtījis būtu. Es taisīju radio ēteru, beidzu ēteru un braucu ar privāto mahu uzpildīties!

  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds: Sean_Collins

    2. Apsūdzētā Vārds_Uzvārds: Frank_Capone

    3. Apraksts par situāciju: Atbraucu uzpildīties uz benzīntanku pie stacijas, pēkšņi kaut kāds čubārs pienāk. No sākuma šauj pa benzīntanku- nesprāgst. Sāk šaut pa mašīnu, sašauj mašīnu un pēctam arī mani nošauj.

    4. Pierādījumi: http://www.bildites.lv/images/mzz25djb/16270/original http://www.bildites.lv/images/sgy4ktuq/16270/original http://www.bildites.lv/images/upsm63xp/16270/original

  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Max_Black


    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nick_Reigns, Andrejs_Kalasnikovs


    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Karoč, biju stacijā, redzēju BF injection, pateicu ka nesmuki diski. Pēc tam braucu garām N Times, tur kaut kāds bariņš runā, domāju- piebraukšu, apsveicināšos. Skatos, tas pats čalis ,kuram pa diskiem kaut ko teicu. Domāju, ka moš baigi apvainojās, tāpēc atvainojos. Sāka mani dzīt prom, tēmēt abi divi uz mani ar ieroci (Vēljoprojām, N times darbinieki, publiskā vietā). Es ar RP uzskatāmi parādīju, ka esmu ieraudzījis ieroci, nobijies, un mēģinu taisnoties. Viņi sāk skaitīt no viens līdz trīs, un šajā laikā man esot jāaizvācoties. Es jau atslēdzu mašīnu, kāpu iekšā, bet pēkšņi viņi abi sāk šaut pa mani, es aizbraucu prom.


    4. Kā vainas dēļ tas notika : Nezinu, es šaubos, ka parasti cilvēkus, kuri atbrauc uz ziņu dienesta stāvvietu, šauj nost.


    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/images/hx366z5x/13871/original http://www.bildites.lv/images/6824cw9r/13871/original 


    http://www.bildites.lv/images/caywm47a/13871/original


     


  11. 1. Apraksts par problēmu : Nu vakar spēlēju, mājas kontā bija 15 štukas. Ienāku on, rādās ka izmeta no organizācijas, jo nav dzīvesvietas. Nebija zīme ka māja tika pārdota valstij, vienkārši pazuda. Parasti ja atņem, tad kaut ko uzskaita uz konta, šoreiz nekas netika uzskaitīts.

    2. Pierādījumi par problēmu : http://www.bildites.lv/images/zp85gsxgns8vcg3c5d.png

  12. 1. Apraksts par problēmu : Radari jau sen noņemti, zīmes palikušas. Braukājāmies pa pilsētu un pamanījām, ka viens čalis ar sandu ir kārtīgi avarējis un iesprūdis zīmē. Nezinu ko ar tām zīmēm darīt, ņemt nost vai ko. Ir bijis ka ar pašu playeru iesprūstu tajā zīmē.


    3. Pierādījumi par problēmu : http://www.bildites.lv/images/pj7uuvqlyki4d05se65.png http://www.bildites.lv/images/8o1ge99sw8g200ydogx7.png


    • Upvote 1
  13. Newārnot lūdzu, par tēmu jautājums un tādā gaŗā lai varētu uzsākt diskusiju.. 

     

    Tātad,  jautājums Blackam , tu tiki brīdināts?

    Pirms noņem līderi ir jābrīdina, tā vismaz tam būtu jābūt pēc visparastākajiem principiem, gaidu atbildi. 

     

    Tur jau tā lieta, ka netiku brīdināts nevienu reizi. Vienkārši ienāku - bez paskaidrojuma ir noņemta grupa, un līderu sarakstā ierakstīts ka LSPD meklē līderi.

    Ir daudzi kas var pierādīt ka esmu aktīvāks, kā jebkad esmu bijis. Tikai atšķiras laiki kad mēs spēlējam. Es, piemēram, spēlēju brīvdienās pa dienu, un ap 19:00 vakarā. Darba dienās tikai vakarā. Nēesmu kaut kāds arī noliferis, ir arī citas lietas darāmas!

  14. 1. Tavs niks spēlē : Par forumu runa - Black

    2. Administrātora niks spēlē : Danbo
    3. Pierādījumi par pārkāpumu :
     
    http://www.bildites.lv/images/l4ncqgqmxeq9corjkbi2.jpg http://www.bildites.lv/images/xmgo5y6vl09r2r8rmlws.jpg

    4. Apraksts par situāciju : Biju aizbraucis ar ģimeni slēpot uz žagarkalnu, atbraucu atpakaļ un iegāju forumā. Pēkšņi skatos - warnings. Grupas maiņa, noņemts man līderis! Kas pie velna notiek? Mana mīļākā organizācija, kāpēc man tika noņemts līderis? Galvenais nav pat pievienots apraksts, vienkārši noņemta grupa! :(

     

  15. 1. Apraksts par problēmu : Nu sāksim ar to ka tas Surfly anti cheats ir pilnīga huj*a. Atbraucu uz spawn, tur čalis ar surfly mierīgi lidinās, neko tas anti cheats nedod. Pēc tam braucu ar kokvedēju, pēkšņi mani kiko pa surfly, 10k un 10 min manas dzīves vējā. Lūdzu, lūdzu, vienkārši izņem viņu ārā, nav no viņa tagad jēgas, tāpat kā no AIM antičīta.


    3. Pierādījumi par problēmu : Nebūs, nepaspēju paņemt.

    • Upvote 1
  16. 1. Tavs niks spēlē : Max Black

    2. Administrātora niks spēlē : Mack Makaveli
    3. Pierādījumi par pārkāpumu : 
    http://www.bildites.lv/images/9nvc4ju5cls8qmp3yv27.png
    4. Apraksts par situāciju : Šis bija reāli nepatiess jails, tātad es no San Fierro atbraucu no San Fierro uz Los Santosu. Braucu uz banku, bet nejauši aizdomājos un aizbraucu garām. Lai neuzbrauktu uz trotuāra apgriežoties ar priekšu iebraucu spawnā. Piebrauca kaut kāds čalis ar sandu un rakstīja ka ša būs jail. Kamēr viņam rakstīju atpakaļ, Macks mani nojailo par CS.

    Neuzskatu ka tur bija CS, vēlos unjail!

×
×
  • Create New...