• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

beate

Miss
  • Posts

    88
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Everything posted by beate

  1. Žēl, ka neieliki skrīnus, ko caur sms mums rakstīji
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Lelde_Linux 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jimmy_Steez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : OOC insults 4. Kā vainas dēļ tas notika : Mēs spēlējām Paintbal un viņš stavēja tieši tā itkā zinātu no kurienes es nāktu un es teicu ka viņam Hax un tad viņš teica Muļķe 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) http://www.bildites.lv/a/kn975dyh#tmxkz4uu
  3. Ganjau arī biji līdzdalībnieks, tikai gribi Unban
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Beāte_Heal 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Stefanija_Archer 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : DM pie slimnīcas 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņas 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/hucp6uqj (Screenshots vai Video)
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Beate_Heal 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Edijs_Luriks 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : OOC insults - Bildē pašā augšā 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/y3qqdq7q#/ (Screenshots vai Video)
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Beate_Heal 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Raivis_Tropical 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Dm un Hack 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/s57hn65v (Screenshots vai Video)
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Beate_Heal 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Paul_James 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : viņam hack un Dm 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/38rktkfd#/ (Screenshots vai Video)
  8. Visār tev no sākuma bija NonRp cuff kāpēc to nenoschreenoji? Un tu no sākuma manī triecies.
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Beate_Heal 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jack_Wolfie un Benjamin_Greeth 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Mēs ar Janis McGarret braukājāmies un tad pekšņi viņi sāka mūsos triekties un taisija CarDm, tad es izkāpu lai nesabojātu mašīnu un viņi sāka Rp lai šautu un es sāku bēgt, tad kad viņi mani noķēra tad uzlika NonRp zvaigznes veselas trīs. Pēctam vēlreiz noķēra un NonRp cuff un tad taisija Rp cuff un uzlika, tad Jack_Wolfie man noņēma rokudzelžus ar NonRp Unuff un tad sāka mani galināt un iemeta Jail. Video daudz kas redzams 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/hdbsk469#/ (Screenshots vai Video)
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Beate_Heal 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Vito_Skaleta 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : OOC insult 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/viewer.php?file=e21lr07n1ffzm4oq01j4.jpg (Screenshots vai Video)
  11. Man rāda ka tevi vispār sauc Valdis_Garans nevis kautkāds Nike_Riley
  12. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Beāte_Heal 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ben_Stepans 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Tas Bens mani sāka par mauku saukāt un Reinis viņu sāka sist, tad mēs sapratām ka viņam HpHack 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://failiem.lv/u/b6ap75wq#/ (Screenshots vai Video)
  13. Un es ilgāk jau spēlēju Samp.lv es labāk zinu visu terminus un noteikumus, jo man ir stāstijis brālis un es pati esmu mācijusies. Tu vienkāši gribi lai man Bans, Jail vai izņem mani no CP. 1.kārt es biju prasijusi kā tevi sauc. 2.kārt tu brauci pa zālāju un pa nepareizo ceļa jolu. 3.kārt tev paši bija MG jo tu teici : "tu neatceries mani beat?" Un es pildu savu darbu un man vienalga vai es tevi atceros vai nē. Es daru savu pienākumu un saviem draugiem nesamazinu sodu, vienkārši kā dara citi kuri izsprūk ar mazu kukulīti.
  14. Vispār es neizmantoju /find. Man bija RP lai uzliktu ieroci. man ir vid kurā tev ir LogOff no aizturēšanas, bet man vēl ilgi jagaida lai viņš ielādējas. kad tas tiks darīts es ielikšu linku. Un tu tur daudz ko esi piemuldējis. Un Arī kad tu biji pie tā benzīntanka tu brauci man virsū un visu laiku triecies Policijas mašīnā lai man sabeigtu auto Tev bija CarDm
  15. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Beāte_Heal 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Rauls_Levingtons 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : NJ 4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/viewer.php?file=oxt573locv488sso8ceo.png (Screenshots vai Video)
×
×
  • Create New...