• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

-Howijs

Lietotājs+
  • Posts

    428
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    9

Posts posted by -Howijs

  1. 1. Tavs niks spēlē : Howijs

    2. Administrātora niks spēlē : Antonijs Zanetti

    3. Pierādījumi par pārkāpumu : Nez

    4. Apraksts par situāciju : Īsumā - šodien piedāvā starptautisko banu dienu visiem, izmanto /jail komandu pārāk daudz un nesaprot ko vispār darīt ar acc. Ieliek uz 2h jailā par šādu sludinājumu https://prnt.sc/10jwp9j . Ielika jailā gan mani, gan @KELLY. Tad vēl ķip sajauca /o čatu, lai gan tā ir diršana, jo neviens IG ar viņu nerakstās https://prnt.sc/10jwqdw

    Rekur par šo sludinājumu @KELLY iemeta uz 1h arī jailā https://prnt.sc/10jwr1e (+ tur maz bonus no manis)

     

    @Sarkanais Kamars Es jau neko, bet nekāds update tev neko nedos, ja turēsi staffā šādus adminus - kurš pats nezin kādi ir noteikumi + serverī ir max 2 reizes nedēļā un tad ja kaut ko dara, tad viss ir dirsā. Pačeko labāk cik nepatiesi bani viņam bijuši. Ieteiktu padomāt ja gribi no šī pasākuma vēl gūt ienākumus un tev visi nedirš uz galvas. Moš tiec vaļā no šī klauna. Kā rakstīju - "Cirks aizbrauca, klauns palika" https://prnt.sc/10jwt2l

     

    Iepriekš man bija dziļi *** par šo kadru, bet tagad es saprotu kāpēc dc ar tevi dirsās visu laiku. 

     

    EDIT: @Zanetti komentārs no jūsu puses būs vai atzīsi to, ka esi bad admins ?

    • Like 3
    • Upvote 1
  2. 11 hours ago, Forrest said:

    1. Iemet pilnu screenshot. 
    2. Ja tev ir čemodāns, es to nevaru zināt. Uzraksti /report, ka sa iemetisi screen ar RP, ka ir cemodāns un būs tev unjails. Kaut kur bija rakstīts, ka šādiem jāņem pierādījumi, administracija to nevar zināt, pierādi un būs tev. Stāstīt var visi visu.
    3. Treškārt, tā atbilde nav pārāk adekvāta. Es sākumā tev pateicu, brauc uz banku, a tu? Atbildi šādi.... Nu varēji pateikt par savu čemodānu, kas tev nebija pēc tā, kā tu atbildēji. Turpmāk atbildi normālāk :)  reakcija arī būs pa visam cita. A šeit prost pasūti, nu, man nav visu dienu jāklausas tevi.
    4. Tā čakarējas visi, nevis tikai tu. Visi ved uz banku naudu. A tev īpaši jaizceļas. 

    +par "Izrādīšanos" galīgi vienalga+ka ari kamārs jau bija izgajis off tad. Mute ari pelnīts, tu prost aizrādi man lietas, kas jau ir skaidras, jau 100x izrunātas. Uzliku tev mute uz īsu laiku, kā zīmi, ka lieks report un tādi nav jāraksta.

    1. punkts neloģisks - kāda jēga no pilna screenhsota ? Čatu redzam, tā bija visa komunikācija. Arī atzinu cik konkrēti naudiņa uz rokas :1f643:

    2. Kāpēc man lieki spamot /report par kaut kādiem čemodāniem u.t.t ? 

    3. Normāla atbilde, nav jau pirmā reize ka piesienies pie tāda sīkuma kā nauda uz rokas. Ieprieks vairākas dienas staigāju, pat ar dažiem adminiem IG kopā pabraukājām un neviens neaizrādija. Tas nozīmē, ka tikai tevi tādi sīkumi "uztrauc". :(

    4. Aizvedis būtu kad brauktu uz to pusi, tā kā man dārga mājiņa IG, tad negribās papist un nākas katru otro dienu aizbraukt uz banku lai papildinātu kontus. RL arī cilvēks katru dienu uz bankomātu neskrien ja nav vajadzības :)

    Par report un muti - jā, piekrītu. Iesitu pa sāpīgo vietu - low PC :( Nu neko darīt :( 

    Jailu atsēdēju, sūdzība pa lielam tikai tāpēc, ka tavi kolēģi amata brāļi teicu lai lieku, ja nu gadījumā kas lai paliek forumā vēsturei. Varat slēgt ciet

  3. 1. Tavs niks spēlē : Howijs

    2. Administrātora niks spēlē : James Forrest

    3. Pierādījumi par pārkāpumu : https://prnt.sc/vx2d9o

    4. Apraksts par situāciju : Biju copēt, pārdevu dahuja zivis, sanāca uz rokas 1,2m naudiņa. Braucu uz otru copes lokāciju, atnāk Foresta kungs un pavēl - "Brauc uz banku". Uzrakstīju lai nepiesienas pie tāda sīkuma, kamēr rakstu vēl vienu argumentu tikmēr jau iemet jailā. Kā redzams pēc timestamp, tad 1sekunde, reāli spiedu enter un jau bija jails.

     

    Uzskatu, ka šeit adminam vienkārši gribējās paspīdēt īpašnieka acīs (Audio a.k.a Kova tajā brīdī bija IG) ar to, ka ir aktīvs admins un liek jailā spēlētājus. Neuzskatu ka sakarīgs jail, jo nevienam netraucē tas ka man uz rokas ir vairāk naudiņas, nevienam spēli neizčakarēju, kā arī admins nezin vai es biju noRPojis vai nebiju (šajā gadījumā nemaz to netaisījās klausīties, galvenais bija /jail uzrakstīt). Nez kāpēc citiem adminiem netraucēja tas, ka man uz rokas visu laiku grozās ap 1m (uz banku IG braucu katru otro dienu lai papildinātu mājas kontu, negribu čakarēties braukt visu laiku). 

    P.S. Pēc tam arī iedeva  muti, jo atļāvos reportā uzrakstīt tekstu apmēram tādu "Labāk būtu piesējies citām nopietnākām lietām, kā piemēram savam PC nevis tam cik man naudiņas uz rokas".

    Pēc noteikumu grāmatas jau laikam izdarīja admins kā jādara, bet kāda jēga no tādiem adminiem kuri nespēj paši domāt un vadās pēc uzrakstītiem noteikumiem vienmēr ?

    • Like 1
    • Upvote 5
  4. http://prntscr.com/cab1x9 A kur palika RP pēc sadursmes ar mašīnu ??? :O

     

     

    Redz, kādi tiek admini samp.lv pieņemti.... Nav brīnums, ka serverī spēlētāji hako. Ja jau pat administrācijas loceklis neerpo, kad sadurās. Kāpēc tad tas tiek prasīts no citiem ? :)

     

     

    P.s. Aiztaupiju foruma spamu, neizveidoju jaunu topiku, bet gan ierakstiju šeit. Domāju, ka tas ir svarīgi, ka administrācijas loceklis neerpo pats IG :)

  5. http://prntscr.com/ca7x9s - Kur tev tur ir noņēmies 90 hp? 

    Es par to PoFo prasīju, viņš pats pateica, ka unbans. 

     

    hlfg70e6qe7ehkqlx60y.png

     

    Nožēlojami, Skot, ka kaut kādu sūdzību taisi. 

    Šis apliecina visu, ka tiešām GSG aiztāvi izmantojot savu acc. 

    Šis apliecina, ka Raita Ivanova, zināma kā spēlētāja Jesica_Cookie, kurai serverī ir 6. līmeņa administrātors, neprot atšķirt hakus no skila. Diemžēl, bet šeit ir stabili haki, ne tikai wh. :)

     

    Kāds tolks Scofieldam kaut ko aizstāvēt ? Čalis bano visus ārā, pareizi dara. Atšķirībā no daža laba cita admina, kurš ienāk 1 reizi 4 dienās online un kiko tikai par afk visus :)

     

     

    PoFo ar nesizskatās īsti gudrs hakos. :( Visi lieli un vareni saka, ka atšķir hakerus, māk hakus u.t.t, bet izskatās, ka nerubī neeeeeeeeeeeeko :)

    • Upvote 5
    • Downvote 3
  6. Viss rp ir jāveic tieši pirms /invite. Kā jau teicu, jāatēlo ar rp tā situācija, kad nonāk garderobē pēc /invite. Pierādīt paši neko nevarat, ka jums bija kaut kāds RP, kaut arī nebija. Ir tikai mani video, kur redzams, ka ir nonrp invite. 

    Video ir, lai PoFo skatās. :)

    Kurš izdomāja, ka pirms ? Dzīvē tev ar ir tā, ka tu, piemēram pārģērbies lai ietu ārā un uzreiz ej ārā ? Nepasēdi mājās 5 minūtes, kko tā ?  :huh:  Itkā jau varam, ir jau chatlogi itkā, kur RP redzās, ja vien Megana vai Benjamins nav rr taisijuši. :)

     

     

    A ko PoFo ? PoFo kāds Dievs tev ir, noteicējs ? Tu esi 6.līmeņa admins, tev ir jāspēj pašai izlemt, pieņemt lēmumus, pašai uzņemties atbildību. Ja nebūtu PoFo, tad šī sūdzība visu dzīvi vaļā stāvētu ?  :huh:  :rolleyes:

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  7. Maldies. Es viņus visu laiku specoju, jau kopš tā brīža, kad viņus /auninvite no Riffas. :)

    Ieboldoju tekstu. Sapratīsi. Tālāk atbildēšu. 

     

     

    Tātad... Pieņemot, ka šis ir RP serveris, tad.... Neviens no mums nevarēja zināt, ka viņi ir/bija Rifās. Neizmantojot MG to nepateikt.

    IG Benjamins zināms cilvēks, piedāvāju pievienoties mums. Tajā brīdī nezināju, kur viņš atrodas (RP)

    Pa telefonu notika saruna, satikāmies visi, noRPojām. Kane nebija blakus, jo spamoja. Pieņēmu viņus es principā (Kane tik invite, jo es neesmu panelis)

    Paspējām Benjaminu pieņemt, tad terra sākās. Kā redzams video, tad teicu, ka lai nedaudz Megana uzgaida, tad tiks arī pieņemta GSG.

     

    Viss notika ar RP.

    Kad vēl bijām Riffās, noerpojām invite uz GSG. 

    Pati šeit to apstiprina.

     

     

    Un šie nav izdomāti stāsti, jo viss sakrīt. Tas ir RolePlay, ja nezināji. :) RP nav tikai uzvilkt drēbes un invite, rangs un aida. Piedāvāju Benjaminam pievienoties GSG, jo man uzticams un zināms cilvēks IG bija. Viņš pasauca ar savu sievu. Protams, viņi pārģērbās vēl pirms bija izmesti no Rifām, jo gribējām to izdarīt visu, lai pēc tam nav jāčakarējas(mums nāca terra, kā zināms, tad samp.lv tas ir svarīgākais :) ).

     

     

    P.s. Postoju šeit, jo esmu iesaistīts, pieminēts un tā tālāk. Ja paraušu warnu - sūdzēšos. :)

    • Upvote 3
    • Downvote 1
  8. Tu esi retards, vai ? 3h jailā par to, ka čalis braukājās apkārt ar mašīnu. Nu wtf. Ja vēl stundu iemestu - nu maybe ok, bet nejau 3h. Agrāk 3h nemeta cietumā pat par max cs un dm. Rādi video vai kādu ss. Random jaili čista, es ebat.... Čista palikuši es pat nez kādi... Kkādi random sodi, wannabe 1337. Es ebat.

     

     

    Paldies par wp, bet labu cilvēku dēļ esmu tos gatavs nopelnīt.

    • Upvote 5
    • Downvote 1
  9.  

    Howij, beidz raudāt, paši GSG jūs neesat nekādas dieva dāvanas. :) 

    Un ja viņam būtu HP hax, viņš nestāvētu uz vietas un šautu pretī.

     

     

     

     

    Pats labi redzi ka viņam laggz, un liec sūdzību, ebal ace, tadz autists. 

    Apsveicu ar wp :)

     

    Nerunā par visiem. Mēs neraujam kopā tik banus dienā, cik Tu viens pats parāvi. :) Un kāpēc man nelikt video, ja esmu nofilmējis ? :)

     

    Par lagiem... Cerams, ka es vienu svarīgu ss paņēmu... Pie PC būšu, skatīšos. Un jā.. pings redzams video. Normāls pings. :)

    • Upvote 7
    • Downvote 2
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Mareks Howard


    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Richard Blumenthal (jaunais admins :wub: )


    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Neko, tur viens čoms ar rapid mauca, šis nemirs. Ok, atnāku ierubu fraps, čist. Vel no uztraukuma, ka mani nošaus, sanāca uzspiest fraps off :( Un ja, dzive skrba ir :(


    4. Kā vainas dēļ tas notika : Samp.lv administratora


    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : https://www.youtube.com/watch?v=UXmasOWSTr0&feature=youtu.be


     


     


    P.s. Admini jau mani nemīl, es to jūtu. Pēc šī mani nemīlēs vairāk :(


    • Upvote 10
    • Downvote 2
  11. Neturi arī mani par muļķi, labi zinu programmas ar kurām ir iespējams viss, tādēļ viss tiks parskatīts.

    Tevi neturu. bet dažu labu citu adminu :)

     

     

    A ko tu vari pārskatīt ? Vai adminu čats brēca, ka hako vai nē ? Ko ? Šaubos, ka ir iespēja apskatīties datubāzē, vai spēlētājs ar hax lido. Jā, vari paskatīties, vai tika nošauts. Vienīgais..  -_-

    • Upvote 6
    • Downvote 2
  12. Palūgšu no Kamaro kunga čata logu un tad risināsim tālāk visu. Pašlaik šeit vairs nav atļauts rakstīt visiem izņemot apsūdzēto un sūdzētaju, kā arī īpašnieki.

     

    P.s. lai nebūtu raksts vienalga par WP tad, sods šajā sūdzībā tiek paaugstināts lidz 10 WP.

    Ko viņš tajā čata logā redzēs ? Cmon, parastam lietotājam par šo būtu jau sen bans un viņš varētu teikt ko grib, admini neklausītos. Tagad redz, moderators, tāpēc uzreiz nekā, ja ? Tad jau sanāk, ka droši varu es IG lidot, hakot un teikt, ka tie ir bugi, kad es iznāku no afk. Nu šitā nenotiek...... Beidziet mazgāt cilvēku un miers... Tāpat jau skaidrs, ka banot netaisaties, cerēsiet, ka šo aizmirsīs un lieta slēgta.....

     

     

    Skatos, ka te dominē dirsālīšana un savējo pavilkšana. Reti kurš admins rubī šeit, kas ir hax un kas ir bugi. Cmon. Šodien ar kadrs, par čata bugu izbanoja čali. PAR BUGU. Izkikotu un miers, viss būtu ok. Nē, tas nebija savējais, tāpēc bans bija. Kad nevajag, tad admini bano, bet kad vajag, tad pat neredz skaidrus pierādijumus, kas kā uz paplātes uzlikti. Beidziet te filozofēt, te ir haki.

     

    Jā, man nav mērķis, lai Scofield dabū banu, vienkārši nevajag vienmēr mazgāties tīram, katram pasprūk. Tas jau saprotams. :)

    • Upvote 9
    • Downvote 1
  13.  

    Sāksim ar to, ka video sākumā ir redzama animācija kura ir iebugojusies.

    Ja tā ir fugga, tad tā ne maz neizstās pēc tādas.

    Ir divi varianti: Lietoja hakus, vai arī animācijas bugojusies.

    Manas domas un pieredze liecina, ka vairāk tomēr šeit ir animācijas vaina.

    Lai izlem kova/pofo.

     

    Jā, animācija. Tu pateici tagad, ka animācija un uzreiz čalim ir atmazgas. Animācija manu radinieku neuzmestu gaisā :) Beidziet vilkt ārā. Ja nebūtu mods, sen jau būtu bans, tāpēc beidziet vilkt laiku, jo tur ir redzami skaidri haki un banojiet. Ja gribēs, nopirks unbanu :)

    • Upvote 10
    • Downvote 1
×
×
  • Create New...