• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

B.Williams

Tuning Vadītājs
  • Posts

    1,285
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    22

Everything posted by B.Williams

  1. I’m the bad guy.

  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Pēteris Šeidijs ( Peteris Shady ) 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Ruslans Bubjakins 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Visu serveri palidināja, papriecājās cilvēks. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Bez šaubām, ka viņa vainas dēļ tas notika. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) - video.
  3. Kā RG ņem terras - http://prnt.sc/sq9k90 :D

    1. dzabuki
    2. Ramzze1

      Ramzze1

      Kautkā visus kurus nobanoja ir video par terru ;) Tapēc nav neviena paties bana par 365 

      Guļaj vasja

  4. 1. Tavs Niks Forumā : Bārnijs 2. Apsūdzētā Niks Forumā : @bamperis 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Nedaudz iekarsa čatā. 4. Pierādījumi : https://prnt.sc/spnmiw , https://prnt.sc/spnms7 , https://prnt.sc/spnmy9 , https://prnt.sc/spnn5j (Screenshots / Topiks kurā pārkāpts noteikums): čats.
  5. Serverī  uz doto mirkli vienīgais administrators un atļaujas šādi darīt - https://streamable.com/5onefa 

    https://prnt.sc/spcv01

  6. Skatījos vecos nickname tavus un nekur nav redzams, ka esi Edward Howard. Varbūt kaut kur kļūdos un kaut ko greizi apskatījos, bet manuprāt, lai cilvēkam paliek kāds viņam ir pašlaik, jo tev ir Edža Howard. Pārsvarā tas varētu būt arī kā Edgar Howard. Viss ir korekti, cilvēks ir uzlicis tādu nickname, ir sazinājies ar respektu un respekts ir viņu apstiprinājis family.
  7. Cik noprotu administratoriem nav jāņem pierādījumi par cietumsodu, ja kļūdos, tad augstāk stāvoša administrācijas persona atvērs šo. TC.
  8. Viņš ir parasts cilvēks, nav nekāds tev ''tizlenis''. Nākamreiz veido ar pieklājīgiem vārdiem sūdzību. https://prnt.sc/smjhyn TC.
  9. Izveidots nepareizajā sadaļā, cits paraugs izveidots. Tev bija nepieciešams to veidot pie Liegumu apelācijām un tā paraugu. Slēdzu.
  10. Palūgšu ievietot pilnu skrīnšotu līdz pēcpusdienai, ja tas netiks izdarīts, sūdzība tiks slēgta!
  11. Dodu 12 stundas, lai ievietotu pierādījumus!
  12. Foruma lietotājs tiks sodīts. Paldies par sūdzību!
  13. Beidzam krāt ierakstus, nākamais kurš veiks ierakstu kādu, izņemot administrāciju, tiks sodīts ar vienu brīdinājuma punktu!
  14. Normālu sūdzību izveido, tad runāsim. Slēdzu ciet.
  15. Lūgums izveidot pēc parauga, dodu 12 stundas, lai izlabotu pēc parauga! https://prnt.sc/sh6xl4
  16. Varbūt atdzīvinām guess who? Ir kādam vēlme vadīt šo vai man būs jāpavada kādu laiciņu, lai atdzīvinātu?

  17. Lietotājs vairs nav administrators, ja vēlies veidot sūdzību, tad veido vienkārši par servera lietotāju sūdzību. Slēdzu ciet.
×
×
  • Create New...