• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Raivučkiņš

Lietotājs+
  • Posts

    99
  • Joined

  • Last visited

About Raivučkiņš

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  • InGame
    Kevin_Ceprio

Contact Methods

  • Discord
    PM!

Recent Profile Visitors

761 profile views

Raivučkiņš's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

-16

Reputation

  1. joSūdzība nav pēc parauga , nezināju kur lai šo topiku posto... Tātad pirms kādiem 2 mēnešiem man tika uzlauzts/nozagts man SAMP.LV acc ar 11lvl(tagad varbūt pat ir kāds 12-13lvl , varbūt pat 14) Tad kad man šo acc uzlauza man vairs negribējās spēlēt SAMPU , bet tagad atkal manī ir iedegusies tā lampiņa kas saka , jā , jādragā SAMPS , serverī biju nerātns spēlētājs... utt Tātad mani IG profila stati pirms tas tika nozagts IGN - Kevin_Ceprio PASSWORD - 190104-2****(zvaigznītes iedošu PM) e-pasts - diemžēl , šo es neaceros jo tas tika veidots ļoti , ļoti sen atpakaļ ! IG līmenis - 11(pirms tas tika nozagts) Ar cieņi , Kevin_Ceprio Ja kāds var palīdzēt šajā jautājumā būšu ļoti priecīgs , jo tomēr negribas visu sākt no jauna !
  2. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kevin_Ceprio 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jony_Star 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : OOC INS 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) http://prnt.sc/d3gxwa
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Tony_Brasco 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Spencer_Jackson 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : VIDEO VAR REDZĒT 4. Kā vainas dēļ tas notika :viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Tony_Spilotro 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Drake_Capone 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : video redzams 4. Kā vainas dēļ tas notika :viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  5. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Tony_Spilotro 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :James_Klon 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : runāju ar viņu ts3 čalim 12 gadi , bet no 14 gadiem var tik iet pa līderi... 4. Kā vainas dēļ tas notika :... 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : parunā ar viņu , paprasi , sapratīsi (Screenshots vai Video)
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Tony_Spilotro 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Riffa_Mendez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Pasakiet vai tas ir godīgi ka IG - Ingars_Bost no visas sirds cenšas uzrakstīt (uzrakstīja) pieteikumu uz CSDD bet taču parcik viņs nav admins viņam tācu nedos līderi , vne ? Tas ka Riffam liek REC jo viņs ir admins tas ir pilnīgi hujā . jo pie pietikuma nav pat sūdā piesēdies un domājis , apsēdās pie PC un uz 10min uzrakstīja bet IG Ingars_Bost no visas sirds uzrakstīja pieteikumu , nē Jesiccai uzspļauties Riffa admins tātad admins - līderis 4. Kā vainas dēļ tas notika :Riffas pieteikums - http://www.samp.lv/index.php?/topic/88131-csdd-riffa-mendez/ VS Ingara pieteikums - http://www.samp.lv/index.php?/topic/88118-bost-vad%C4%ABss-c%C4%93-es-d%C4%93-d%C4%93/ , bet es tiešām nezinu ko šie admini savstarpēji domā taču manliekas šis nav godīgi , nu kāds salīdzina pieteikumus tas ir nereāli nu hujā tas Riffa 5x mēnesī ienāk serv iejailo 5 cilvēkus un *** *** . bet Ingars katru dienu no plkst 16:00 - 23:00 24/7 spēlē sampu aug , bet nu skatoties uz to visu adminiem ***... 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prnt.sc/cdh9gv (Screenshots vai Video)
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Tony_Spilotro 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Riffa_Mendez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Pasakiet vai tas ir godīgi ka IG - Ingars_Bost no visas sirds cenšas uzrakstīt (uzrakstīja) pieteikumu uz CSDD bet taču parcik viņs nav admins viņam tācu nedos līderi , vne ? Tas ka Riffam liek REC jo viņs ir admins tas ir pilnīgi hujā . jo pie pietikuma nav pat sūdā piesēdies un domājis , apsēdās pie PC un uz 10min uzrakstīja bet IG Ingars_Bost no visas sirds uzrakstīja pieteikumu , nē Jesiccai uzspļauties Riffa admins tātad admins - līderis 4. Kā vainas dēļ tas notika :Riffas pieteikums - http://www.samp.lv/index.php?/topic/88131-csdd-riffa-mendez/ VS Ingara pieteikums - http://www.samp.lv/index.php?/topic/88118-bost-vad%C4%ABss-c%C4%93-es-d%C4%93-d%C4%93/ , bet es tiešām nezinu ko šie admini savstarpēji domā taču manliekas šis nav godīgi , nu kāds salīdzina pieteikumus tas ir nereāli nu hujā tas Riffa 5x mēnesī ienāk serv iejailo 5 cilvēkus un *** *** . bet Ingars katru dienu no plkst 16:00 - 23:00 24/7 spēlē sampu aug , bet nu skatoties uz to visu adminiem ***... 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prnt.sc/cdh9gv (Screenshots vai Video)
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Raivo_Hill 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Alex_Wayzlo 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Ieraugu čatā OOC insult 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prnt.sc/ccfsse (Screenshots vai Video)
  9. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Raivo_Hill 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Oskars_Sergis 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Sēžu cietumā , pienāk čalis un saka Raivo , *** peni pediņ ! - OOC INSULT 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://prnt.sc/cc7p8o (Screenshots vai Video)
  10. 1. Tavs niks spēlē : Raivo_Hill 2. Administrātora niks spēlē :Jesica_Cookie 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://prnt.sc/cawkv4 4. Apraksts par situāciju : Vienu dienu iebaza cietuma , 2 d nespeleju ieeju spele un bans par DB kautvai neesmu neko tadu darijis , CIETUMA , LOL ? Bet Jessic pieradijumi ir ? ZBal vajag noņemt viņai adminu !
×
×
  • Create New...