• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Usefull

Lietotājs+
  • Posts

    273
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by Usefull

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : William_Winchester 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Taylor_Wesley 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Nu ko lai saka... Cilvēkam jaunības vai pusmūža depresijas laikā apnika būt par cilvēku un sagribējās kļūt par... kurmi... 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://www.youtube.com/watch?v=eeUUIkjMp4M
  2. Noteikumos kaut kur rakstīts ka jābridina? Ne nav. Beidz raudāt tak, kad man bija 16 biedri on bez bridinajuma iemeta wp. Samierinies un domā citreiz pirms invo parak daudz cilveku.
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : William_Winchester 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Roy_Rowell 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : ķip sākumā apkārt hoodam ar hph skraidija, tad ienaca iekšā, hph uzfilmēt nesanāca so tikai DM. 4. Kā vainas dēļ tas notika : Slimības vārdā "Autisms", kas Royam piemetās. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  4. Nu tu gudrs... Rakstit 1 lvla adminam lai iedod skinu xD
  5. Kas te īsti notiek?

    1. Rayeni

      Rayeni

      Kam īsti te janotiek ?

    2. Usefull
  6. Es ar pa to pašu, čalis laikam pārāk iedziļinājās šaušana.
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Fredy_Keziah_Delaney 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Valentin_Zamenko 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Piedalos terra, bet bez skin-aim šajā serverī administrācija nevar pierādīt, ka kādam ir HPH... DEAD SERVER. 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) //Esmu jau zem bana, vairāk nesanāks iedot :D .
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Fredy_Keziah_Delaney 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Aivis_Schneiders (Kur tik dīvains Uzvārds... Latviešu vārds + kkāds vācu Uzvārds) 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Stāvošs DB terras laikā. 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  9. Gaidu savu jail, tās jūsu "ĒRPE" situācijas šeit neko nemainīs, serveris grimst, serveris mirst, sakāt to kā gribat, bet tāda ir tā skarbā patiesība ;). -- Gribēju pašaudīties pret ..., citur nekur neviens nebija :D.
  10. Mierīgi karot ir bez hakiem un bez nekādām problēmā, visi kas spēlē šo spēli, tieši šajā serverī, tieši pret jums. VIņi zin, ka RIFAS BEZ HAX IR 0, tas ir pierādījies daudzkārtīgi, jeb kurš no citas bandas pat piekritis, ja Jūs visi karotu bez HAX, TAD JŪS BŪTU 0, zonu jums nebūtu. ;).
  11. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Fredy_Keziah_Delaney 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Juan_Gerkhan 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : MIX in SMS 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  12. Apsveicu ar kārtējo banned forumu + Apsveicu ar pilnīgu izgāsšanos, vec. iebrauci nepareizajā rajonā ar savām lupatām mugurā... ;), P.S tas tavs draudziņš nemas netika aiztikts JO NAV GSG.
  13. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jacky_Legend 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Harley_Gerstman 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Ierodās hūd, bet veic uzbraukumu man augumā... OOC INSULTS // TAS MANI ĻOTI AIZSKĀRA 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  14. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Jacky_Legend 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Curt_Collin 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Piedalos parastā terra. HPH MAZAIS SUSURIŅŠ TAK MUMS NEHAKOJOT... //Kārtējā sudz. kur tulīt būs, ka viņš ir nevainīgs. 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  15. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Veiders_Ki_Kanobi 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Zifrids_Grandovskis 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Vēlveins neapmierināts mazais bērnelis ^^, neizturēja, ka viņus izdrāza pāris cilvēki :D... tāpēc jāsak izmantot, ko var :D. STĀVOS DB // PĀRĒJIE PA DM, JO GETTO BIJA PIRMS 2 MIN. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  16. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Veiders_Ki_Kanobi 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Tyler_Mendez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Šie ir neapmierināti un mazam bērnam iedeva ar ko paspēlēties..., little kids are crying, sad, but true. HPH 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  17. Atbildu pusbrāļa vietā, jo viņam nav foruma. - Piedod atvaino, bet tev tur lago + es nesaprotu par ko iet runa, kāda tev vēl terra mūsu hood?
  18. Lab, nedaudz pār-domājos... bija domāts MG + CS un MIX, kā tu varēji zināt, ka esmu Rifa Gang biedrs kā arī kur ko tādu var pa telefonu zvanīt.
  19. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jacky_Legend 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Siamon_Fox 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Gaidu savu kārtu karam (terrai), bet saņemu šādu NonRP / MIX zvanu... 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  20. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jacky_Legend 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Santa_Roza 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Skaisti un glīti redzams un pieradījumi ir pietiekoši, lai sodītu šo kārtējo "FAKE" ar 365. 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  21. Ja cilvēks ir aizgājis par līderi un hako, tad tas vairs nav savējais, tagad piesakās "Morango", kurš dabūja banu, dēļ servera problēmām, bet tas administrācijai ir vienalga. Nekad nevajag dot hakus, kas neprot tos izmantot! P.s. Tev +WP
  22. Video no mana pusbrāļa, kad viņš vēl bija Rifa gang biedrs (ak tu staiguli...). 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Veiders_Ki_Kanobi 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Kameron_Alvarez (bijušais Rifa gang līderis) 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Kā jau redzams, šis tur lidinās un tēlo "lielo"varoni, kad viņam pirmo reizi tiek iedoti haki :(. 4. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  23. If you can't control your self, you can't control outcome.

×
×
  • Create New...