• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Mareks_Sweet

Lietotājs
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

About Mareks_Sweet

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Mareks_Kukulis

Contact Methods

  • Discord
    Kuchi#8650

Recent Profile Visitors

205 profile views

Mareks_Sweet's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-8

Reputation

  1. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mareks_Kukulis 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Alex_Alvarez 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Braucu uz garāžu 4. Kā vainas dēļ tas notika :Tur lemt augstāk stāvošiem. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  2. Es caur IC čatu, nevis ooc, 2 dažādas lietas https://files.fm/u/wqpjvcn6#/view/sa-mp-006.png reku,palasi pats savu čatu.
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mareks_Kukulis 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Tom_Quattro 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Sākumā braucu ārā no stacījas, tad iebraucu stacījā un šis sāka db, dm. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Lemt jau Jums. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mareks_Kukulis 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Damians_Tirums 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Atlaidu no darba, uzdevumu nepildīšanas dēļ. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Es uzskatu ka viņa, bet nu tur jau Jums jālemj ;) 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)https://files.fm/u/wqpjvcn6#/view/sa-mp-006.png
  5. Lielaka dala... Es tevi zinu kad biju omega visu laiku ta pat dariji ta ka...
  6. nja nja palasdi parejas sudzibas cik daudz pa tevi ir... un par ko tiesi ;)
  7. nja ja lai jau ta butu... bet es neredzeju neviena ss tavu rp ka tu sauj ta ka padoma pats...
  8. Nedirss ir ss kur tu special uzliec zvaigznes Tu ss sakuma paskaties... un tad runaa
  9. Nedirss es apstajos un tad tu sasavi:P taka paskaties pats uz savam visam sudzibam cik tev ir...
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) :Mareks_Sweet 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) :Daumant_Cheastwood 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Es mierigi braucu uz savu maju lidz vins mani ietriecas, teica apturet transportlidzekli, es apstajos vins saka saut. Es neklausiju vina teiktajam un vins uzlika zvaigznes nonrp, saka dmot un nosava mani. 4. Kā vainas dēļ tas notika :Vina 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)http://prntscr.com/c2oki4 http://prntscr.com/c2ole6 http://prntscr.com/c2oliq
×
×
  • Create New...