• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Edijs_Tremeks

Leģenda
  • Posts

    843
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by Edijs_Tremeks

  1. On 11/24/2019 at 10:42 AM, zivs said:

    tremek,es var iedot tev 600k,man ir :DD .......bet par tiem skiniem,tie bugojas sen jau,ipasi ja esi org skina,noperkot veikala,viss nobugojas + CJ skin uzmetas .....bardaks,ko lai saka citu :1f635:

    Es zinu, ka tev ir, jo tu esi Rich ar savu zivju veikalu un vel piehalture policija, man jau liekas, ka tu kaut ko muķī tur caur to veikalu ":D 

  2. 1. Apraksts par problēmu : Tātad vakar devos uz SF nopirkt sev jaunu skinu, iegaju veikala un nopirku pirmo, (melnais viritietis ar peldšortiem) pagaidu ārā 5 minutes un eju nopirkt otro skinu (Baltais vīrietis ar peldšortiem) . Dodamies ar Isaac Keneddy uz Los santos, ierodamies pie manis majas, ieeju mājā un velos uzlikt tādu pašu skin kā Isaac ar /main palidzibu un tādi skini nav, ir tikai otrs nopirktais! Saku foruma čatā, un Kova saka, perc vel un suti ss! Tad vakara ieeju spele un ieeju /main un mani izkiko par skin bug un saka, lai lieku sudzību, iegaju pa jaunu spele un man ir bomža skins, ieeju /main skapi un varu paņemt tikai sutinera skin atpakaļ!

    3. Pierādījumi par problēmu : SPIED TE, TE IR VAIRĀKI SKREEN

     

    • Like 1
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Edijs_Tremeks

    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jake_Fox

    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Sedēju stacijā savā mašīnā un sarunājos ar Kimu, uz mūšu mašīnām lidoja lodes no tāluma, redzēju virietis ar ieroci braukā un šaudās. pēc mirkļa viņš piebrauca pie manis un sākām runāt, prasiju kapec šauj u.t.t, izlikās, ka neko nezin un sāka šaut atkal !

    4. Kā vainas dēļ tas notika : Jake_Fox kārpaino pirkstu svīšanas dēļ

    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : SPIED UZ SKREEN

    • Like 1
    • Upvote 1
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Edijs_Tremeks

    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Janis_Kquerl

    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Stavēju stacijā un viens man kaut ko occ čatā rakstija, es runāju ar viņu, pēkšņi skatos, Jānis sāka man šaut no infernus ar automātu, es nebiju gatavs skreen vai video un tapēc vienu skreen nofočēja ( BENJAMIN_FREEMAN) paldies viņam!  ( stāvošs DB )

    4. Kā vainas dēļ tas notika : Janis_Kquerl

    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) FIRST SKREEN  otrs skreen, es jau miris

     

  5. Sedēju savā melnajā Buffalo pie kluba, panesās garām turismo, pectam piebrauc pie muguras, abi čubari izmetās arā un sāk bērt gan ar deagle gan ar m16, mainās visi ieroči un es protams nomiru! Un bomžiem nevar neviens būt paradā, jūs visai pasaulej esat paradā, un ja raksti vārdu, uzraksti to pareizi, jo reali, ja velejies nošaut Edijs_Treimanis tad tas nebiju es, jo es esmu EDIJS_TREMEKS !!!

    • Like 1
  6. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Edijs_Tremeks

    2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Raul_Queste

    3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Nebūtu jau licis sudzību, bet ja jau uzkāp uz rollera un uz mani lido minigun lodes, tad jau jaieslēdz ir fraps un japaskatās, ko vēl tu proti!

    4. Kā vainas dēļ tas notika : viņa pirkstu un cleo palīdzēja!

    5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) - https://failiem.lv/u/m5tgmrgt

  7. Šajā sadaļā Jums būs iespējams atrast un apskatīt Jums nepieciešamo, proti, iegūt lielākas Lomu spēles prasmes, iepazīties ar Lomu spēles terminiem, apskatīt mūsu servera pieejamās sistēmas un vēl daudzas citas lietas.
    • Lomu spēles termini
    • Lomu spēles uzsākšans gaitas
    • Pareiza "/me" un "/do" pielietošana
    • Serveru sistēmu ieskats un informācija

     

    Lomu spēles termini:

    Izlasot virsrakstu, Jums uzreiz rodas jautājums - kas tie tādi  roleplay termini ir un kam tie ir vajadzīgi? Roleplay termini ir  domāti tam, lai spēlētājs, kurš uzsāk gaitas roleplay serverī,  spētu attēlot savu roleplay kā reālajā dzīvē. Šie termini ir  obligāti jāievēro, lai Jūsu roleplay izdotos veiksmīgi. Pirms  pārlūkojat šos terminus, ieteicams izlasīt rakstu, kas tieši ir  roleplay.

    ________________________________________________
    • Roleplay (
      RP
      )

     Roleplay (turpmāk RP) ir reālās dzīves attēlošana iekš spēles.  Šis termins atspoguļo visu roleplay darbību. Jums pēc iespējas  vairāk ir jācenšas atspoguļot reālās dzīves situācijas un  darbības iekš šīs roleplay. Jums ir jācenšas uzvesties kā  reālajā dzīvē, Jums ir jāveido emocijas kā reālajā dzīvē-  izmantojot nepieciešamās komandas. Šo noteikumu pārkāpt iekš 
    MTA:SA
    ir visai viegli, jo pati spēle nav pielīdzināta reālās  dzīves situācijām - fizisko darbību iespējām.
    • Out of Character (
      OOC
      )

     Out of Character (turpmāk OOC) ir viss, kas notiek ārpus Jūsu  tēla. Ņemsim par piemār OOC čatu (/b "teksts"). Šajā čatā saruna  notiek par to, kas neattiecas uz tavu tēlu, tekstu, kas tiek  rakstīts OOC nedrīkst uztver ar tēlu (IC).
    • In Character (
      IC
      )

     In Character (turpmāk IC) ir pilnīgi viss, kas notiek iekš jūsu  tēla un apkārt tam. Ir grūti paskaidrot šo terminu, kad tas tiek  dzirdēts pirmo reizi, bet nu pamēģiniet iedomāties, ka Jūsu  tēls, esat Jūs un pilnīgi viss kas notiek Jūsu dzīvē un ar jums  ir IC.
    • Pasīvais roleplay

    Pasīvais roleplay ir NPC attēlošana iekš spēles. Proti, kad Jūs pats attēlojat kādu no tēliem attiecīgās situācijās (veikala pārdevēju, ofisa sekretāri utml). Pasīvo roleplay parasti attēlo viens cilvēks, parasti tas notiek caur komandu "/do", kur tiek aprakstīts, ko dara mūsu NPC. Pasīvo roleplay nedrīkst izmantot savā labā.
    • Deathmatch (
      DM
      )

     Deathmatch (turpmāk DM) ir cita spēlētāja nogalināšana bez
    IC
      iemesla. Proti, ja Jums
    IC
    nav nekāda iemesla nogalināt citu  spēlētāju, tad Jūs to nedrīkstat darīt, jo tas skaitīsies kā  termina pārkāpums. Nogalināšanas iemesls var būt tikai un  vienīgi
    IC
    , nevar būt
    OOC
    iemeslu, piemēram: "Viņš ir mans  draugs reālajā dzīvē, tāpēc pakaušos ar viņu prikola pēc,  mēģināšu nosist." vai "Viņš forumā vislaik kaitina mani, laiks  atriebties spēlē."
    • Powergame (
      PG
      )

     Powergame (turpmāk PG) ir darbību attēlošana, kas nav iespējama  reālajā dzīvē, piemēram - nolekšana no četru metru augstuma, pēc  kā piecelšanās augšā un turpināša iet tālāk; pacelt 1 tonnas  smagu automašīnu un aizmest to prom. Vēlviena lieta, kas  piederās pie šī termina pārkāpšanas ir roleplay laikā darbību  attēlošana tādā veidā, ka otrs spēlētājs nespēs atbildēt uz jūsu  attēlotajām darbībām, piemērs:

    **Jānis Bērziņš iesit Pēterim pa seju, izslēdzot viņu** - Lūk  tāda attēlota darbība jau ir termina pārkāpums, attēlotā darbība  otram spēlētājam neļaus atbildēt uz otra cilvēka attēloto  darbību.
    • Metagame (
      MG
      )

     Metagame (turpmāk MG) ir OOC sniegtās informācijas izmantošana  IC. Proti, iedomāsimies situāciju - Tu esi policists un Tavs  draugs pa skype pasaka tev, ka pēc stundas skeitparkā salasīsies  cilvēku bariņš, sarunātam masīvam kautiņam un tu to uzzinot caur  rāciju pasaki to pārējiem policistiem, pēc kā dodies kopā ar  citiem arestēt kaušļus, kas izbojās visu roleplay (ticis  pārkāpts noteikums). Viss, kas jums tiek teikts OOC, ko jūs  nezināt IC, nav atļauts izmantot IC.
    • Common Sense (
      CS
      )

     Common Sense (turpmāk CS) jeb veselais saprāts ir roleplay  attēlošana ar loģiku, proti visam, kas tiek darīts ir jābūt  savai loģikai. Jūs nevarat iet pārdot ieročus pie domes, jo tas  jau ir
    CS
    termina pārkāpums, jo tas ir neloģiski - reālajā dzīvē  Jūs momentāli tiktu arestēti, Jūs fiksētu simts un viena kamera.
    • Quick Swapping (
      QS
      )

     Quick Swapping (turpmāk QS) ir ieroču pārslēgšana ar peles  "rullīti", kas ir noteikuma pārkāpums. Katru ieroci, kas tiek  izņemts ir jāattēlo ar roleplay darbības attēlošanu, parādot, kā  un no kurienes tiek izņemts ierocis. (no kabatas, somas, jakas  utml.)
    • Revenge Kill (
      RK
      )

     Revenge Kill (turpmāk RK) ir spēlētāja nogalināšana, kurš  pavisam nesen ir nogalinājis Jūs pašu. Proti, ja Jūs nogalina,  Jūs to cilvēku jau neatceraties, jo pazaudējat atmiņu par  noteiktu cilvēku/lietām, kas saistītas ar to cilvēku. Ja loģiski  padomāt, ja Jūs nogalina, Jūs taču nespēsiet nākt un atriebties  cilvēkam, ko vairs nu vispar jau nepazīstat.
    • Player Kill (
      PK
      )

     Player Kill (turpmāk PK) ir kāda konkrēta tēla nogalināšana,  pirmstam saskaņojot ar administrāciju un nogalināmo tēlu par PK  izpildi. PK - tēls tiek nogalināts un neatceras nekādus  notikumus/informāciju, kas saistīta ar personu/-nām, kas viņu  nogalināja. Lai izpildītu PK ir jābūt loģiskam un labam  iemeslam.
    • Character Kill (
      CK
      )

     Character Kill (turpmāk CK) ir līdzīgs PK, bet spēlētāja tēls  atmiņas zaudējuma vietā tiek bloķēts, proti ar viņu spēlēt vairs  nevar. Lai veiktu kādam spēlētāja tēlam CK, tam ir jābūt  saskaņotam ar administrāciju un jābūt ļoti labam iemeslam, lai  veikt spēlētāja tēla nogalināšanu.
    • Mixing

     Mixing ir
    OOC
    un
    IC
    jaukšana savā starpā, šī lieta piemīt  daudziem cilvēkiem, kas tikko uzsākušas savas gaitas roleplay  serveros. Pie mixing arī pieskaitās smaidiņu lietošana IC čatā.  Piemēri: "Jānis Bērziņš saka (IC čatā): Ev, kāda bija lekšanas  poga?"; "Jānis Bērziņš saka (IC čatā): LOL TU SLIMS ESI
    biggrin_mini2.gifbiggrin_mini2.gif
    :@  :S"
    • Ninja Jack (
      NJ
      )

     Ninja Jack (turpmāk NJ) ir spēlētāja izmešana no automašīnas,  izmantojot pogu ENTER/F bez jebkādas roleplay situācijas attēlošanas. Lai pareizi nozagt kādam automašīnu, Jums jāattēlo darbības, kā auto tiek zagts.
    • Chicken Running (
      CR
      )

    Chicken Running (turpmāk CR) ir skriešana zig-zagā, ar šādu skriešanas palīdzību ir lielāka iespēja

    izvairīties no šāvieniem, kas ir aizliegts.

     

    Komandas:

     

     

    * /me - svarīgākā komanda, kas tiek lietota veidojot RP situācijas. Ar /me komandu tiek parādītas darbības.

    * /do - arī ļoti svarīga komanda, veidojot RP situācijas. Ar /do komandu tiek parādītas kāda tēla vai priekšmeta īpašības, kā arī izmanto dažu jautājumu uzdošanai, parasti, lai uzzinātu darbības sekas.

     

    So terminu neieverosana Administratoram ir tiesibas ielikt cietuma uz noteiktu laiku!

  8. Situācija ir ( tu melo, bez iemesla man nav jēgas tevi sedināt JAIL, jo tu neesi nekāds VIP, vai kāds cits, daru savu, nekas personisks, ja neproti spēlēt RP, tā ir tava problēma, ne mana, ja tev ir sapists garīgais šodien, nav mana problēma, bet tava, domā, ko dari, kā dari, kāpēc dari un tad tik kritizē!

    1)NJ

    2)DM

    3)CarDM
    4)CP uz divām personām (+ tas ir DM)

    5) Tava mute ir pārāk liela - pierāda SS -

    601j4ra06g75ndoauwb.png

     

    Mums Adminiem nav jāklausās tavi apvainojumi, ja gribi parunāt, lūdzu raksti saprātīgi, neviss uzreiz lec augumā un dirss, izmantojot vārdus kuriem pat nozīmi nezini, tagad atpūties, izej laukā izvedini galvu, izbaudi laiku un pamācies RP! :)

×
×
  • Create New...