• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Šefa

Veterāns
  • Posts

    676
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Šefa last won the day on September 18 2015

Šefa had the most liked content!

About Šefa

  • Birthday 05/29/1997

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Paul_Madison

Recent Profile Visitors

12,112 profile views

Šefa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

528

Reputation

About Me

Lietotājs kopš 2013. gada 28. augusta.

 

Labrīt, labdien vai labvakar sampieši! :)

Ir pienācis arī mans laiks, laiks atsveicināties. :(

Nebūs nekāda īsā atsveicināšanās, jo nemīlu rakstīt anketu.

Jau pirms mēneša vēlējos pamest šo komūnu, bet dabūju MCP, tas itkā nebija šķērslis aiziet prom no šejienes, bet viens no maniem mērķiem šajā komūnā bija dabūt MCP, lai varētu pamēģināt ieviest kārtību. Iespējams sanāca ieviest kaut kādu kārtību, Jums to jāzina labāk!

 

Beidzot arī īsti sapratu to, ka ir jāpamet viss šis, jo komūns nenormāli ievelk un apēd laiku. Skolā sāku mācīties sliktāk, atnākot no skolas sēdos uzreiz pie datora un devos uz forumu. Kā ne kā pēdējā klase, plāni nākotnei jau ir, tikai jācenšas tos piepildīt! Bija traki, bet pēdējā laikā man laiks aptrūkās priekš foruma, sāku vairāk pavadīt laiku ar draugiem, mācīties, ēst.

Šajā komūna bija daži labi momenti, kuri man patika, žēl ka tikai maz momentu. Esmu ievērojis to, ka pārsvarā te viens otram ir baigie čomi. Nespēju pateikt, tas ir tādēļ, ka klasesbiedri, draugi RL vai arī tikai ielīduši viens otram pakaļā. Jā, tā te viss notiek - bez pakaļā līšanas vai pazīšanos neko nedabūsi :) Bet tas ir tikai mans redzējums.

Ja esi jauniņais, tad pastāstīšu to, ka šeit esmu jau kopš 2013.gada 26. augusta. Vecs onka, vecs kā Zeme. :D Piereģistrējos šajā forumā, jo vēlējos tikt par līderi kādā organizācijā. Sanāca, bet cik ātri dabūju, tik ātri pazuda, jo kāds uzlauza manu profilu IG. Tādēļ uz vairākiem mēnešiem pazudu no šejienes. Atnācu atpakaļ, lai jautri pavadītu laiku IG. Daudz kas mainījās, sāku vairāk arī viesoties forumā. Sāku arī pamazām atgriezties pie fotošopa. Daudziem te esmu taisījis darbus, cerams, ka kāds to novērtē! :) Vienu brīdi arī biju POTW vadītājs, tikai žēl, ka no administrācijas puses nebija atbalsta. Vienīgais, kas man palīdzēja to veidot, bija Haskijs - cilvēks, kurš palīdzēja sponsorēt balvas. Vienu brīdi taisīju arī ieteikumus gan serverim, gan forumam. Bija cilvēki, kam tas nepatika... :( Aktīvi rosoties pa forumu, kļuvu par moderatoru. Tas arī būtu īsumā arī viss.

Smieklīgi jau bija paskatīties to, kā daži labi cenšas ielīst visai publikai dibenā. Sola, sola, bet nedara. Interesanti arī bija bez iemesla tikt heitotam. Ai, rēka, nekas nopietns, bet tas tikai parādīja Jūsu zemo līmeni manās acīs.

Neesmu nekāds kūdītājs, bet, cilvēki, padomājiet vai tas ir to vērts sēdēt un nelietderīgi laiku iztērēt? Labāk būtu aizgājuši ārā pastaigāt, pamācījušies vai izlasījuši kādu žurnālu, izbaudīt dzīvi uz visiem 100, satikušies ar draugiem dzīvē, nevis virtuālajā dzīvē. Tas nav attiecināts uz visiem lietotājiem, visu cieņu tiem, kuri strādā, mācās, dodas uz halli vai zāli, satiekas ar saviem draugiem.

Es pat īsti nezinu kam lai pasakos, nevienam cilvēkam nevēlējos pakaļā līst, uzturēju neitrālas attiecības.

Riffa, manuprāt, pats atsaucīgākais, labākais lietotājs, šajā komūnā. Daudziem Tu esi palīdzējis. Cik atceros, tu jau no pašas reģistrācijas komūnā biji labs cilvēks.

Kareivis, pazīt nepazīstu, bet iespaids ir ļoti labs par Tevi! Palasot administrācijas čatu, sapratu, ka mērķis Tev tik tiešām ir mērķis būt par administratoru serverī, Tu ar šo amatu nespēlējies tā kā daži labi, cepuri nost!

Disobeys, kopīgs bija Fotošops. Patīk tavi darbi, sakarīgs cilvēks, kurš šeit ir neitrāls. Labs AOTW vadītājs :)

Soulšaker, tu esi smieklīgākais lietotājs, par taviem komentāriem tā varēja pārsmieties. :D Labs MCP biji un maģijas triku rādītājs arī!

Howijs - labākā leģenda. Nezinu kādēļ, bet labu iespaidu Tu uz mani atstāji, rēcīgs foruma lietotājs esi. Vienu brīdi serverī kopā tūnējām.

Haskijs - paldies, ka palīdzēji veidot POTW konkursu. Visu cieņu!

Īsti arī nav vairāk neviens, kuram pateikties, par to, ka šo divu gadu un trīs mēnešu laikā ir palīdzējis, atstājis labu iespaidu, mainījis mani.

 

Labi čau, paldies visiem!

Iespējams, ka kādreiz atgriezīšos, bet tas ir tikai iespējams!

 

Pirmais līdera amats tika uzticēts diezgan augstā organizācijā!

u0c2n980kx1nr29f44nf.png

Vēlējos pamēģināt, kā ir vadīt nelegālo organizāciju.

kx6vu3tung8xlryk0fmg.png

Beigu beigās, iepatikās būt par ziņu redakcijas direktoru!

jb5k1q3zi33oijukkd02.png

 

 

 

2m7v12t5226ou9wcs5k.png12.10.2015. - ∞

uiw7868n74s8mar7s4n.png 25.10.2015. - 22.11.2015.

4jt27f6m82pkbksmrugr.png 22.11.2015. - ∞

×
×
  • Create New...