• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Ed_Cantwell

Lietotājs
  • Posts

    45
  • Joined

  • Last visited

About Ed_Cantwell

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Ed_Cantwell

Contact Methods

  • Discord
    Mind #0491

Recent Profile Visitors

690 profile views

Ed_Cantwell's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. [sAMP.LV] Sūdzības par serveri Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Tava sūdzība] 1. Apraksts par problēmu : Tātad vakar vēl spēlēju šajā serverī . Laboju sludinājumus . Pierādijums -https://failiem.lv/u/m2ajwh2z Šodien ienāku serverī un rādās lūk šis https://failiem.lv/u/vy369k7m Itkā neesmu banots , jo banlista mans lists ir tīrs un kopējajā banlistā sevi neatrodu . http://prntscr.com/d53qbg 3. Pierādījumi par problēmu : -
  2. Kā jau teicu . Viņš ir mans brālens . Domāju kad viņam nav nekādu iebildumu pret to . Kārtējo reizi saku atvainojos .!
  3. Kā jau pieminēju topikā , biju uzkarsis un nedaudz sapsihojos .
  4. [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Dan_Vegas 2. Administrātora niks spēlē : Andrew_Williams 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://prntscr.com/cytzkr 4. Apraksts par situāciju : Tātad no stresa kad varam neaizsargāt zonu sapsihojos. Protams aizbraucām uz rūdu un novācam 2 čuvakus . Savējais man iešāva . Uzrakstiju pa /b čatu vārdu "lohs" un skatos kad bans uz 2 dienām par ooc insult . Es šaubos vai tas būtu aizskaroši , jo Diaz_Markuez ir mans brālēns . Tomēr admins Andrew nolemj mani nobanot . Es viņam neko sliktu neteikšu par šo . Bet vai tad nav par traku ? Saprotu ir tavs pienākums banot un kikot spēlētājus , bet vai nav kkas labāks darāms par ooc insult banošanu , piem skatoties vai kadam nav hph , wh , aims utt ? Sorry par daudz aizsvilu šajā situācijā un apsolu kad tas vairāk neatkārtosies. P.s skrēeni nesaglabājas nezinu kpc . Kāds vrbt var palīdzēt . Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn!
  5. Ko padarīsi ments kā zaļš gurķis . Nemāk ne ar rp ne ar bindiem stradat .
×
×
  • Create New...