• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Jilla

Lietotājs+
  • Posts

    516
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by Jilla

  1. Palasiju, atļaušos iepostot, jo es redzams tajā video, līdz ar to esmu arī iesaistīts...

     

    Par Jillas RolePlay zināšanām nerunāšu - ja cilvēkam 30 gados grūti kaut cik gramatiski pareizi latviešu valodā rakstīt, tad kur nu vēl iemācīties RP...

     

     

    Allewa jails - cmon, te uzreiz ir saprotams, ka tu esi uzēdusies uz viņu. Ja apkārt neviena nav, tad ir tiesības arī neRPot, jo, kā jau mēs zinām, tad samp.lv nav nekāds max rp serveris. (te vsp par rp runāt ir grūti) Arī par QS, kad esi viens kkur lauka vidū mest cietumā ir debīli. Tikpat labi tu spied w, lai ietu uz priekšu, bet trāpi pa e un weps nomainas.. Sarežģīti.

     

     

    Par tiem reportiem  - atbildēt ir viegli, nevajag liet. Uz reportiem parasti drukāju atbildes. Ok, uz debīliem neatbildēju, kā, piemēram, kad runāja par postiem forumā u.t.t.... Ja cilvēks māk rakstīt, tad arī uz reportiem atbildēs. Gribat, lai parādu kā to var ? Iedodat acc atpakaļ (no kura labprātīgi atteicos), nodemonstrēšu, ka tas nav nemaz tik sarežģīti :)

     

     

    Protams, atzīstu, ka arī mums (GSG) tur bija CS un citas hujņas, bet nu serverī tā jau nekas jēdzīgs nenotiek. Centies rpot - lido cietumā. Hako, pārkāp visu ko vien spēj - viss ok, spēlē droši. :) Diemžēl, tāda te ir ikdiena.

     

     

    Un arī.. Baigais tolks tagad kaut ko krāt, ja Kovo visu sapisis ar mājām ir.. (šitas offtopic, bet ceru, ka Kovo izlasīs, lai zin, ka ir 1337 dievs skriptos. :( )

    Tu arī biji tajā vietā tūr mežā kur bija GSG un policija, kur notika apšaude. vai tad tieša'm viņš bija palicis vienīgais dzīvais :D tad jau labi visi var taisīt PG kāpiemēram no sf pa tune;i ieskrienoties un braucot taisni uz ls vai pretēji lekt uz lidostu. Neviena jau blakus nav tātād var taisīt PG.

  2. tonijam bija 4lvl, bet viņš pats negribēja to. Desa grib 4lvl, bet viņam nedod. 

     

    tāpat jau tu neatbildi, vismaz man tu tikai 3x esi atbildējusi no +- 50 reportiem, kas bija tev. cik ar pārējiem esmu runājis tu vispār neatbildot un visiem met ignoru. kā jau BarnyMad teica " aizvakar vai vakar visu laiku savā nodabā skraida, kaut, ko mēģina izdarīt.Uzrakstu reportā - Jilla laikam afk, citi ACC var palīdzēt?

    Loģiski..Viņai pajāt , skraida tālāk it, kā neviens pat nezin, ka viņai acc ir.. "

    tu man raksti ka piemērām tūr kaut kāda mafija hako vai tevi Dm, ko man tev atbildēt? Super, paldies. (ko atbildēt)

    e:

    Tiko arī report: 1. atdodat man 500k par mājām

                             2. vari iedot 100k

    Ko man vajadzētu atbildēt?

    e:

    Lai nebūtu ka es atkal kautko diršu ko man atbildēt uz šitiem? http://prntscr.com/97vmur

  3. biški rēku uzsita :D, tu reportus vispār ignor, on esi, bet neko nedari visiem met ignor un prosta tak spēle itkā tev nebūtu ACC tik pa retam paļubom izmato acc sava labāk. kāda vel teleportēšana un no org mešana? manliekas tu pat reportus nelasi. Desu,Jim par 4lvl un miers. Tonijam bija, bet viņš pats negrib 4lvl.

    es šodien nevienam neatbildēšu uz Reportiem, būs labāk?

    un jimam ir 4lvl

    • Upvote 1
    • Downvote 5
  4. Tu tak neko nerubi, tevi ievainoja plecā, tad mēs ar tevi gribējām uzerpot, bet tu sēdi kā mēma pīle un neko neraksti, iemācies rp pirms sāc te spēlēt .. Bet tapat te ir tikai daži cilvēki kuri kaut ko jēdz no RP, bet tu esi admins, tev RP ir jāprot . Tev saka : KĀP BUSĀ . Nē, tu atsakies erpot un neko nedari . Tad tu OOC čatā saki, ka esi mirusi, kaut gan tevi ievainoja tikai plecā . Tā ķipa tu izvairies no erpošanas ? 

    TAd kad pirmo reiz man iešāva es Noerpoju ka no gutajām traumām krit beigta. Un tad caur /b visu laiku rakstīju ka nevajadzēja šaut

    piebraucāt busu un gribējāt mani kautkur aizvest jā tu vēri durvis valā, (Biju jau beigta) es no guļošās pozas piecēlos un notupos lai jūs varat ievilkt mani busā. Bet ja IC chatā pasaka kāp busā tad najuh man tas būtu jādara. ja beigta.

    /Do no gūtajiem ievainojumiem krīt beigta

     

     

    un šo noteikumu sākšu pieskatīt nopietnāk

     
    7. Ieroču izmantošana, šaudīšanās, personāža nogalināšana.
    Ieročus serverī drīkst izmantot tikai nelegālās organizācijas un policija. Pie sevis līdzi var nest pistoles, nažus.. Automāti būs izmantojami tikai maffbizz vai terras, viņus drīkstēs atstāt mašīnā vai pielietot tikai blakus mašīnai. Bez kārtīga IC iemesla jūs nedrīkstat nošaut kādu no spēlētājiem, kā arī nederēs debīli IC iemesli ka piemēram "Es esmu rasists, Viņš izvaroja manu sievu, utt." Atceraties, šis ir RolePlay servers un roleplay nozīmē Attēlošana no īstās dzīves, respektīvi pirms izdomājat kādu nogalināt padomājat vai tomēr jūs to spētu izdarīt kādam dzīvē..
     
    Ja tiek nogalināts spēlētājs bez IC iemesla jūs varat tikt sodīts ar :
    Cietumsodu uz ilgu laiku
    Banu uz pārs dienām
    Ja jūs esat RP situācijā kur vajag nogalināt kādu cilvēku ir jāpielieto visas RP komandas, un jāpadomā kā jūs to darīsiet. Ja jums nav pierādījumi un kārtīgs IC iemesls jūs adminisrātors var sodīt ar (Ja jūs nogalinat ar IC iemeslu jāņem pieradījumi, vēlams Video materiāls):
    Cietumsodu uz ilgu laiku
    Banu uz pārs dienām
     
     
    Paldies heiteriem davai heitojat heitojat.
    • Upvote 1
    • Downvote 1
  5. OMG, sāksim ar to, kad iejiesi ig, iesēdini sevi par MASSCS, tu biji bandas hoodā kur apkārt tev čuhani ar ieročiem nu gribētu redzēt, kā tu rl vēl kko tur sprēgātu.

    par manu pg jailu, jā Vitaļiks nolēca, kkādas 2 min es pa malu skraidiju un nokritu, tas ir tas pats, ja tu serverī būtu viena on, nokristu no tā kalniņa, NU ATVIČAJ tu nekādas rp komandas nerakstītu :) (neviena nebija tuvumā, kas es viņas gabenam rakstītu? )

    kad es tev protestēju par manu jailu pusi reportus tu ignorēju un pēc tām vēl uzrakstiji "Nevaidzeja man pirmīt šaut"

    Kian, atpisies ar saviem wp, te loģiski domājot var gandrīz katrs izteikties! + es esmu tur iesaistīts! :)

    Jā es tev neatbildēju uz reportiem, bet reporti bija tādi, *** es jaila, kāds sakars ar PG neviena nebija, un tu visu laiku spamoji, tad arī uzrakstīju lai liec mieru. bet nē tu tāpat turpināji piesieties un tad es caur spec tev paskaidroju par ko tevi ieliku, vai arī tā nebij.

     

    Davai davai nomelnojat mani, Jo pārējie admini nez kāpēc jums neko nedara, izņemot mani. nu ja un tāpēc jau es sliktā.

    • Upvote 1
    • Downvote 9
  6. Jūs vienīgie rūpejaties par serveri, bugus atklājat, es vispār brīnos, banda, bet lielāks  RP nekā legālajām, un tas rp arī nav no tiem sūdīgākajiem, prieks. Bet domāju, ka Jillai diezvai ņems acc nost.Man pret viņu nav nekas pret, bet besī tas, ka viņa sēž ig, bet nav pie PC.

     

    E: Es pats nēsu nekāds pro RP, bet es vismaz cenšos  :wub: 

    ja es esmu on tad ļoti reti kad nejau pie pc. vairs stundas nekačāju. tas ka es neatbildu, vai neko nedaru, nenozīmē ka es neesmu on.

  7. Sāksim ar to ka iepriekš nekas tāds nenotika saistibā ar nolaupīšanu, tā kā nevajag te dirst(runāšu rupji). Situācija braucu es baltā mašīnā skatos viens tavējais, nu labi aizvedīšu, aizvedu līdz jūšu hood, viņš izkāpa un es taisījos braukt protm, kad jūs klaunu bars aplencāt mašīnu un bļāvāt aplaupīšana. (Nevis nolaupīšana).  likāt izkāp, izkāpu un jau grasījos erpot ka naudas maka ir tikai 17e, lai jūs zinātu ka no manis vairāk naudu nedabūsat. Bet tad vot jums te kā krutajiem pacaniem ar automātiem sagribējās vel mani pabaudīt ar un raidījāt vairākus šāvienus manā virzienā un pat kāds no šāvieniem trāpīja, un tā kā jūs paši nemākat visu normāli un pa vienam runāt tad es kritu un biju pa galam. Varētu jau iemest chatlogu, bet no tā nav nekādas jēgas, jo on ap 100 cilvēkiem un normāli spamojas, un es nezinu kas kur un kurs man iešāva. nākošā situācija runājot par to jailu PG tas vis bija pēc neilga brīža jūs bijāt mežā un šaudijāties ar mentiem(nezinu kāpēc, bet tūr bija beņa un bobs, tā ka neko nedarīju). tad pamanīju divus augšā visiem aiz muguras kalnā. bija spec to kas ir augšā, vispār jau abi noleca no kalna un bez sekām aiskrēja, bet neredzēju otra id un viņš kautkur pazuda tāpēc tikai viens dabūja jailu par PG, un tā nebija kaut kāda atriebība, vai kas cits ja es gribētu kādus speciāli ielikt jailā, tad tici man jūs visi būtu jailā. par PG pienākas sākot no 150min es viņam uzliku tikai 90min. http://prntscr.com/97v1lp

     

    atvainojos par drukas klūdām tiko pamodos

     

    Sis bija pēdējais posts šājā sadaļā, no manis?

     

     

     

    Par QS es parasti ielieku, tad kad man nospamo ka kāds kādu DM, es spec bet nezinu vai ir bijis DM un tad re ir QS

    • Upvote 1
    • Downvote 11
  8. Gribi manu viedokli. es ļoti labi zinu kas ir MP un ko viņi var un nevar. tā ka daumants teica ka esot it kā MP viņš varēja pēc Latvijas likuma pārbaudīt kāpēc tavai mašīnai ir mirgalkas, jo viņas ir aizliegtas. tā kā viņām bija visas tiesības tevi pārbaudīt. un iet runa tieši par šo situāciju nevajag pārvērst to lielā apmērā. precīzi runājot iet runa tieši par daumantu un ka viņš esot MP

    Armija un MP ir divas dažādas lietas, bet saistītas

  9. Sāksim ar to ka id 66 bija lejā karjerās un bugoja lai priecājas ka nav bans http://prntscr.com/946xce te reportā iemaica ka bugo es spec un kick

    Sakāt ka bija hph tad nākošreiz sakāt uz reiz kuram, jūs bijāt 19 par ko es tito teicu un viņam bij vienalga un pretīm jums bija 17 kopā 36. Biju viena admine un specoju katru cik varēju redzēju jā ka vienam atlec dzīvības uzreiz izkikoju ar iemeslu hph nākošreiz banošu. jo mums tač esot HPH bugs. un cik es redzēju nebija neviens kas paliktu nemirstīgs, jo mainījāties jūs visu laiku, vel reiz atkārtoju jūs kopā bijāt 36 nejau 5. Atvainojos par drukas klūdām ātri drukāju!

    • Downvote 1
  10. Varbūt viņš bija aizgājis uz wc vai pīpēt. Varbūt admina čats nav ieslēgts.

    Un tiešām kad on ir 100 spēlētāji nav reāli atbildēt uz visiem reportiem, un visus pamanīt. Jo visu laiku kāds nāk on, vai iziet. Kāds kādu nošau, kāds nomirs. Un vel ha esi org, tad vel tas. Tad tas viss visu laiku spamojas. Tāpēc es neesmu org lai vairāk var sekot līdzi.

    Bet ko Tony no tevis gribēja kad spamoja /rr to tik jums zināt.

×
×
  • Create New...