• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Paul Miller

Veterāns
  • Posts

    116
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Paul Miller last won the day on April 18 2019

Paul Miller had the most liked content!

Social Info

1 Follower

About Paul Miller

  • Birthday 01/24/1997

Profile Information

  • Gender
    Male
  • InGame
    Paul Miller

Contact Methods

  • Discord
    PM

Recent Profile Visitors

3,973 profile views

Paul Miller's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

275

Reputation

    1. Show previous comments  1 more
    2. Sarkanais Kamars
    3. Desiņa

      Desiņa

      o bleee vēl pat saglabājas :DD btw es taisīju to gif ja :1f92b:

    4. Caine

      Caine

      Būs ko parādīt mazbērniem

  1. Pakutini saviem draudziņiem krānus kā jau to esi pieradis darīt mazā sučka.
  2. Bļe, murrātāj tak beidz raudāt un likt sūdzības vecene, nemāki lietas risināt ar stroķiem, lbk visiem dirsas izlaizīt un pimpjus pasūūkāt, bļe bandas nekaro tikai dēļ teritorijām. Liekot sūdzības parādi kāda nožēlojama un nekam nederīga vecene esi.
  3. Tādi mēs čaļi, normāli čaļi. Dirsā jūsu video.
  4. 1. Tavs niks spēlē :Sweet Makaveli 2. Administrātora niks spēlē : Andrew Williams 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://bildites.lv/images/dq57aj9d/307721/originaI.png 4. Apraksts par situāciju : Neko nav pārkāpis, vēlos vnk redzēt video no šīs terras
  5. 1. Tavs niks spēlē :Sweet Makaveli 2. Administrātora niks spēlē : Andrew Williams 3. Pierādījumi par pārkāpumu :http://bildites.lv/images/rvr4pprj/29637/original.png 4. Apraksts par situāciju : Gribu redzēt video kur GSG 11 online
  6. 1. Blumentāls ir Drug Dealeros 2. Viņš izgāja off 02.00 3. Viņam nav iespēju kā tikt ārā no Drug Dealeriem, jo nebija acc, kas varētu viņu izmest no org. 4. Paļubom, kāda L burta vietā ir iebāzts lielais I 5. Uztaisiji profilu 1lvl un nopirki woozie skin, lieki iztērēta nauda. 6. Priekškam, viņam speciāli ielidot ar Speedhack CSDD hood un šaut to bomzi, ja vnk varēja nošaut pa gabalu. 7. Vnk low iegāšana vecīt. Varēji vismaz TAB parādīt. Atā
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Sweet Makaveli 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Wiz Santos 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju :Apsaukājas, mixo 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  8. Tātad, es visa autors, uzņemos atbildību. Tātad mēs CF padzirdējām, kad LM vedīs lielu ieročuun narkotiku kravu uz Las Venturas un vēlējāmies to pārtvert, bet kam viņi to ved īsti mūsu informātors neteica, pateica, to ka pārvedīs tos ar busiem, tāpēc nobloķējām ceļu uz Las Venturas, bet tā arī nesgaidijām preci, jo buss pa to ceļu nebrauca, laikam kāds viņus pabrīdināja, nācās nošaut visus, kas gadijās mums pa ceļam, lai nav liecinieku. Daumant tgd vēl dirsīsi, ka karš ir OOC lieta, karš moš ir, bet šeit ir reāla RP situācija, tādas lietas dzīvē notiek, ne? Neinteresē, ka viņiem tur karš bija, viss bija ar RP, visi noerpojām, tu mūs iemet jail par DM, QS utt. Kvai IC iemesls jau tāds pa dzīvi ir, ka viņi ir pretinieki, RP bija viss bija, gaidam unjail. Un kad tie LM ndmo mani pēc kara to neredzi ne? Paši vainīgi, kad hujņu sāk taisīt. unjail- Sweet_Makaveli Jon_Heal Matt_Heal Tobias_Creed Dave_Makaveli EDIT - Diršat, kad šeit nav RP, un jailojat par RP situācijām, + ir daudz citi ceļi, kas ved uz visām zonām par kurām jākaro.
  9. why you all, are so stupid. -_- Bļe, tas ir BG hood, tās mājas, kuras ir ap hood, domātas memberiem tpc viņas tur saliktas, CS ir tajā, kad pērc māju tieši pašai hood vietai. Real life bitcheeez, tu esi parasts civilais, un dzīvo 2m no bandas hooda? Tas nav īsti legit, saprastu, ja ir kkāds sakars ar bandu n shit, bet ja tāda nav, pa tevi bērs kvai neko neesi izdarījis. Visiem, kam smadzenes ir, pārvācas dzīvot tālāk, ne? Par šo situāciju vsp var ilgi, un gari diskutēt, jādomā līdzi, ja viens staigā netālu no bandas hood, dzīvē arī tā varētu, bikses pieliktu Cilvēks, ar smadzenēm nekad tur nelīstu, un kur nu vēl dzīvot. Zbal, jau šitā bezjēdzīgā runāšana. 1. Mani par to iejailoja, kvai nevajadzēja. 2. Wolfie nav vainīgs, jo viņu TP. 3. Jesica, pildīja savu darbu, kvai iejailoja bez vajadzības. Kvai viņam ir BG hood tā māja, pajebaķ, bet CS arī ir tajā, kad sāku pa viņu šaut, viņš brauca uz manu pusi, dzīvē šaubos vai tā darītu civilais, jo viņš būtu samīzies AF un domātu, kā ātrāk jāpazūd no tā rajona. Video vēl atskrien pačeko, kas notiek, vajadzēja jau tevi tad norakt.
  10. Neviens tevi te netur un neliek te spēlēt, vari vnk pist taisni, ja kkas nepatīk.
  11. Bļe, tu atmarozak, tu man par dzīvi neko neesi jautājis, uzreiz spried, ka es mīžu? Pats te varoni mētā aiz ekrāna i krānu staipi, jo piedzimi, bez tā? Bļe *** rpot FR serverī?
  12. Bļe, nu tu gan frīks esi, vsp nezini neko par situāciju, un tpt Jesica, mani par to iejailoja, nelien kur nevajag, pašam CS. CS atspoguļojas tajā, kad par tevi ber, bet tu brauc tieši virsū šāvējam, RL arī tā darītu? Vari pasūkāt sev, pe*iņ. Wolfie nekāda sakara, PG nonRP. xDDDDDDDDDD Tu pat nezini, kā viņš tur nokļuva *** tu bļe izskati sūdzību, negaidot, ka citiem arī ir ko teikt, u stupid. P.S labāk, pagaidi, lai Raita ieposto, paskaidros visu, un tgd netaisos 5h sēdēt, par ko jau sēdēju.
×
×
  • Create New...