• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

DraXoga

Lietotājs+
  • Posts

    101
  • Joined

  • Last visited

About DraXoga

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Daudz kas
  • InGame
    Nick_Weber

Contact Methods

  • Discord
    Kāds vēl lieto?

Recent Profile Visitors

1,898 profile views

DraXoga's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-13

Reputation

  1. Bez ''vienkārši'' kādu teikumu vari uzrakstīt?
  2. Redzams tikai DM (pat nevar saprast, varbūt es pa zemi situ un tu jau biji nosprādzis), pacenties tiešām uzfilmēt. ''/b vid'', labs video.
  3. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nick_Weber 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : John_Sneker 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : NonRP, Cs, Qs, Dm 4. Kā vainas dēļ tas notika : Čalim vāji nervi. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://prnt.sc/oiydqt https://prnt.sc/oiyedq https://prnt.sc/oiyekt
  4. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nick_Weber 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Video redzams 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : CarDM, Cs, NonRP, Dm (tas pa abiem kopā salasījās) 4. Kā vainas dēļ tas notika : Šamējais jau iepriekš arī šaudījās. Šoreiz sanāca pieķert, vēl vienu viņa draugu jau cietumā ielika. 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video) https://streamable.com/n4wp6
  5. Nu, labi. Man Cs. A kas tev? :D Viss aprakstā minētais :(
  6. "tupa iebraucu un skraidu'' - melot gan neproti un bez pierādījumiem vispār nekā labāk nerunā. ''nemaz nesasveicinājies'' - Es pat jūs augšā tur neredzēju līdz iekāpu tajā mašīnā un pat ja redzētu, šaubos vai jums klāt tiktu, ja jau vienreiz atvācāt, tad jau.... Kroch pirms kaut ko saki - padomā, tagad vari taisnoties, cik gribi. Tas tavs viss attaisnojums skan tik .... hujova. Labi, sākumam piekritīšu - ''Atradies nepareizajā rajonā, esmu gangsteris'' - pārējais gan , vnk rodas jautājums, nevarēji neko labāku izdomāt uzrakstīt? Kur RP?
  7. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nick_Weber 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jacky_Legend 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Dm, Cs, Qs, NonRP? 4. Kā vainas dēļ tas notika : Sanāk mana vaina? :S 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : Pirmo reizi mani nošāva, kad izgāju no mājas un tagad, kad braucu pēc mašīnas. Ja tas ir Rifām panelis, tad es nezinu cik gudram jābut, lai tādam spēlētājam iedotu paneli. Viņš tak nezin, kas ir RP. Video: https://www.youtube.com/watch?v=htCqNhn81PU Varbūt man pašam ir vaina, ka man tur māja vai kā...??
  8. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nick_Weber 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Roy_Glock, Jon_English 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : MIX 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : http://www.bildites.lv/a/srna6krc#pyaaen2b
  9. Ja? Tikai nez kāpēc sakrīt LVPD uzraksti un plus, kad atvēru 'tab', JŪS DIVI tikai bijāt online no robežsardzes. Nesaki, ka tā nav sakritība... Tā kā nelokies puika, paveicās, ka pie N-Times nepaspēju savākt pierādijumus par Tavu (Leo) NonRP, Qs, Cs, Dm, kad mani nošāvi. Galvenais nemanāmi noiet malā, lai niku nevar redzēt un tad nošauj. Gudrīts. Vēl skrīns, ka var redzēt, ka jūs divatā sēžat mašīnā! http://www.bildites.lv/a/655yskp7#jmhubhgz Par manu NonRp jau pateicu iepriekšējā postā, kurā nevarēja redzēt video.
  10. 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Nick_Weber 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Leo_Crosby un Sodrejs_Skurstens 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Video redzams fly hack (ar mašīnu) 4. Kā vainas dēļ tas notika : Taksista :S 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : Tagad ieliku video publiskotu. Atvainojos par vēl vienu postu. https://www.youtube.com/watch?v=a0hk9kAGYQs P.S. Ja tomēr atkal jūs nevarēsiet redzēt tad --------->>>>> https://failiem.lv/u/d9njchxu#/
  11. Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Nick_Weber 2. Administrātora niks spēlē : Richard_Blumenthal 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://www.bildites.lv/a/hfy6dz4x#3sfrp3ue 4. Apraksts par situāciju : Stāvēju uz ielas kādas 10 sec ar ieroci rokā... RPoju, lai to ieliktu atpakaļ, kur tam jābūt, bet te pēkšņi kāds naivais admins ieliek cietumā par CS. Sanāk, ka man nevajadzēja RPot, lai neiekļūtu cietumā?? Totāls bezsakars.
  12. Kurš par, lai kova noņem visus banus??? es jūtu ka tauta atgriezīsies tad :)

    1. #Nātre

      #Nātre

      Nē, atgriezīsies Visi tie kurus nevajag.

       

    2. Redline

      Redline

      Drīzāk atgriezīsies hakeri.

    3. Jekoo

      Jekoo

      Bus mazak ip sakritibu

  13. Up up up up up up up up up tak izskatāt un, jā piespriežat sodu besi jau gaidīt man!!
  14. ko kādus civilos ???? vispar kas tev atļāva tev te iepostot? vispār ne paķeksi sparastu ja tu uzliktu sodu par terras zagsanu, bet najau krat postus .! LOwaks...............bet ok vismaz aizstavi mani un jakas es blavu terra! un Tu lowak Evan_Price biji on kad iespamoju nevareji neredzet ka tur terra! !! +tu mani Dm speciali vairakas reizes taka nedirs!
  15. Tavs segvārds serverī:David_Winston Pārkāpēja segvārds serverī: huvz kroč riffa līderis Detalizēts apraksts - gipstop Kā vainas dēļ, tas notika? - protams viņu Pierādījumi:
×
×
  • Create New...