• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Abcd

Lietotājs+
  • Posts

    630
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Status Replies posted by Abcd

  1. No čomiņa paņēmu atpakaļ accountu, tagad īstais klassiks ir hooodaa, nuu visi es domāju ka zin, ka man bija profils pie čoma kamēr nespēlēju sampu, tākā jā .

    1. Abcd

      Abcd

      beidzot xD, varēja saprast, ka kaut kāds low sēž uz tava profila...

    2. (See 3 other replies to this status update)

  2. Otrā reize pēc servera atvēršanās kāds no admina profila nobano vissu serveri. Tagad tu tiešām uzskati,ka mēs katrs admins sadodam pw lai pakāstu admina statusu? Kur loģika vecīt?:| Tas pats ar Mentolu no viņa profila kāds bija iegājis un nobano vissu serveri ar iemeslu ''IM TOP'' Moš beidzot pasties kas to izdara neviss izsaki parsteidzīgus lēmumus un pasaki,ka mēs dodam paroles. Protams tagad tu esi aizņemts ar bugu labošanu utt,bet tavā serverī notiek liels bazars kur adminiem uzlauž profilus un nobano visu serveri. Nebrīnišos ja drīz tas notiks ar kādu vēl acc takā labāk uzliec ātrāk drošību vissiem profiliem lai ir beidzot miers mājās un lai tev nav jau otro reizi viss serverim jado unbans.

  3. Otrā reize pēc servera atvēršanās kāds no admina profila nobano vissu serveri. Tagad tu tiešām uzskati,ka mēs katrs admins sadodam pw lai pakāstu admina statusu? Kur loģika vecīt?:| Tas pats ar Mentolu no viņa profila kāds bija iegājis un nobano vissu serveri ar iemeslu ''IM TOP'' Moš beidzot pasties kas to izdara neviss izsaki parsteidzīgus lēmumus un pasaki,ka mēs dodam paroles. Protams tagad tu esi aizņemts ar bugu labošanu utt,bet tavā serverī notiek liels bazars kur adminiem uzlauž profilus un nobano visu serveri. Nebrīnišos ja drīz tas notiks ar kādu vēl acc takā labāk uzliec ātrāk drošību vissiem profiliem lai ir beidzot miers mājās un lai tev nav jau otro reizi viss serverim jado unbans.

    1. Abcd

      Abcd

      Tak kovai ir citas problēmas dzīvē, naher viņam ar samp.lv pisties? Iesaku uzticēt, kādam ļoti labam pazīstamam cilvēkam serveri...

       

    2. (See 7 other replies to this status update)

  4. DOME IR LOW ORGANIZACIJA .

    1. Abcd

      Abcd

      Kristian,toc nedaudz nedraudzejies ar galvinu, pienem kk lowakus,kas brauka ar Syy un dmo.Tavi domes lowaki invito armija,ka tadas organizacijas nav.

    2. (See 5 other replies to this status update)

  5. Pec pieprasijuma esmu labojis anticheat, rakstiet man ja vel kadi haki iet

    1. Abcd

      Abcd

      Kāda jēga? No 120 onlines nokāpās uz 10 , par vēlu jau izmainīt.

    2. (See 4 other replies to this status update)

  6. Dirsā veči. Pilnībā sagruzījos, kad iegāju serverī un var teikt visas mājiņas zaļas, 4 cilvēki on tikai... Agrāk pat LV dieva pamestajā nostūrī mājas uz izķeršanu bija. Stacija lagoja no cilvēku burzmas. Skype sarunas līdz rītam. Teru un mafbizu mahinācijas, erpošana ar bomzīšiem utt. Poh, ka ar rp bija kā bija un ar adminiem citreiz nesaskaņas, bet bļāāāā... kur vairs tie laiki... 

  7. Leģenda vēsta, ka Kovam ir piecas rokas!

    1. Abcd

      Abcd

      Tak ble nemelo.

      Tu saki ,ka tev ir 15 ,bet taja pieteikuma uz bilses.

      Nesirs tak ble

    2. (See 6 other replies to this status update)

  8. 1 2 3 neuztraucies traucies, esi pozitivs, lai si silta saulaina pavasara diena ari jums ir izdevusies :DD

×
×
  • Create New...