• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

Nēģers

Lietotājs+
  • Posts

    63
  • Joined

  • Last visited

About Nēģers

Profile Information

  • InGame
    Gayboy

Recent Profile Visitors

1,002 profile views

Nēģers's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputation

  1. Vajadzētu sākt lietot pauri, un tirgot tākā RL, nevis pa OOC un /s drukāt ka tu tirgo mahas utt... Normāli, pa IC pieej pie cilvēki, paprasi vai negrib nopirkt/pārdot to un to... Ai da ko ta es. Nēmot vērā, ka 2/3 mašīnām izskatās kā ziemassvētku eglītes un autobusi piss kā tanki, tas laikam nenotiks.
  2. Par /report kanāla nepareizu lietošanu pienākas kick/jail. Tātad, 7 dienu banu par ko tu viņam iedevi? Par QS tu jail viņu ieliki. A za kakova hrena tu Banu iedevi?! Ja pareizi sapratu, tu banu iedevi par QS, ja? "ir ielikts par QS " Iemesls ir "protams". Varam interpretēt kā gribam?
  3. 1. Tavs niks serverī:Arnie_Curtis_Jackson 2. Admina niks serverī:Travis_Moore 3. Pierādījumi (Screenshots/Video): http://www.samp.lv/index.php?/topic/22212-bans-no-travis-moore/ 4. Apraksts par situāciju. Tātad, mans draugs pēc kara ar LM nonāca jail. Protams, viņš uzskatīja, ka tas ko izdarīja Travis_Moore nav taisnīgi un bla bla bla. (Nekomentēšu, nebiju klāt.) Vārds pa vārdam, un Mike_Jackson_Biggs uzrakstīja Report kanālā: [18:15:57] [A] [R] Sudziba no Mike_Jackson_Biggs (ID: 72): Lexijai Acc of. izmanto acc savā labā. un Travis tāpat. Uz ko apvainotais Travis reaģēja ar 7 dienu banu Mike Jackson, jo redz viņam esot draudēts. Sīkak lasīt šeit: http://www.samp.lv/index.php?/topic/22212-bans-no-travis-moore/ Nav tākā mazliet stūlbi? Teksts "Lexijai acc of" patiešām nenozīmē to pašu ko "Tev būs account off", kas patiešām būtu tādi niecīgi draudi. Tas ir atkarīgs no interpretācijas, kā katrs no mums to interpretē. Bet vai patiešām par kaut ko tādu bano uz 7 dienām?! Nopietni?! Tad jau davaj visu forumu bano. Katrs kurš kādreiz ir ielicis anti kādā no administrātoru postiem jābano. Viņi taču "Draud" Adminam.... šajā situācijā Mike ar savu tekstu izsaka savas domas, ka šiem abiem indivīdiem pienāktos atņemt administrātoru tiesības. Pēc manām domām tur ne smakas nav no draudiem un bans ir NEPAMATOTS. Par OOC insult dod vienas dienas banu. Par savu domu izteikšanu, 7? Kas te komunisms briest? Lūgšu incidentā iesaistītos nelikt TC. Vēlos dzirdēt komūnas viedokli.
  4. Davaj,tikai izskaidro ko nozīmē bana iemesls "Protams"?
  5. 1. Screen es šauju pa kameras veci. Otrajā SS nevar redzēt nedz šāviena brīdi neko. Man vienalga.
  6. Es saku aiztaisi seju. Tev Hariss parādīja ka tu huiņu taisi, priecājies ka banu vēl neesi norāvis par OOC insult. P.S Zinu, ka +10 warn par šito, neko darīt.
  7. Haha. Mazs phone mixiņš. Iekriti vecīt.
  8. Apsūdzēt bez pierādījumiem nav labi. Neesmu etvi dmojis. Kāds tev ig? Ja esmu, sūdzību forumā ar pierādījumiem. Sūdzību nav, admins uz pohuju arestē mani.
  9. 1. Tu šeit postot nedrīksti 2. Beidz raudāt. Paņem terru godīgi un tad runā ar mani. Savādāk man kauns lasīt tavus zemiskos komentus.
  10. 1. Tavs niks iekš serverī?: Arnie_Curtis_Jackson 2. Administratora niks iekš serverī?:Andrew_Klepto 3. Detalizēts un saprotams apraksts par notikušo: Braucu uz hood pēc prēmijas, pēkšņi Klepto sāk ar mani runāt. Saka, ko ar tevi darīsim ar to vakardienas DM, es uz pakaļas. Nav ne jausmas par ko viņš runā. Vārds pa vārdam, 2h jail. Par ko? Huju zin. PRasīju pierādījumus, nav. Kapitāls admins. 4. Kā vainas dēļ tas notika? Andrew_Klepto 5. Pierādījumi par pārkāpumu, bilde vai video: http://www.bildites.lv/images/xvxn436p5by50v3woa6.png http://www.bildites.lv/images/h5hkr0oofxqus6ng6gd5.png http://www.bildites.lv/images/mqel66wbsezqiked2fp1.png http://www.bildites.lv/images/ire30exfqbuo89nxfpn.png
  11. -0 . Arī neskaitās kā izcelšanās ar intelektu...
  12. Nu redzi? Kas tev vēl par biedēšanu, es centos pēc iespējas tuvāk piebraukt lai nesasistu, bet vienu reizi bij par tuvu. Nevis tā kā tu te dramatizē, ka tevi tur speciāli dauzīju. Un prasīju gan es tev, kpc tu domā, ka pa 200k neaizies.
×
×
  • Create New...