• Like 1
  • Upvote 2
Jump to content

-Čemodāns

Lietotājs+
  • Posts

    81
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

-Čemodāns last won the day on June 19 2015

-Čemodāns had the most liked content!

About -Čemodāns

  • Birthday 05/31/2000

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Girl,Life,Friend,Familiy
  • InGame
    Owen_Hernandez

Recent Profile Visitors

2,272 profile views

-Čemodāns's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

67

Reputation

  1. Un ko tas nozīmē , piem. Ja ir servera rr man gadijumā nebūtu viss okey ?
  2. Kova kur esi ??? Attīri man IG wep kkāds antičīts iejju IG kiks par čitu lietošanu :(

  3. Nu ,jā apskatījos un zem bana sēdēt , ja ?
  4. Tatad sākšu ar to , ka es nezinu Jim , vai IP sakritībi , vai Izdomāts bans , beztēmas AA nezinu , par nekādu AA , k ad es tev kko pateicu ??? [sAMP.LV] Sūdzības par administrātoriem Virsrakstam jābūt šādam : Sūdzība par [Administrātora niks] 1. Tavs niks spēlē : Owen _ Hernandez 2. Administrātora niks spēlē : Jim Halsey nezinu mož IP sakritība 3. Pierādījumi par pārkāpumu : http://prntscr.com/7lklrj 4. Apraksts par situāciju : Nu nezinu varbūt IP sakritība , bet eju IG un bans Par ko , par AA neznaju , kas par AA , ja bans paties tad man vajag SS , kur es tev kautko aizkarošu būtu teicis... Atceramies, ka bez pierādījumiem sūdzība tiks slēgta un tu tiksi sodīts (posts tiks uzskatīts par lieku un sodīts ar 10% warn.). Šajā sadaļā drīkst rakstīt tikai administrācija un topika autors. Pārējie , kuri postos saņems 10 procentus warn!
  5. 1. Apraksts par problēmu : Man ir tātda problēma es ieeju samp IG un uzreiz ko ieeju Uzmet Jūs esat kikots par čītu lietošanu Sakot , ka tas ir wep antičīts , lai kova iztīrot wep , ja nu tā tas ir tad lūdzu izdariet to 3. Pierādījumi par problēmu : Man ir SS - varu arī video uzztaisīt http://i.imgur.com/z4Ml4w8.png http://i.imgur.com/hhaJcJd.png
  6. Izlīdziet man IG , kad ieeju uzreiz kiks par čītiem :O

    1. Atkritums
    2. - Keizijs

      - Keizijs

      Tas ir ieroču anticheats, raksti kovam , lai attīra wepus, man bija tas pats sen atpakaļ.

       

    3. LA FLAME

      LA FLAME

      Raksti Kovam :DDDDD nublo raksta Kovam, kas nav low, tas pats atrisina sho problemu

  7. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jeffery Lopez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Redzēsiet 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Ar Jonu halsey piebraucam pie stacijas šitas OCC LOHS 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa , nezin , ka lamāties slikti 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  8. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jeffery Lopez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Dāvis Liepkals 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Pajautāju,cik tev gadu viņš IC 16 pēc tam vēl viens MIX 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :http://prntscr.com/7hb25d (Screenshots vai Video)
  9. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jeffery_Lopez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Gusts_Vaivods Jānis_Rutkis 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : Kautkas šavā par abu tipu mašīnu šīe izkāpj un uzstaisa DM 4. Kā vainas dēļ tas notika :Viņu 5. Pierādījumi par Pārkāpumu : (Screenshots vai Video)
  10. Šajā sadaļā [sūdzība par spēlētājiem] ir iespēja apsūdzēt Spēlētājus, kuri ir pārkāpuši Servera Noteikumus! Virsrakstam, rakstot sūdzību, ir jābut obligāti - [sūdzība] Apsūdzētā vārds, Niks, Iemesls. Piemēram: [sūdzība] Riffa_Mendez Veidot sūdzību tikai pēc šādiem kritērijiem: 1. Tavs Vārds_Uzvārds (Serverī) : Jeffery Lopez 2. Apsūdzēta Vārds_Uzvārds (Serverī) : Daniels Martins 3. Apraksts par Pārkāpuma situāciju : DB, gan vēl speciāls afk terras laikā 4. Kā vainas dēļ tas notika : Viņa pazaudējam terru dēļ viņa DB 5. Pierādījumi par Pārkāpumu :https://www.youtube.com/watch?v=d0YYg2WfNNA https://www.youtube.com/watch?v=DzmWYs2iZZU (Screenshots vai Video)
  11. Es tur neko neizdarīju es nevienu nenošavu , neišāvu vairāk par 3 lodēm un tas , ka es Berrya'm teicu , lai viņš nešuaj un viņs to neņema galvā naff mana vaina ;)
×
×
  • Create New...